به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی صبح توس، محمدحسین حسن‌نژاد در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به سوءاستفاده برخی افراد موسوم به بلاگر برای کسب منافع مالی و جذب دنبال‌کننده، گفت: انتشار تصاویر مدل‌ها با پوشش‌های نامتعارف، کشف حجاب و نمایش بدن در فضای مجازی از مصادیق رفتار مجرمانه است و موجب وهن فرهنگ عمومی مردم شهرستان می‌شود.

\r\n

وی با تأکید بر مطالبه عمومی برای برخورد با واحدهای صنفی و بلاگرهای مروج ابتذال افزود: به دلیل نبود نظارت کافی، جریان‌های ضد ارزشی در فضای مجازی در حال گسترش است و لازم است ۲۸ دستگاه اجرایی دارای وظایف قانونی در حوزه حجاب و عفاف، نظارت جدی و مستمر داشته باشند.

\r\n

دادستان تربت‌حیدریه همچنین هشدار داد: اتاق اصناف، اتحادیه‌ها، کارگروه ساماندهی مد و لباس و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف‌اند از هرگونه تبلیغ ترویج‌کننده پوشش‌های نامناسب جلوگیری کنند و در صورت کوتاهی، پرونده قضایی با عنوان ترک فعل تشکیل خواهد شد.

\r\n

به گفته وی، پلیس اماکن و فتا موظف شده‌اند با بازدید دوره‌ای از اماکن عمومی و رصد فضای مجازی، در صورت مشاهده تخلفات ابتدا تذکر و تعهد اخذ کنند و در صورت تکرار، موضوع را برای تشکیل پرونده و تصمیم‌گیری درباره ادامه فعالیت واحد صنفی به دادستانی گزارش دهند.

\r\n

انتهای خبر/