رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
یکشنبه 1403/10/02 Sunday - 2024 22 December الأحد ، 20 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-23 13:42 شماره خبر : 9814 https://sobhtoos.ir/short/4POOR 0
صبح توس گزارش می‌دهد:

یکی از نقاط قوت رویداد دیجیتال بسیج برگزاری هرساله است، رویدادی با موضوعات عالی و جذاب که بستری برای رشد و تعالی، یادگیری کار گروهی، عرصه‌‌ای برای ارائه تولیدات رسانه‌ای نوجوانان و جوانان که باعث رشد و کشف استعدادها می‌شود.

به گزارش ‌خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، چهارشنبه ۲۱ آذرماه ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در خراسان رضوی با حضور ۶۲ تیم در‌مشهد مقدس‌ آغاز به کار کرد، شرکت‌کنندگان در این رویداد ‌در یک بازه زمانی ۴۸ ساعته تولیدات خود را ارائه می‌دهند، این رویداد روز جمعه ۲۳ آذرماه با معرفی تیم‌های برگزیده به کار خود پایان می‌دهد.

در این گزارش به سراغ چند تیم شرکت کننده از نواحی مختلف رفته‌ایم تا دیدگاه‌های شرکت‌کنندگان را در مورد ششمین دوره رویداد دیجیتال بسیج جویا شویم.

 

برگزاری این رویدادها باعث رشد گروه‌ها می‌شود

یکی از گروه‌‌های شرکت‌کننده در این رویداد‌ گروه‌ چهار نفره «منحنی» از طرف شرکت «یار» مشهد است، محمد دردی‌زاده، ‌مسئول گروه منحنی با اشاره به اینکه به همراه امیر علی وزیری، محسن نوروزی و محمد مهدی عباس پوران در شاخه انیمیشن رویداد شرکت دارند، می‌گوید: تخصص اعضای گروه اکثرا «انیمیت»‌است و برای سومین بار در‌‌ رویداد شرکت دارند، در دوره قبل گروه‌شان شایسته تقدیر شده است.

وی با بیان اینکه تولیدات به لحاظ سطح  موضوعات انیمیشن بسیار خوب است، اضافه می‌کند: در حالت کلی برگزاری رویداد خیلی خوب است به دلیل اینکه هر فرد یا حالا گروه سطح توانمندی خود را نسبت به گرو‌ه‌های دیگر ارزیابی می‌کند و محتواهای تولید شده هم محتوای خوبی می‌شوند.

دردی‌زاده برگزاری این‌گونه رویدادها را باعث رشد گروه‌ها می‌داند و تأکید می‌کند: در کمترین زمان و با هزینه مالی کمتر می‌توان یک تجربه پروژه‌ای صفر تا صد را در ۴۸ ساعت رقابت از ایده‌پردازی تا اجرا تجربه کرد و این موضوع قطعا رشد را در پی دارد و تجربیاتی را نیز به افراد شرکت‌کننده اضافه می‌کند که در آینده کاری فرد  بسیار تاثیر‌گذار است.

برگزاری هرساله رویداد دیجیتال بسیج یکی از نقاط قوت و شاخص رویداد است 

وی در ادامه می‌گوید: گروه ما در دوره اول رویداد از طرف شرکت معرفی شد ولی در دوره‌های بعدی به خاطر کسب تجربه شرکت کردیم.

مسئول گروه منحنی از مشهد پیشنهاد می‌دهد: اگر زمان رویداد طولانی‌تر باشد کیفیت آثار تولیدی هم بهتر می‌‌شود البته ممکن است هزینه‌های بیشتری برای برگزار کنندگان داشته باشد اما کیفیت تولیدات از این سطحی که هست بهتر نیز خواهد شد.

امیر علی وزیری، دانش آموز پایه نهم کوچکترین عضو و ایده‌پرداز و انیمیت گروه که به گفته خودش در هر رشته دستی بر آتش دارد، می‌گوید: اینکه  رویداد دیجیتال بسیج هر ساله برگزار می‌شود یکی از نقاط قوت و شاخص رویداد است ولی اینکه تاریخ برگزاری هرسال تغییر می‌کند و یا در شرایط آب و هوایی نامناسب مثلا هوای خیلی سرد برگزار می‌شود اصلا خوب نیست.

