مهدی کفاش در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: برگزاری آزمون سراسری یکی از حساس‌ترین و سرنوشت‌سازترین آزمون‌های کشور است که زیر نظر سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود و از همین رو تمام توان و امکانات خود را برای برگزاری هرچه دقیق‌تر و بی‌نقص‌تر آن در شهرستان بردسکن به کار گرفته‌ایم.

وی که نمایندگی تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در برگزاری کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ را بر عهده دارد، با بیان اینکه تمامی مقدمات و تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون فراهم شده است، از خانواده‌ها خواست که نگران وضعیت داوطلبان نباشند و خاطرنشان کرد: امکانات حفاظتی، رفاهی و سرمایشی دانشگاه برای پذیرایی از داوطلبان در شرایط بسیار مطلوبی قرار دارد و تلاش می‌کنیم میزبان خوبی برای آینده‌سازان جامعه باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسکن در ادامه به تمهیدات سخت‌گیرانه در حوزه مقابله با تقلب اشاره کرد و افزود: سازمان سنجش جرائم سنگینی را برای متخلفین و متقلبین آزمون کنکور در نظر گرفته است و افرادی که قصد سوءاستفاده داشته باشند به‌طور جدی تنبیه و با آن‌ها برخورد قانونی خواهد شد.

وی در تشریح اقدامات فنی حوزه سلامت آزمون بیان داشت: امسال دستگاه‌های ردیاب و ابزارهای کشف وسایل تقلب با فناوری بسیار پیشرفته‌تری نسبت به سال‌های گذشته و بر اساس نیازهای روز، برای مراقبین و عوامل حفاظت کنکور آماده شده است و تمام تلاش ما بر این است که کنکور سراسری در شهرستان بردسکن با بالاترین سطح دقت و نظارت برگزار شود.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در بردسکن زمان‌بندی دقیق آزمون را تشریح و تصریح کرد: فرآیند آزمون در نوبت صبح روزهای پنجشنبه ۲۹ مرداد و جمعه ۳۰ مرداد ماه رأس ساعت ۸ صبح و نوبت عصر روز پنجشنبه رأس ساعت ۱۴:۳۰ برگزار خواهد شد.

 کفاش در پایان از داوطلبان خواست حداقل ۳۰ دقیقه قبل از شروع فرآیند آزمون با همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه، کارت ورود به جلسه، مداد مشکی نرم و پررنگ، تراش و پاک‌کن در حوزه امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی بردسکن حضور یابند تا از هرگونه تأخیر و اضطراب احتمالی جلوگیری شود.

انتهای خبر ٫