رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-23 21:29 شماره خبر : 11037 https://sobhtoos.ir/short/enoAv
مدیرکل بنیاد حفظ آثار خراسان رضوی تأکید کرد:

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی استفاده از فضای مجازی را برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت مهم برشمرد و گفت: فضای مجازی به اندازه فضای حقیقی اهمیت دارد و باید از آن برای این مسیر بهره‌ ببریم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری «صبح توس»، سردار حسینعلی یوسفعلی‌زاده، در جلسه تودیع و معارفه مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قوچان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب گسترش فرهنگ مجاهدان و شهدا را یک نوع جهاد خواندند و تأکید کردند که زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهیدان، کمتر از خود شهادت نیست.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم که یاد و راه شهیدان در زندگی روزمره، در عرصه اجتماعی، اداری یا شخصی، به فراموشی سپرده شود، افزود: در شهرستان قوچان تلاش‌های صورت گرفته در جمع‌آوری اطلاعات و معرفی یک هزار و 67 شهید اقدامی تحسین‌برانگیز است. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی با اشاره به برگزاری همایش بزرگ 4 هزار نفری رزمندگان قوچانی برای اولین بار، تصریح کرد: در طول چهار سال گذشته، هر سال حدود 110 هزار نفر از رزمندگان، پیشکسوتان و ایثارگران استان مورد تجلیل قرارگرفته‌اند که همایش قوچان نیز در این راستا است.

وی با تأکید بر لزوم تکریم پدران، مادران و خانواده‌های شهیدان، بیان کرد: این عزیزان خود مجاهدانی هستند که فرزندانشان را به انقلاب و اسلام تقدیم کرده‌اند. 

یوسفعلی‌زاده استفاده از ابزارهای نوین همچون فضای مجازی را برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت مهم برشمرد و افزود: فضای مجازی به‌اندازه فضای حقیقی اهمیت دارد و باید از آن برای ترویج فرهنگ شهادت و ایثار بهره‌ ببریم.

وی همچنین بر لزوم تولید آثار هنری و رسانه‌ای مرتبط باشخصیت‌های بزرگ همچون شهید کلاهدوز و شهید نیک‌عیش تأکید کرد و گفت: ساخت فیلم ، تئاتر و ... در این راستا می‌تواند موجب شود این شهدا بیشتر موردتوجه قرار گیرند. 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی اضافه کرد: تألیف کتاب به‌ عنوان یکی از تولیدات مهم در کنگره شهدا به شمار می‌آید که آمادگی خود را برای کمک در زمینه فنی، آموزشی و چاپ اعلام می‌کنیم.

یوسفعلی‌زاده تصریح کرد: خدمت به شهیدان یک مأموریت شرعی، داوطلبانه، خداپسندانه و انقلابی است و نباید منتظر بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های اداری باشیم.

در پایان این جلسه از زحمات علی‌اکبر میثاقی ، مسئول حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قوچان تقدیر به عمل آمد و محمدعلی غیرتمند به‌عنوان مسئول جدید حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس قوچان معرفی شد.

انتقال فرهنگ شهادت، اولویت اصلی کنگره شهداست

امام‌جمعه قوچان هم با اشاره به نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد: مقام معظم رهبری همواره بر ضرورت انتقال این فرهنگ به نسل‌های جدید تأکید داشته‌اند و رسانه‌ها در این زمینه نقشی بی‌بدیل دارند.

حجت‌الاسلام علیرضا هراتی مطلق با بیان اینکه استفاده از تمامی ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ارزش‌های ایثار و شهادت یک ضرورت است، افزود: این موضوع باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی همچنین به افزایش آمار شهدای این شهرستان اشاره کرد و گفت: در ابتدا تنها ۷۳۷ شهید برای قوچان ثبت‌شده بود اما با پیگیری‌ها و بررسی بر اساس سه شاخص کد ملی، محل دفن و محل صدور شناسنامه، این آمار به یک هزار و ۶۰ شهید افزایش یافت که گامی مهم در راستای تثبیت هویت انقلابی شهرستان محسوب می‌شود.

هراتی مطلق ادامه داد: تاکنون ۱۵۰ دیدار با خانواده شهدا به‌صورت هفتگی با هماهنگی مسئولان شهرستان انجام‌شده است.

امام‌جمعه قوچان به برگزاری ۱۲ یادواره شهدا در این شهرستان اشاره کرد و افزود: سه یادواره از این مجموعه مربوط به امیران و سرداران شهید شهرستان بوده و در جریان برگزاری یادواره ۳۰ دی‌ماه، مشخص شد که برخلاف تصور عمومی، قوچان ۱۲ شهید انقلاب اسلامی را تقدیم کرده است، نه دو شهید.

وی همچنین از جمع‌آوری ۸۰۰ قطعه عکس دفاع مقدس در قالب مصاحبه با رزمندگان خبر داد و گفت: گلزار شهدای شهرستان با مشکلاتی مواجه است که با همراهی مردم، عملیات مرمت سقف آن آغازشده و این مکان در آینده به حسینیه شهدا تبدیل خواهد شد.

هراتی مطلق تأکید کرد: در راستای برگزاری کنگره شهدای شهرستان، بازسازی گلزار شهدا در سطح شهرستان و روستاها ضروری است، اما تاکنون تنها ۱۰ روستا در زمینه بهسازی تابلوها و گلزار شهدا اقدام کرده‌اند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار