رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/04/08 Friday - 2024 28 June الجمعة ، 22 ذو الحجة ، 1445
ساعت
1403-03-10 08:08 شماره خبر : 7218 https://sobhtoos.ir/short/V5a15 0
پایانی بر سال‌ها انتظار؛

با بهره‌برداری از بیمارستان راشد زاوه در منطقه تربت‌حیدریه نخستین یادگارابراهیم در این خطه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اول مرداد سال ۱۳۹۹ بود که در گزارشی با عنوان ۸۰ کیلومتر تا بیمارستان به مطالبه مهم مردم شهرستان زاوه پرداخته شد که مردم این شهرستان جنوب خراسان رضوی برای دسترسی به بیمارستان از ۳۰ تا ۸۰ کیلومتر راه را بابد بپیمایند. 

شهرستان زاوه که بین شهرستان تربت‌حیدریه و باخرز قرار دارد تا سال ۸۷ یکی از بخش‌های تربت‌ حیدریه بود که پس از ارتقا به عنوان شهرستان معرفی و اکنون این شهرستان دارای دو بخش سلیمان و مرکزی است و براساس آمار خانه‌های بهداشت جمعیت آن حدود ۸۰ هزار نفر است و حوزه بهداشت و درمان این منطقه تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه اداره می‌شود. 

از مجموع جمعیت ۸۰ هزار نفری این شهرستان در دو بخش مرکزی و سلیمان حدود ۸۵ درصد مردم ساکن روستاها هستند و ۱۵ درصد جمعیت شهری در شهر دولت آباد مرکز شهرستان زاوه زندگی می‌کنند. 

بخش عمده‌ای از مردم این شهرستان برای پیگیری فعالیت‌های درمانی خود در حوزه تخصصی از دور‌ترین نقطه این شهرستان، حدود ۸۰ کیلومتر را طی مسیر کرده و به مراکز درمانی نهم دی و رازی در شهرستان همجوار تربت حیدریه مراجعه می‌کنند. 

ساخت تنها بیمارستان ۳۲ تختخوابی در زاوه یکی از ره آوردهای سفر چهارم دولت دهم به استان خراسان رضوی بود که با بهره برداری از آن حدود ۸۰ هزار نفر از مردم این شهرستان از امکانات آن بهره‌مند می‌شدند. 

در آئین نامه‌های جدید حوزه سلامت مقرر شده مراکز درمانی شهرستانهای با جمعیت ۵۰ هزار نفر از ۳۲ تختخوابی به ۶۴ تختخوابی ارتقا یابد اما همچنان عملیات اجرایی این پروژه با مصوبه قبلی یعنی ۳۲ تختخوابی پیگیری می‌شود. 

اکنون و‌ پس از گذشت یک دهه و با بهره‌برداری از بیمارستان راشد زاوه در منطقه تربت‌حیدریه نخستین یادگارابراهیم در این خطه به بهره‌برداری رسید. 

افتتاح رسمی توسط مقامات کشوری انجام می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در این خصوص گفت: از روز شنبه ۵ خردادماه ۱۴۰۳ این بیمارستان به بهره‌برداری رسیده و خدمات آن به عموم مردم ارائه می‌شود و در آینده‌ای نزدیک نیز آئین افتتاح رسمی با حضور مسئولان کشوری انجام خواهد شد. 

حسین ابراهیمی پور بیان کرد: بیمارستان راشد زاوه مجهز به امکانات و تجهیزات به صورت کاملاً ایرانی بوده و خدمات مختلف درمانی به عموم مردم ارائه می‌کند که بخش بزرگی از آن یادگار دولت سیزدهم و سیدالشهدای خدمت شهید آیت‌الله رئیسی است. 

وی افزود: با بهره‌برداری از این بیمارستان، سطح دسترسی مردم شهرستان زاوه به خدمات بهداشتی و درمانی به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت و مردم این منطقه برای بخشی از خدمات درمانی نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها نخواهند داشت. 

ابراهیمی‌پور در ادامه به برخی از اقدامات انجام شده برای تجهیز این بیمارستان اشاره کرد و گفت: برای تجهیز این بیمارستان، تجهیزات پزشکی و همچنین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز تامین شده‌است. 

وی ابراز امیدواری کرد که با بهره‌برداری از بیمارستان راشد زاوه، نقطه عطفی در تاریخ بهداشت و درمان شهرستان زاوه رقم خواهد خورد و امید می‌رود که این بیمارستان منشأ خیر و برکت برای مردم این منطقه باشد. 

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با تحت پوشش قراردادن شهرستان‌های تربت‌حیدریه، مه‌ولات و زاوه به ۴۰۰ هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی ارایه می‌کند. 

این دانشگاه ۲ بیمارستان ۲۷۲ تختخوابی و ۱۹۰ تختخوابی امام حسین علیه‌السلام و شهدای نهم دی در تربت‌حیدریه و دو بیمارستان ۳۲ تختخوابی راشد و امام رضا علیه السلام در زاوه و مه‌ولات دارد. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار