به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از نسیم سرخس، حجت‌الاسلام حسن صباغیان در جلسه شورای اداری شهرستان سرخس که صبح امروز با حضور مدیرکل صدا و سیمای خراسان رضوی در سالن اجتماعات فرمانداری سرخس برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل نهضت عاشورا اظهار کرد: محرم و صفر دانشگاه بزرگی برای همه انسان‌هاست. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، در دانشگاه سیدالشهدا (ع) برای همه اقشار جامعه، از کودک و نوجوان تا دانشمند و فرهیخته، استاد و الگو وجود دارد.

وی افزود: محرم و صفر آموزه‌های گران‌بهایی برای جامعه بشری دارد و در شرایط کنونی می‌تواند تاب‌آوری جامعه را افزایش دهد، مردم را زینبی و صبور بار بیاورد و آنان را در مسیر مقابله با استکبار و طاغوت مقاوم‌تر و استوارتر کند.

امام جمعه سرخس با بیان اینکه عزاداری برای سیدالشهدا (ع) عامل تقویت اراده‌ها، انگیزه‌ها و راهبردهای پیروزی است، تصریح کرد: اگر محرم و صفر نبود، بسیاری از مفاهیم اصلاح‌طلبانه و حق‌طلبانه نهضت عاشورا در طول تاریخ زنده نمی‌ماند. حتی کسانی که مسلمان نیستند نیز از برکات این جریان نورانی بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب درباره شرایط کشور گفت: معظم‌له بر حفظ وحدت، انسجام، هم‌صدایی نکردن با دشمن، اعتماد به مسئولان و اعتماد متقابل میان مردم و مسئولان تأکید کردند و این‌ها رمز پیروزی در شرایط حساس کنونی است.

صباغیان ادامه داد: حتی اگر جنگ سخت پایان یابد، جنگ ترکیبی، فرهنگی، شناختی و رسانه‌ای دشمن همچنان ادامه خواهد داشت. در چنین شرایطی همه باید با بصیرت، روشن‌بینی، وحدت و انسجام در میدان باشند و نقشه‌های دشمن را خنثی کنند.

وی با اشاره به نتایج جنگ اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: با وجود خسارت‌ها و شهدای بزرگی که تقدیم شدند، دستاوردهای این دفاع مقدس بی‌نظیر بوده است. حتی بسیاری از افرادی که نگاه مثبتی به جمهوری اسلامی ندارند نیز معتقدند ملت ایران پیروز این میدان بوده است.

امام جمعه سرخس با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از این مقطع به عنوان «حماسه دفاع مقدس سوم» یاد کرده‌اند، افزود: ملت ایران قهرمان این حماسه است و باید از دستاوردهای آن به خوبی بهره‌برداری شود. امروز نشانه‌های شکل‌گیری جمهوری اسلامی به عنوان یکی از قطب‌های قدرت در نظم نوین جهانی و در مقابل، افول قدرت‌های سلطه‌گر بیش از گذشته نمایان شده است.

وی تأکید کرد: همه مسئولان باید در این شرایط بیش از گذشته در میدان خدمت باشند و شبانه‌روزی برای حل مشکلات مردم تلاش کنند. اگر می‌خواهیم در برابر دشمنان پیروز باشیم، هیچ زمانی نباید برای خودمان قائل شویم و تمام توان را برای خدمت به مردم به کار بگیریم.

صباغیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فضای همدلی در شهرستان سرخس گفت: امروز وحدت و انسجام بزرگ‌ترین سرمایه شهرستان است. از زمان حضور اینجانب در سرخس شاهد همدلی بسیار خوبی میان مردم، اقوام، طوایف، مسئولان و جریان‌های مختلف بوده‌ایم و نتیجه این وحدت، به ثمر رسیدن بسیاری از پروژه‌ها و مطالبات قدیمی مردم است.

وی افزود: بسیاری از طرح‌ها و پروژه‌هایی که سال‌ها بر زمین مانده بود، با همکاری و هم‌افزایی موجود به سرانجام رسیده است. ارتباط مستمر مسئولان شهرستان با مدیران استانی و ملی نیز موجب جذب اعتبارات و امکانات ارزشمندی برای سرخس شده است.

امام جمعه سرخس با اشاره به نقش رسانه‌ها در انعکاس این دستاوردها تصریح کرد: بخشی از این اقدامات و موفقیت‌ها آن‌گونه که باید برای مردم تبیین نشده است. رسانه‌ها به‌ویژه صدا و سیما باید سهم بیشتری به شهرستان‌ها اختصاص دهند تا ظرفیت‌ها، خدمات و دستاوردهای مناطق مختلف به‌درستی معرفی شود.

انتهای خبر/