حسن مشهدي در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار داشت: در پي ارائه مرجوعه قضائي از سوي يكي از شهروندان به پليس فتا مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب بانکیاش، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
\r\nوی همچنین خاطرنشان کرد: در بررسي اظهارات مالباخته مشخص شد از طريق لينک جعلي پيامکي مبني بر ابلاغيه سامانه ثنا و جهت مشاهده متن شکواييه میتوانید از طريق لينک زير اقدام کنيد\" بر روي لينك مربوطه كليك کرده و اطلاعات حساب كارت بانكي خود را در محل مشخص شده وارد و بعد از آن پيامک، طي دو مرحله از حسابش مبلغ يک ميليارد ريال برداشت شده است.
\r\nفرمانده انتظامی کاشمر با بیان اینکه با اقدامات فني و تخصصي کارشناسان پليس فتا کل مبلغ کلاهبرداري شده که متهم قصد خريد طلا داشت قبل از عمليات پولشویی بلوكه و به حساب مالباخته عودت داده شد، تصریح کرد: متهم با نيابت قضائي در يکي از استانهای جنوبي کشور دستگیر شد.
\r\nوی با اشاره به اینکه پيامک ثنا از سرشماره شخصي ارسال نميشود و سرشماره Adliran تنها مرجع معتبر پيگيري است، اذعان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مجرمانه و مشکوک ميتوانند مراتب را از طريق سايت پليس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir و يا با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوريتهاي سايبري پليس فتا گزارش کنند.
\r\n\r\n
كشف مواد غذايي تاریخگذشته از يک انبار در كاشمر
\r\nمشهدي همچنین از کشف مواد غذایی تاریخگذشته در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: مأموران دايره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پليس آگاهي کاشمر به همراه كارشناسان شبكه بهداشت و درمان اين شهرستان در بازرسي از يك انبار مواد غذایی موفق به كشف سه هزار و ۳۴۲ قلم انواع مواد غذایی تاريخ مصرف گذشته شدند.
\r\nوی همچنین در ادامه تشریح کرد: ارزش مواد غذايي كشف شده بنا بر اعلام کارشناسان مربوطه دو و نيم ميليارد ريال برآورد شده است.
\r\nفرمانده انتظامي شهرستان كاشمر با اشاره به اين كه محموله كشف شده جهت معدومسازی تحويل شبكه بهداشت و درمان شده است، بیان كرد: در اين زمينه يك متهم جهت سير مراحل قانوني به اداره تعزيرات حکومتي معرفي شد.
\r\nانتهای پیام/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!