به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ نسیم عابدزاده، بانوی کارآفرین داورزنی، از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را در زمینه تولید شیرینی سنتی در یک کارگاه ۶ متری در منزل آغاز کرد؛ فعالیتی که در ابتدا بیشتر به تولیدات ویژه ایام نوروز محدود می‌شد، اما به مرور توسعه پیدا کرد.

عابدزاده با اشاره به مسیر فعالیت خود اظهار کرد: در سال‌های نخست، تولیداتم محدود به شیرینی‌های سنتی بود، اما با حمایت سپاه و دریافت تسهیلات توانستم بخشی از تجهیزات مورد نیاز را تهیه و فعالیت خود را گسترش دهم.

وی افزود: با دریافت تسهیلات، یک فر صنعتی ۱۲ سینی تهیه کردم و در ادامه، علاوه بر افزایش میزان تولید، تنوع محصولات نیز بیشتر شد و محصولاتی مانند کلوچه زنجفیلی سبزوار، کیک‌های برشی و محصولات مناسب کافی‌شاپ‌ها را به تولیدات خود اضافه کردم.

این بانوی کارآفرین با اشاره به شرایط ایجادشده در پی جنگ گفت: امسال نوسانات قیمت مواد اولیه، برنامه‌ریزی و برآورد هزینه‌های تولید را با مشکل مواجه کرد. ما بر اساس قیمت‌های اولیه برای تولید و فروش محصولات برنامه‌ریزی کرده بودیم، اما افزایش قیمت‌ها باعث شد شرایط متفاوتی ایجاد شود.

عابدزاده ادامه داد: این وضعیت دغدغه زیادی برای ما ایجاد کرد و بخشی از محصولات نیز باقی ماند که مجبور شدیم بعد از عید آن‌ها را با قیمت پایین‌تر از میزان توجیه اقتصادی به فروش برسانیم.

وی با بیان اینکه با وجود مشکلات، فعالیت تولیدی خود را متوقف نکرده است، تصریح کرد: با توجه به انگیزه‌ای که برای توسعه کار داریم، طرح‌ها و ایده‌های مختلفی را در نظر گرفته‌ایم، اما یکی از مهم‌ترین مشکلات ما کمبود تجهیزات است.

این تولیدکننده داورزنی خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد از مرحله تولید خانگی عبور کنیم و فعالیت را به شکل صنعتی ادامه دهیم، به تجهیزات بیشتری نیاز داریم. تسهیلات ۱۵۰ یا ۲۰۰ میلیون تومانی با توجه به افزایش قیمت تجهیزات، برای توسعه یک کارگاه تولیدی کافی نیست.

عابدزاده گفت: برای توسعه فعالیت به تجهیزاتی مانند خمیرگیر و دستگاه‌های صنعتی نیاز داریم تا بخشی از فرآیند تولید از حالت دستی خارج شود. استفاده از تجهیزات مناسب می‌تواند هم کیفیت محصولات را افزایش دهد و هم ظرفیت تولید را بیشتر کند.

وی افزود: هدف ما این است که با حمایت بیشتر، فعالیت خود را توسعه دهیم و از ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید و ایجاد اشتغال استفاده کنیم.

این بانوی کارآفرین در پایان گفت: با وجود تمام مشکلات و دغدغه‌های موجود، همچنان انگیزه ادامه فعالیت و توسعه کار را داریم و امیدواریم با حمایت از تولیدکنندگان خرد، زمینه برای توسعه واحدهای کوچک و تبدیل فعالیت‌های خانگی به کسب‌وکارهای صنعتی فراهم شود.

انتهای خبر/