موضوعات این رویداد بسیار عالی و جذاب است 

این نوجوان فعال و هنرمند افزود: امسال برای رویداد دو موضوع مشخص کردند، از سخنرانی حضرت آقا موضوع را انتخاب و تولیدات داشته باشید این خیلی خوب است و موضوع «ایران جان» هم به دلیل اینکه می‌توان از آن ایده‌های زیاد و جدیدی کسب کرد بسیار عالی و جذاب است.

امیر علی برای بهتر شدن سطح کیفیت تولیدات پیشنهاد می‌دهد: در رویداد خیلی گروه‌ها سابقه حضور دارند و تا حدودی آشنایی به تولیدات دارند اما برای گروه‌هایی که دور اول شرکت کردند و می‌خواهند در دو روز یک تولید داشته باشند بهتر است برای این گروه‌ها یک استاد راهنما برای بحث آموزش و مشاوره حضور داشته باشد.

برای بازدید از رویداد افراد متخصص رشته‌های رویداد دعوت شوند 

این ایده‌پرداز نوجوان در ادامه گفت: بازدید مسئولان از رویداد باید تخصصی باشد اینکه مسئول فقط بیاید و یک بازدید کند و مثلاً بپرسد چه تولیدی دارید، این بازدید هیچ تاثیری برای شرکت‌کنندگان ندارد، برای گروه‌های شرکت‌کننده بهتر است مثلاً یک کارگردان معروف، نویسنده معروف یا مسئول تخصصی در هر کدام از این رشته‌ها از رویداد بازدید کند و با افراد حاضر در رویداد صحبت کند، به نظرم بهتر است گروه‌ها و افرادی را برای بازدید دعوت کنند که تخصص در رشته‌های رویداد داشته باشند تا در رشد گروه‌ها و افراد شرکت‌کننده تأثیر گذار باشد و برای کسب تجربه افراد حاضر در رویداد نیز مفید است.

در ادامه گزارش به سراغ تیم پرشور و فعال دختران دهه هشتادی شهرستان خلیل آباد که در رویداد حضور دارند می‌رویم 

با تولیدات رسانه‌ای به دهه هشتادی‌ها هویت اصلی بانوی مسلمان ایرانی را معرفی می‌کنیم

مبینا بینایی از شهرستان خلیل آباد با گروه تولید محتوا در رویداد تولید محتوای «بانوی پیشران» که همزمان با تولید دیجیتالی بسیج در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود شرکت دارد به خبرنگار ما می‌گوید: در گروه خلیل‌آباد یک کارشناس هوش مصنوعی، یک خبرنگار، گوینده، مجری و کلیپ‌ساز به همراه یکی دیگر از بچه‌ها که پوستر و موشن‌گرافی کار می‌کند در رویداد حضور دارند.

وی در ادامه می‌گوید: تولید محتوای ما بیشتر در موضوع هویت بانوی پیشران و هویت زن و‌ دختر مسلمان ایرانی است و قرار است که در این موضوعات تولید محتوا در بسترهای مختلف و سپس انتشار داشته باشیم.

بینایی با اشاره به اینکه اولین حضور در این رویداد را تجربه می‌کنند، افزود: ما در رویدادهای مختلفی شرکت داشتیم اما رویداد بانوی پیشران امسال به رویداد اصلی اضافه شده است.

باید تصویر درستی از هویت به همسالان ما ارائه شود

وی به انگیزه گروه برای شرکت در رویداد اشاره و اظهار کرد: به نظرم موضوع هویت برای دختران دهه هشتادی مثل ما بسیار مهم است ‌و باید تصویر درستی از هویت به همسالان ما ارائه شود و انگیزه اصلی گروه ما اینست که با تولیدات رسانه‌ای به دهه هشتادی‌ها و همسالان خود هویت اصلی دختر و زن مسلمان ایرانی را معرفی کنیم.

مسئول گروه دختران خلیل‌آباد تأثیر برگزاری رویداد برای جوانان و نوجوانان را این‌گونه تشریح می‌کند: به نظرم اولین چیزی که ما نوجوانان در این رویداد یاد می‌گیریم کار تشکیلاتی و گروهی است که حضرت آقا هم روی آن تأکید دارند و اینجا یاد می‌گیریم که هرکدام از ما در هر رشته‌ای که هستیم کنار هم و مکمل هم باشیم و محصول فاخری تولید کنیم.

