به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام محمد ساجدیان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تأکید بر ضرورت کنترل زبان و پرهیز از زیاده‌گویی اظهار کرد: یکی از عواملی که انسان را به هلاکت می‌رساند پرحرفی و زیاده‌گویی است چراکه پرحرفی از یک سو سرمایه عمر انسان را هدر می‌دهد و از سوی دیگر زمینه گرفتار شدن انسان در دروغ، تهمت، غیبت و دیگر گناهان را فراهم می‌کند.

وی خوش‌اخلاقی و ترک امور بیهوده را از دیگر عوامل سعادت انسان دانست و گفت: خوش‌اخلاقی، رفتار نیکو با دیگران و پرهیز از عصبانیت شاید کار دشواری نباشد، اما در روز حساب و کتاب ارزش زیادی دارد.

امام جمعه درگز با تأکید بر اهمیت صبر و تحمل در مسائل اجتماعی گفت: گاهی با وقوع یک اتفاق، افراد بدون آنکه منتظر پاسخ مسئولان یا روشن شدن ابعاد موضوع باشند بلافاصله شروع به انتقاد و واکنش می‌کنند در حالی که انسان باید صبر و تحمل داشته باشد و اجازه دهد موضوع روشن شود.

ساجدیان خاطرنشان کرد: این صبر و تحمل به معنای بی‌تفاوتی مردم نیست و مسئولان نیز باید با مردم سخن بگویند اطلاع‌رسانی کنند و درباره تصمیمات و مسائل مختلف پاسخگو باشند.

وی با اشاره به روز نخبگان از تلاش جامعه علمی و نخبگان کشور در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری قدردانی کرد و گفت: نخبگان طی سال‌های گذشته با تکیه بر دانش بومی و ظرفیت جوانان کشور در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی برای پیشرفت و خودکفایی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده‌اند.

امام جمعه درگز بر ضرورت دانش‌بنیان شدن اقتصاد و استفاده از علم و آگاهی در تصمیم‌گیری‌های کشور تأکید کرد و افزود: ظرفیت علمی و ابتکارات نخبگان باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.


ساجدیان همچنین با اشاره به هفته نیروی انتظامی، ضمن تبریک و خداقوت به نیروهای انتظامی، از آنان به عنوان حافظان امنیت کشور یاد کرد و بر ضرورت برخورد مقتدرانه با متخلفان و هنجارشکنان تأکید کرد.

وی عملیات طوفان الاقصی را رویدادی مهم در تاریخ مقاومت دانست و اظهار کرد: طوفان الاقصی فصل جدیدی را برای جبهه مقاومت رقم زد و نشان داد معادلات منطقه تنها بر اساس قدرت‌های مادی و نظامی تعیین نمی‌شود.

امام جمعه درگز گفت: جبهه مقاومت امروز دارای پیشینه‌ای تاریخی و فکری است و مبارزه حق و باطل در طول تاریخ ادامه داشته است.

ساجدیان تاکید کرد: حزب‌الله لبنان امروز نه تنها در برابر رژیم صهیونیستی بلکه در برابر تمام حامیان آن ایستاده است و این مقاومت ناشی از قدرتی ایمانی است که در هیچ محاسبه مادی نمی‌گنجد.

وی همچنین با اشاره به مقایسه رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت وجایگاه ایران پیش و پس از انقلاب افزود: آن روزها که ایران لکه‌ ننگی بر دامن اسلام و وابسته به بیگانگان بود، برای همیشه به پایان رسیده است.

 امام جمعه درگز با توصیف ملت ایران به مثابه ققنوسی که با هر تهدیدی قدرتمندتر از قبل به پرواز در می‌آید تأکید کرد که علی‌رغم تمام توطئه‌ها راه پیشرفت و عزت کشور با امید به پیروزی و تفضلات الهی ادامه خواهد داشت.


ساجدیان از مردم عراق به دلیل حمایت از ارتباطات هوایی ایران قدردانی کرد و این اقدام را نشانه پیوندهای فرهنگی و دیرینه دو ملت دانست.

وی همچنین از افرادی که هر شب در خیابان و چهارراه فرمانداری حضور یافته و پرچم‌گردانی می‌کنند تقدیر کرد و گفت: حضور این افراد تا پاسی از شب، جلوه‌ای از آمادگی و حضور مردم در صحنه است.

امام جمعه درگز از حاضران در اجتماع جان فدایان شب گذشته نیز قدردانی کرد و افزود: افرادی که در این اجتماع حضور داشتند نمایندگانی از اقشار مختلف مردم بودند و جمعیت علاقه‌مند به حضور در این عرصه بیش از تعداد حاضر در اجتماع شب گذشته است.

انتهای خبر/