به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«صبح توس»، رضا اعلمی فعال اجتماعی در یادداشتی بیان کرد:  گاهی یک جایگاه سوخت، تنها محل تأمین بنزین نیست؛ بلکه شریان حیاتی یک منطقه به شمار می‌رود. پمپ‌بنزین سمیع آباد، تنها جایگاه عرضه سوخت بخش پایین جام شهرستان تربت‌جام، امروز پس از چهار دهه فعالیت، دیگر توان پاسخگویی به نیاز جمعیتی حدود ۲۵ هزار نفر در ۲۵ روستا را ندارد؛ جایگاهی که در سال ۱۳۶۵ و متناسب با جمعیت آن روزها احداث شد، اما اکنون با همان یک نازل، پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرسودگی تجهیزات، خرابی‌های مکرر و تعطیلی‌های چندروزه، این جایگاه را به یکی از دغدغه‌های اصلی مردم منطقه تبدیل کرده است. هر بار که پمپ‌بنزین از مدار خارج می‌شود، شهروندان ناچارند برای تأمین سوخت، مسیرهای طولانی و گاه پرخطر سمیع آباد تا تربت‌جام یا نیل شهر را طی کنند؛ موضوعی که علاوه بر اتلاف وقت و هزینه، مشکلات فراوانی برای کشاورزان، کارگران و موتورسواران ایجاد کرده است.

ازسوی‌دیگر، تعطیلی‌های مکرر این جایگاه، فرصت مناسبی برای سوءاستفاده برخی افراد سودجو فراهم کرده است؛ افرادی که در نزدیکی جایگاه، بنزین را با چندین برابر قیمت مصوب به مردم عرضه می‌کنند و از نیاز شهروندان کسب منفعت می‌کنند.

آنچه این مطالبه را جدی‌تر می‌کند، انجام بخش مهمی از مقدمات نوسازی جایگاه است. مجوزهای لازم برای دو نازل‌شدن پمپ‌بنزین اخذ شده، اما هزینه سنگین اجرای طرح، مانع اصلی تکمیل آن است. در شرایطی که شرکت‌تعاونی روستایی سمیع آباد توان تأمین این اعتبار را ندارد، حمایت دستگاه‌های مسئول و فراهم‌شدن تسهیلات بانکی می‌تواند راهگشای این مشکل باشد.

توسعه زیرساخت‌های خدماتی در مناطق مرزی و روستایی، نباید تنها در حد شعار باقی بماند. مردمی که سال‌ها در این منطقه زندگی و تولید می‌کنند، حق دارند از حداقل امکانات خدماتی برخوردار باشند. نوسازی پمپ‌بنزین سمیع آباد دیگر یک پروژه عمرانی ساده نیست، بلکه مطالبه‌ای عمومی و ضرورتی برای تأمین رفاه، امنیت و آرامش هزاران نفر از ساکنان بخش پایین جام است.

انتهای خبر/