به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی صبح توس، مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار شهید محمد کاظمی، رئیس پیشین سازمان اطلاعات سپاه، صبح پنجشنبه ۲٨خردادماه در مجتمع شهدای سلامت مشهد با حضور مسئولان کشوری و استانی، نمایندگان مجلس، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مردم شهیدپرور برگزار شد.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و برادر شهید محمد کاظمی، نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اطلاعات سپاه و فرماندهان شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: با گذشت یک سال از شهادت این فرماندهان پرافتخار، جای خالی آنان همچنان در عرصه‌های مختلف کشور احساس می‌شود و ملت ایران قدردان مجاهدت‌ها و فداکاری‌های این عزیزان است.
وی با قدردانی از حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان و مردم در این مراسم افزود: زنده نگه داشتن یاد شهدا و تبیین ابعاد شخصیتی و مجاهدت‌های آنان برای نسل جوان، از مهم‌ترین وظایف امروز جامعه است و همه دستگاه‌ها و نهادها باید در مسیر ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و ادامه راه شهدا نقش‌آفرینی کنند.

در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به جایگاه شهدا در فرهنگ اسلامی اظهار کرد: جلسات شهدا، جلسات حیات است؛ زیرا شهید زنده است و باید از مکتب شهدا درس زندگی، بصیرت و مجاهدت آموخت.

وی با استناد به آیات قرآن کریم، هویت انسان‌ها را متأثر از آگاهی‌ها و گرایش‌های آنان دانست و افزود: قرآن کریم انسان‌ها را از منظر تعلقات به دو گروه تقسیم می‌کند؛ گروهی که همه همت و خواسته‌شان دنیا است و گروهی که آخرت و رضوان الهی را هدف خود قرار می‌دهند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شخصیت شهید محمد کاظمی گفت: شهید کاظمی همواره به دنبال تکلیف‌مداری بود و هیچ‌گاه به دنبال مسئولیت نبود؛ اما هر مسئولیتی که به او واگذار می‌شد با تمام وجود در میدان حاضر می‌شد و آن را به بهترین شکل انجام می‌داد.

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های برجسته این شهید، تلاش برای فهم درست ولایت و عمل بر اساس آن بود. ولایت‌مداری تنها در شعار خلاصه نمی‌شود؛ مهم آن است که انسان بتواند مسیر ولایت را به درستی درک کند و بر اساس آن عمل کند.

حاجی‌صادقی با اشاره به شرایط کنونی کشور تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران توانسته است بزرگ‌ترین جبهه استکباری را به عقب براند و دشمنان ملت ایران در عرصه‌های مختلف دچار شکست و استیصال شده‌اند.

وی افزود: یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی برای ملت ایران، استمرار مسیر ولایت و رهبری در نظام اسلامی است و دشمنان طی سال‌های گذشته تلاش‌های فراوانی برای ضربه زدن به این جایگاه انجام دادند اما ناکام ماندند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر انسجام ملی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت نیاز داریم. دشمن تلاش می‌کند با ایجاد دوگانه‌ها و اختلافات داخلی، انسجام ملت ایران را خدشه‌دار کند اما همه باید هوشیار باشند و اجازه ندهند این نقشه‌ها به نتیجه برسد.

وی خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری حق مردم است اما نباید به اختلاف و چنددستگی منجر شود. امروز دولت، ملت، نیروهای مسلح و همه ارکان نظام حول محور ولایت و رهبری در یک مسیر واحد حرکت می‌کنند و این سرمایه بزرگی برای کشور است.

حاجی‌صادقی در پایان تأکید کرد: پیام شهدا به ملت ایران، حفظ ایمان، بصیرت و وحدت است. دشمن ممکن است از ما شهید بگیرد اما هرگز نباید بتواند ایمان و انسجام ملت ایران را متزلزل کند و به فضل الهی آرزوی سلطه دوباره دشمنان بر این ملت هرگز محقق نخواهد شد.