محمدحسین عبدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«صبح توس»؛ با اشاره به سخنان اخیر جناب آقای سیدعلی خمینی در مجلس عزای رهبر شهید در شهر قدسی قم، اظهار کرد: ایشان با نگاهی نافذ توانستند پیوند میان شهادت و تداوم انقلاب را به شکلی بی‌بدیل ترسیم کنند.

وی افزود: آنچه در سخنان ایشان بیش از هر چیز ملموس بود، هشدار هوشمندانه نسبت به فتنه‌های نوین و تأکید بر تبدیل اشک به آگاهی بود؛ چراکه شهادت یک رهبر، به معنای توقف حرکت نیست، بلکه به معنای تکثیر قدرت، بیداری اراده‌ها و تقویت روحیه جامعه است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان فیروزه با بیان اینکه شهادت در فرهنگ انقلاب اسلامی همواره عامل حرکت و پویایی بوده است، تصریح کرد: جریانی که با خون شهدا آبیاری شده است، با هیچ توطئه‌ای خاموش نخواهد شد و مسیر خود را با قدرت ادامه خواهد داد.

عبدی ادامه داد: تأکید سیدعلی خمینی بر پیوند میان راه امام خمینی (ره) و مسیر رهبر شهید، نشان‌دهنده استمرار یک جریان اعتقادی و انقلابی است که بر پایه ارزش‌ها و آرمان‌های بلند شکل گرفته و با گذشت زمان از قدرت و اثرگذاری آن کاسته نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سخنان مطرح‌شده در مجلس عزای رهبر شهید در قم فراتر از یک سخن عزاداری بود، گفت: ایشان یک بیداری‌بخشی انجام دادند و یادآوری کردند که جامعه نباید در غم این فقدان دچار انفعال شود؛ بلکه باید با همان خون پاک شهدا، مسیر آینده را بسازد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان فیروزه خاطرنشان کرد: تأکید بر تبدیل اشک و اندوه به آگاهی، یک پیام مهم برای شرایط امروز جامعه است؛ چراکه دشمنان تلاش می‌کنند از احساسات مردم برای ایجاد ناامیدی و تضعیف روحیه مقاومت استفاده کنند، در حالی که نگاه صحیح به شهادت، نگاه به مسئولیت و حرکت رو به جلو است.

عبدی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد فتنه‌های جدید، اظهار کرد: دشمن با ابزارهای مختلف رسانه‌ای و تبلیغاتی به دنبال ایجاد تردید در باورهای مردم و تضعیف انسجام اجتماعی است، اما آگاهی، بصیرت و شناخت درست از شرایط، مهم‌ترین عامل مقابله با این توطئه‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به بخش دیگری از سخنان سیدعلی خمینی درباره ضرورت همراهی میدان و دیپلماسی، گفت: مسائل امروز نیازمند نگاهی جامع و راهبردی است و نمی‌توان با رویکردی تک‌بعدی با چالش‌های موجود مواجه شد؛ بلکه باید با حفظ اصول و ارزش‌ها، از ظرفیت‌های مختلف برای پیشبرد اهداف استفاده کرد.

عبدی افزود: سخنان مطرح‌شده در مجلس عزای رهبر شهید در قم نشان داد که دشمنان به دنبال خاموش کردن چراغ این مسیر هستند، اما اراده ملت‌هایی که بر پایه ایمان و اعتقاد حرکت می‌کنند، با چنین اقداماتی متزلزل نخواهد شد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان فیروزه تأکید کرد: وظیفه امروز ما این است که پیام شهدا و بزرگان این مسیر را به درستی درک کنیم و با افزایش آگاهی، تقویت وحدت و حفظ روحیه مسئولیت‌پذیری، در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برداریم.

عبدی در پایان گفت: شهادت، پایان یک راه نیست، بلکه آغاز مرحله‌ای تازه از حرکت و مسئولیت است و ملت‌های مؤمن با تکیه بر این فرهنگ، اجازه نخواهند داد اهداف دشمنان در تضعیف اراده و باورهای آنان محقق شود.

انتهای خبر/