به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ رئیس اداره ورزش و جوانان تربتحیدریه در آئین بهرهبرداری این پروژه اظهار کرد: عملیات ساخت مجموعه آبی آبشار واقع در بوستان پیشکوه به مساحت یک هکتار از سال ۹۸ آغاز شدهبود که امروز با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.
\r\nمجید رضایی با بیان اینکه برای ساخت این پروژه تفریحی ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: در این پروژه برای هر شیفت ۳۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
\r\nوی بیان کرد: مجموعه آبی آبشار دارای بخشهای سونا، استخر کودک، استخر بزرگسالان، جکوزی، حمام ترکی، اتاق بازی کودک، زمین تنیس، سالن ماساژ، کافی شاپ و رستوران است.
\r\nامروز همچنین رئیس مجلس و هیٱت همراه از استخر در حال ساخت شهدای غواص شهرک ولیعصر(عجلالله) تربتحیدریه بازدید کردند.
\r\nرئیس اداره ورزش و جوانان تربتحیدریه گفت: برای ساخت این استخر که از ۱۷ سال قبل عملیات ساخت آن آغاز شده، تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار توسط دولت هزینه شدهاست.
\r\nرضایی با بیان اینکه اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با بذل توجه مسئولان ارشد کشور و به خصوص مقام عالی وزارت، دهه فجر امسال افتتاح و زمینه اشتغال مستقیم ۱۰ نفر در هر شیفت فراهم آید.
\r\nانتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!