رویداد ها بستر یادگیری کار گروهی و تشکیلاتی است 

وی تأکید می‌کند: این رویدادها تاثیر خوبی بر کارهای گروهی وتشکیلاتی دارد، خود من در همین رویداد‌ها کار گروهی و تشکیلاتی را یاد گرفتم و اینکه با کمک و مشورت بچه‌های گروه کارهای خوبی تولید و خاطرات ماندگاری هم ثبت و از یکدیگر کسب تجربه می‌شود.

بینایی در ادامه افزود: به نظرم اینگونه رویدادها اگر در سطح نواحی یا شهرستان هم برگزار شود خیلی خوب است، تولیدات بچه‌ها در این رویدادها تأثیر خوبی بر گروه‌های نوجوان و همسالان خود دارد و بعد از انتشار بازخوردهای خوبی نیز در پی دارد مخصوصاً با کلیپ‌ها و ویدیوهای کوتاه می‌توان تولیدات خوبی با تأثیرگذاری موثر ارائه داد.

چالش رقابت باعث رشد و کشف استعدادها می‌شود 

امیر حسین یوسف پور، مسئول گروه ناحیه یاسر مشهد که برای دومین بار در رویداد تولید محتوای بسیج شرکت می‌کنند، بیان کرد: گروه ما با چهار تیم در بخش‌های؛ پویانمایی، بازی سازی و اپلیکشن سازی اندروید در این رویداد شرکت دارد.

وی با اشاره به اینکه تیم «اندروید» ناحیه یاسر سال گذشته رتبه اول استان را کسب کرده، تصریح کرد: بچه‌های تیم ما به این دلیل در رویداد شرکت می‌کنند که هم در معرض رقابت قرار بگیرند و این چالش رقابت باعث رشد می‌شود و علاوه بر این برای نواحی استان بستری برای کشف استعدادها و توانمندی‌های نیروها می‌شود و علاقمندی به حضور، شرایط جذاب رویداد نیز از دیگر دلایل شرکت در رویداد دیجیتال بسیج است.

یوسف پور افزود: فضای رویداد باید کمی شور و هیجان داشته باشد، مثلاً در تهران که سال گذشته ما برای رقابت رفته بودیم دائم زمان باقیمانده رویداد نمایش داده می‌شد و همچنین بعضی اوقات مجری هم چالش‌ها و برنامه‌های متنوع برگزار می‌کرد که فضای رویداد را رقابتی‌تر می‌کرد.

وی تأکید کرد: بازدید مسئولان یک نقطه قوت برای تیم‌های شرکت‌کننده و معرفی تولیدات است اما نکته مهم برای رقابت‌کنندگان این است که محصول تولیدی آن‌ها موثر باشد و به یک نتیجه برسد بنابراین مسئولانی که دعوت می‌شوند باید تخصصی باشند منجر به جذب افراد به سمت ادارات شود و آینده کاری بچه‌ها تأمین و در نهایت محصولات تولیدی باعث درآمدزایی شود.

مسئول گروه ناحیه یاسر مشهد، اظهار کرد: یکی از نقاط قوت و شاخص رویداد بخش بازاریابی رویداد است که برای تیم‌ها فرصتی است تا تولیدات خود را به ادارات و شرکت‌های خصوصی و نهادهای مختلف ارائه دهند. 

وی تصریح کرد: فضای تبلیغات رویداد اگر از درون سازمانی خارج شود و به سمت عمومی برود و تیم‌های بیشتری از شرکت‌های مختلف به صورت آزاد در رویداد حضور داشته باشند سطح کیفیتی رویداد رشد بیشتری خواهد داشت و تبلیغات اگر گسترده‌تر باشد و شاهد حضور تیم‌های قوی‌تر و حرفه‌ای‌تر باشیم سطح رشد کیفیت آثار بیشتر می ‌شود، تشکر و قدردانی می‌کنم از برگزار کنندگان رویداد چون فرصت مناسب و خوبی را برای ارائه توانمندی‌های گروه‌های مختلف فراهم کردند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار