به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام محمد بختیاری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: قاطبه ملت ایران برای ساختن ایرانی مقتدر و سربلند، پایبند به قانون الهی هستند و امروز آثار این اقتدار در عرصه‌های مختلف به‌ خوبی نمایان شده است.

امام جمعه چناران اذعان کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران چنان عرصه را بر دشمنان تنگ کرده‌اند که صدای عجز و ناتوانی آنان به گوش جهانیان رسیده، انهدام هواپیماهای پیشرفته، پهپادها و تجهیزات و زیردریایی‌های بدون سرنشین دشمن، جلوه‌ای از قدرتی است که خداوند در دل سختیها به ملت ایران عطا کرده و این ملت از دل همین دشواری‌ها مسیر تازه‌ای برای پیشرفت و عزت مسلمانان گشوده است.

حجت‌الاسلام بختیاری با اشاره به ضرورت مدیریت شرایط اقتصادی کشور تصریح کرد: تدبیر ما در جنگ اقتصادی باید تدبیر یوسفی باشد زیرا حضرت یوسف (ع) از دل دوران سخت و بحران، بهترین تدبیرها را برای مدیریت به کار گرفتند و امروز نیز می توان با برنامه‌ریزی، مدیریت صحیح و تصمیم‌های دقیق، اقتصاد کشور را سامان داد و با ضعف مدیریتی و عملکردهایی که به اقتصاد مردم آسیب می‌زند، برخورد کرد چرا که مسئولیتهای مهم اقتصادی نیازمند مدیرانی توانمند، کارآمد و اهل تدبیر است.

خطیب جمعه چناران ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند دستگاه محاسباتی جامعه را با ویروس ارتجاع تحت تأثیر قرار دهد لذا میدان نبرد تغییر کرده و دشمنی که در میدان نظامی مقابل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی شکست خورده اکنون تلاش دارد جنگ را به درون ذهنها بکشاند و با ایجاد یأس، ناامیدی و تردید، تاب‌آوری مردم را هدف قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید برای مقابله با جریانهایی که در اقلیت هستند اما می‌کوشند ناامیدی و یأس را به جامعه تزریق کنند، هوشیاری بیشتری داشته باشند و اجازه ندهند اختلاف و دوگانگی، سرمایه اجتماعی کشور را تضعیف کند.

امام جمعه چناران وحدت و انسجام ملی را یکی از مهمترین الزامات عبور از شرایط کنونی دانست و گفت: باید از هر اقدامی که به زیان مردم و کشور تمام می‌شود، پرهیز کرد چرا که ملت ایران در مقاطع حساس، همواره با حضور خود نشان داده‌اند پای استقلال و اقتدار کشور ایستاده‌اند.

حجت‌الاسلام بختیاری اذعان کرد: ملت ایران با آرمانهای شهدا و رهبر معظم انقلاب عهد و پیمان بسته است که در برابر دشمنان ایستادگی کند و اجازه ندهد فشارها و تهدیدها، اراده مردم را تضعیف کند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا مشکلات ملت ایران را حل نخواهد کرد و تجربه گذشته نیز نشان داده که نمی‌توان به وعده‌های آمریکا اعتماد کرد، آمریکا همان شیطان بزرگ است و راه عبور از بحرانها حفظ وحدت و انسجام و تقویت روحیه مقاومت است.

خطیب جمعه چناران تأکید کرد: مسئولان باید مراقب باشند اختلاف و شکاف در جامعه ایجاد نشود چرا که در شرایط حساس، وحدت ملی یک سرمایه راهبردی است و ملت ایران با شجاعت و ایستادگی در برابر آمریکا و دیگر دشمنان، اجازه نخواهند داد اراده بیگانگان بر سرنوشت کشور حاکم شود.

حجت‌الاسلام بختیاری با تأکید بر اقتدار ملت ایران گفت: صدای ملت ایران، صدای اقتدار و ایستادگی است و آمریکا در جنگ نظامی با ملت ایران شکست خورده و در عرصه اقتصادی نیز با ایستادگی مردم و تقویت ارتباط با کشورهای همسایه، شکست خواهد خورد.

وی افزود: آمریکا نمی‌تواند برای ملت ایران تصمیم بگیرد و جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد حتی ذره‌ای از خاک و منابع کشور در اختیار دشمنان و ایادی آنان قرار گیرد لذا سیاست ما روشن است و در برابر فشار و محاصره، با اقتدار از منافع ملی دفاع خواهیم کرد.

امام جمعه چناران تصریح کرد: انصارالله یمن باید در سرزمین و قلمرو خود تثبیت شوند و ملت ایران موضع خود را در حمایت همه‌جانبه از انصارالله یمن اعلام کرده و اجازه نخواهند داد اراده دشمنان بر سرنوشت مردم این کشور تحمیل شود.

وی با تأکید بر ضرورت تأمین امنیت اجتماعی شهرستان گفت: با هرگونه ناامنی، مطابق قانون و با قاطعیت برخورد قاطع خواهد شد و اگر عده‌ای از قانون‌شکنان و هنجارشکنان بخواهند برای نوامیس مردم مزاحمت ایجاد کنند با آنان برخورد شدید و قانونی صورت خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام بختیاری گفت: خانواده‌ها باید مراقبت بیشتری نسبت به فرزندان خود داشته باشند و اجازه ندهند زمینه بروز آسیبهای اجتماعی و ناامنی در شهرستان فراهم شود چراکه با هر پدیده‌ای که امنیت و آرامش مردم چناران را تهدید کند، قاطعانه و برابر قانون برخورد خواهد شد.

پایان خبر/