به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رضا اعلمی فعال حوزه ورزشی در یادداشتی نوشت: حضور هم‌زمان فرزاد صادقی در چند مسئولیت ورزشی در تربت‌جام و خراسان رضوی، بار دیگر موضوع تعدد مسئولیت‌ها در مدیریت هیئت‌های ورزشی را به یکی از پرسش‌های جدی فعالان این حوزه تبدیل کرده است.

وی هم‌زمان دبیر هیئت فوتبال تربت‌جام، رئیس هیئت ورزش‌های بومی و محلی این شهرستان و عضو هیئت‌رئیسه هیئت ورزش‌های بومی و محلی استان خراسان رضوی است؛ تعدد مسئولیت‌هایی که ضرورت شفاف‌سازی درباره مبنای قانونی و ضوابط حاکم بر تصدی این سمت‌ها را بیش‌ازپیش مطرح می‌کند.

در این میان، موفقیت‌های هیئت ورزش‌های بومی و محلی تربت‌جام در سال‌های اخیر قابل‌انکار نیست، اما عملکرد مثبت یک مجموعه، نمی‌تواند جایگزین پاسخ روشن درباره حدود قانونی مسئولیت‌ها شود.

انتظار می‌رود متولیان ورزش استان و شهرستان، با بررسی دقیق مقررات و ارائه توضیحات شفاف، ابهامات موجود را برطرف کنند تا ضمن حفظ دستاوردهای ورزشی، فرصت فعالیت و مسئولیت‌پذیری برای سایر نیروهای توانمند نیز فراهم شود.

در مدیریت ورزش، مسئولیت زمانی معنا پیدا می‌کند که در کنار توانمندی و تجربه، با قانون و ضوابط نیز همراه باشد. به همین دلیل، حضور یک فرد در چند جایگاه مدیریتی ورزشی، زمانی که هم‌زمان چند مسئولیت را در بر می‌گیرد، نیازمند توضیح و شفاف‌سازی است.

فرزاد صادقی در حال حاضر در جایگاه دبیر هیئت فوتبال تربت‌جام، رئیس هیئت ورزش‌های بومی و محلی تربت‌جام و همچنین عضو هیئت‌رئیسه هیئت ورزش‌های بومی و محلی استان خراسان رضوی فعالیت دارد. همین تعدد مسئولیت‌ها این پرسش را ایجاد کرده است که آیا تصدی هم‌زمان این سمت‌ها با مقررات و ضوابط مربوط به اداره هیئت‌های ورزشی مطابقت دارد یا خیر؟

موضوع ازآن‌جهت اهمیت دارد که مدیریت ورزشی تنها به انجام امور اجرایی محدود نمی‌شود؛ بلکه توزیع مناسب مسئولیت‌ها، جلوگیری از تمرکز بیش از حد سمت‌ها و ایجاد فرصت برای حضور نیروهای توانمند و متخصص نیز بخشی از اصول مدیریت مطلوب است.

البته در کنار این پرسش‌ها، نمی‌توان از عملکرد هیئت ورزش‌های بومی و محلی تربت‌جام و موفقیت‌های به‌دست‌آمده در سال‌های اخیر چشم‌پوشی کرد. این هیئت توانسته در سطح استان خراسان رضوی جایگاه قابل‌قبولی به دست آورد و بخشی از این موفقیت‌ها نیز حاصل تلاش مجموعه مدیریتی و فعالان این هیئت بوده است.

اما نکته اساسی اینجاست که موفقیت اجرایی نباید مانع شفافیت قانونی شود. حتی اگر عملکرد یک مدیر مثبت و قابل‌دفاع باشد، همچنان این حق افکار عمومی و جامعه ورزش است که درباره نحوه تصدی مسئولیت‌ها و انطباق آن با مقررات، پاسخ روشنی دریافت کند.

ازسوی‌دیگر، طرح این موضوع به معنای نادیده‌گرفتن زحمات یا زیرسؤال‌بردن دستاوردهای ورزشی نیست؛ بلکه هدف، تأکید بر ضرورت شفافیت و رعایت ضوابطی است که برای همه فعالان عرصه ورزش باید یکسان اجرا شود.

اکنون انتظار می‌رود اداره ورزش و جوانان شهرستان تربت‌جام و مسئولان مربوط در استان خراسان رضوی، با بررسی دقیق مقررات، درباره امکان تصدی هم‌زمان این مسئولیت‌ها توضیح دهند و در صورت وجود هرگونه مغایرت، مطابق قانون اقدام کنند.

در نهایت، آنچه اهمیت دارد این است که قانون برای همه یکسان باشد؛ نه نام افراد، نه سوابق اجرایی و نه موفقیت‌های گذشته نباید موجب شود ضوابط برای برخی افراد متفاوت از دیگران اجرا شود. شفافیت در چنین موضوعاتی، نه‌تنها به اعتماد جامعه ورزش کمک می‌کند، بلکه می‌تواند زمینه را برای حضور نیروهای جدید و استفاده از ظرفیت‌های بیشتر در ورزش تربت‌جام فراهم سازد.

انتهای خبر/