به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ مهدیه گلستانی، فعال رسانهای نیشابور در یادداشتی نوشت: در روزگاری که بدخواهان، خیره بر خاک پاک تمدن ۳۵۰۰ سالهی این مرز و بوم، سودای خامی در سر میپرورند؛ حماسهای از جنس ایثار و بصیرت در جایجای ایران سربلند رقم میخورد. حماسهای از جنس شهامت و شهادت.
\r\nمردم دنیا امروز ایران را دژی استوار در برابر توهم دشمنان میبینند. آزادگان جهان، ایران مقتدر را به نظاره نشستهاند؛ کشوری که نه تنها خاستگاه دانش و غیرت، بلکه تجلیگاه بصیرت ملتی است که در بحبوحه تهدیدها با شوری برآمده از شعور، میدان را خالی نکرده و یکبار دیگر شکست خفتباری را بر جبههی استکبار و تروریستهای کوردلِ داعشی تحمیل کردهاند.
\r\nتصویری از تجمعات مردمی نیشابور که در آن، یک حافظ امنیت تمامقد و با صلابتی آمیخته به مهربانی، ساعتها چتر امن خود را بر سر کودکی گستراند تا در پناه این ایستادگی، معصومیتی جوانه بزند و قد بکشد، تنها یک نگهبانی ساده نبود؛ نگهبانی از «حیات» و «حرمت» انسانی در خانهی امن دین و تمدن بود.
\r\nاین تصویر ماندگار از بلوار فضل نیشابور سرافراز، آنجا که حافظ امنیت، جان را سپر بلای طفلی میکند پیامی صریح و مقتدرانه است به گیتی، که این خانه به برکت خون شهیدان و تحت هدایت حکیمانهی مقام عظمای ولایت، حضرت امام سید مجتبی خامنهای، دژی استوار و نفوذناپذیر است. تصویری است از چتر امنیت کشور تا بیعت با ولیّ امر جوان.
\r\n
پیام این حضور حماسی به جهانیان روشن و صریح است: ایران بزرگ از استقلال، تمامیت ارضی و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی سرِ سوزنی عقبنشینی نخواهد کرد. دشمنان و دستپروردگان قدرتهای مستکبر بدانند که حافظان جانبرکف این مرز و بوم، به هیچ بدخواهی مجال میدانداری و جسارت به ساحتِ این ملت بصیر را نخواهند داد.
این قاب گویا، تجدید میثاقی است با آرمانهای ولایت و شهدا. آرمانهایی که دیگر بار عطر شهادت مظلومانهی شهدای جنایات تروریستی اخیر را در فضای میهن به مشام میرساند. و چه خوش ملتی که مکرراً با ارواح مطهر این سبکبالان پیمان بستند که راه عزت را با صبر جمیل و استقامتی علوی ادامه خواهند داد.
\r\nما امروز، شکرگزار نعمت وجود رهبری حکیم و فرزانه، خامنهای جوان (مدظلهالعالی) هستیم که در سایهی تدابیر ایشان، کشتی انقلاب در تلاطم دوران، با صلابت به پیش میرود.
\r\nافتخار ما، سربازی برای این ملت بزرگ و پاسداری از نظامی است که خونبهای هزاران شهید گلگونکفن است؛ اکنون همه ما بسیج جانبرکف عرصه امنیت هستیم و با تمام وجود به این جامه پرنیان خدمت افتخار میکنیم و تا آخرین نفس، نگهبان این «خانه امن» خواهیم ماند.
\r\nما در این مسیر سرخ، با تاسی به ارواح طیبهی شهدا پیمان میبندیم که تا آخرین قطرهی خون، پاسدار عزت، ناموس و ولایت باشیم و اجازه نخواهیم داد کمترین خدشهای به ساحت این ملت بصیر و مقتدر وارد آید.
\r\nانتهای خبر/
\r\nمهدیه گلستانی
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!