به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با گذشت بیش از یک‌ سال از درخواست واگذاری زمین برای مشمولان طرح ملی مسکن، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان سرخس، هنوز هیچ اقدامی برای تأمین این حق قانونی صورت نگرفته است.

\r\n

در حال حاضر بیش از ۳۰۰ خانوار متقاضی این طرح بارها از طریق نامه‌نگاری رسمی با نهادهای مسئول خواستار رسیدگی به وضعیت خود شده‌اند، اما تاکنون پاسخی دریافت نکردند.

\r\n

نامه‌نگاری‌هایی که به نتیجه نرسید

\r\n

در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، جمعی از متقاضیان طرح ملی مسکن و حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهرستان سرخس، با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور وقت، خواستار تعیین تکلیف زمین‌های وعده داده‌ شدند.

\r\n

در این نامه تأکید شده با وجود گذشت مدت زیادی از ثبت درخواست‌ها و پیگیری‌های مکرر، هیچ اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است؛ متقاضیان خواستار صدور دستورات لازم برای تسریع در تأمین زمین و تعیین تکلیف نهایی آن هستند.