درباره نویسنده
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد:
واحد تولیدی فروسیلیسیم گناباد ۶۰ درصد پیشرفت دارد

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: واحد تولیدی فروسیلیسیم و منیزیم بهعنوان بزرگترین واحد اقتصادی منطقه، در حال حاضر در ناحیه صنعتی کوثر گناباد، ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ادامه روند آن با قوت درحال پیگیری است.
هادی ایزدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به پیشرفت بالای واحد فروسیلیسیم و منیزیم آتین گناباد، اظهار داشت: واحد فروسیلیسیم و منیزیم بهعنوان اولین واحد تولیدی فروسیلیسیم و منیزیم در جنوب خراسان رضوی، با همراهی مسئولان و تلاش سرمایهگذار، به مرحله ۶۰ درصدی از پیشرفت رسیده است.
وی افزود: راهاندازی این مجموعه با سرمایهگذاری ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم حداقل ۳۰۰ نفر، به فعالتر شدن معادن سیلیس و فلورین شهرستان کمک خواهد کرد و همچنین درصد فرآوری و ایجاد ارزش افزوده در بخش معدن را افزایش خواهد داد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد با اشاره به افزایش قیمتها و تأثیر آن در روند احداث کارخانه، عنوان کرد: علیرغم قیمتهای سرسامآور و سهبرابر شدن هزینهها، سرمایهگذار فروسیلیسیم گناباد تمام همت خود را بر این گذاشته که این طرح به روند خود ادامه و به اتمام برسد.
وی تصریح کرد: ظرفیت سالانه تولید این واحد در فاز اول ۲۵ هزار تن، در فاز دوم نیز ۲۵ هزار تن و در فاز سوم تولید منیزیم خواهد بود.
ایزدی با اشاره به پیگیریهای خود برای تأمین قسمتی از باقیمانده وام این کارخانه درحال احداث، خاطرنشان کرد: تاکنون ۳۴۵ میلیون تومان از ۶۵۰ میلیون تومان بانک ملی آزاد شده و مکاتبات و پیگیریهای لازم برای تخصیص ارز از سمت بانک مرکزی هم انجام شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد با بیان اینکه پیگیریهای متخلفی برای تأمین برق آن شده است، تصریح کرد: تأمین برق این کارخانه یکی از دغدغههای سرمایهگذار بود که پس از رایزنیهای مکرر نماینده سابق مردم گناباد و بجستان با توانیر و همکاری در دولت اخیر، تأمین برق آن برابر با کل برق مصرفی خانگی و صنعتی شهرستان گناباد، مورد موافقت شرکت توانیر قرار گرفت.
وی با اشاره به نقاط قوت این پروژه، گفت: این واحد صنعتی در کنار اینکه فرصتهای شغلی متعددی ایجاد میکند، به توسعه صنعتی و تولید داخلی در منطقه جنوب خراسان رضوی نیز کمک خواهد کرد؛ چرا که محصولات این واحد صنعتی، مواد اولیه کارخانههای فولاد را تأمین کرده و به این ترتیب، نقش مهمی در زنجیره تأمین صنایع بزرگ ایفا خواهد کرد.
ایزدی با اشاره به توانمندیهای گناباد در عرصه معدن، افزود: وجود ۲۰ ماده معدنی بهویژه کائولن، سنگهای ساختمانی، مس، آهن، سرب، قلع و روی، فعالیت ۱۸۸ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیر فلزی، غذایی، شیمیایی و سلولزی، شناسایی ۱۴ نقطه امیدبخش معدنی و سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد تومانی در اکتشافات معادن مس و طلا از جمله این توانمندیها است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد ادامه داد: بررسی و شناسایی دقیق مشکلات و تلاش برای رفع موانع ادامه داشته تا با تأمین بهموقع منابع مالی، این طرح ظرف ۱۲ ماه پس از تخصیص ارز، تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
وی در پایان، با اشاره به شعار سال و تأکیدات همهساله مقام معظم رهبری بر موضوع اشتغال و سرمایهگذاری، تأکید کرد: همه ما موظف هستیم با همدلی و تلاش مضاعف، در مسیر آبادانی شهرستان و تحقق شعار سرمایهگذاری برای تولید گام برداریم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- کارگاه دانشافزایی مهارتهای شنا در دانشگاه آزاد نیشابور
- سیدالشهدا الگوی مقاومت بر مدار حق است
- رژیم صهیونیستی در تحقق اهدافش، شکست خورد
- زمین چمن مصنوعی پس از ۱۵سال بازسازی شد
- واحد تولیدی فروسیلیسیم گناباد ۶۰ درصد پیشرفت دارد
- اجتماع ۵۰۰ نفری دختران عاشورایی در نیشابور
- قیام امام حسین(ع) الگوی جاودانه مبارزه با استبداد
- اجتماع بزرگ دختران عاشورایی در نیشابور
- محرم نماد مقاومت
- دفاع ایران، ترجمان عملی آموزههای سرخ عاشورا
- مشاهده بیشتر