رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیر کل اوقاف خراسان رضوی خبر داد:

سوگواره یاس نبوی در ۱۱۵ بقعه خراسان رضوی

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به استقرار ۹۰ مبلغ در بقاع متبرکه خراسان رضوی هم‌زمان با ایام فاطمیه گفت: سوگواره یاس نبوی در ۱۱۵ بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از فارس، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده اظهار کرد: سوگواره یاس نبوی از یکم تا پنجم آذرماه در ۱۱۵ بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار می‌شود.

وی افزود: در ایام فاطمیه، ۹۰ مبلغ بومی و اعزامی در بقاع متبرکه و امامزادگان مستقر خواهند شد و برنامه‌های مرتبط با ترویج سیره حضرت فاطمه زهرا (س) و تبیین جبهه مقاومت را اجرا می‌کنند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با تشریح برنامه‌های سوگواره افزود: اقامه نماز جماعت در ۷۰ بقعه، برگزاری همایش «رهروان یاس نبوی» در بیش از ۲۵ بقعه، اجرای مراسم شام غریبان در ۴۰ بقعه و اطعام عزاداران در ۸۰ بقعه پیش‌بینی شده است.

احمدزاده افزود: همچنین غرفه‌های معرفت شامل بخش کودک و نوجوان، چندرسانه‌ای، مشاوره، ایستگاه‌های «همه واقف باشیم» و دفاتر پاسخگویی به سؤالات شرعی در ۸۰ بقعه برپا خواهد شد. برگزاری ۱۰ نمایشگاه فرهنگی و نمایشگاه‌های پوستر در ۳۰ بقعه از دیگر برنامه‌هاست.

مدیرکل اوقاف خراسان رضوی انجام فضاسازی محیطی بقاع، نصب بنر، پخش مداحی و استقرار موکب‌های پذیرایی در ایام فاطمیه را از جمله اقدامات بقاع متبرکه در این ایام عنوان کرد.

احمدزاده با اشاره به اهمیت و جایگاه دهه فاطمیه اظهار کرد: اجتماع عزاداران فاطمی هم‌زمان با روز شهادت حضرت زهرا (س) در ۶۰ بقعه متبرکه استان برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

1404-08-28 09:11 شماره خبر : 13323

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!