به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ سرهنگ جواد خرسند از دستگیری سارق طلا در این شهرستان خبر داد.
\r\nوی افزود: در پی گزارش سرقت طلاهای خانمی از منزلش در یکی از مناطق شهرستان خواف بلافاصله ماموران پلیس آگاهی به محل اعزام شدند.
\r\nوی افزود: در تحقیقات اولیه ماموران پلیس آگاهی مشخص شد متهم ضمن اطلاع ازخالی بودن خانه وارد آن شده است و پس از سرقت زیور آلات از محل متواری شده است.
\r\nاین مقام انتظامی خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات میدانی و سرنخهای به جامانده، متهم را در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی وی را در یک اقدام غافلگیرانه دستگیر کردند.
\r\nسرهنگ خرسند گفت: ماموران انتظامی در بازرسی از مخفیگاه متهم، طلاهای سرقتی را که قیمت آنها بنا به نظر کارشناسان ۱۳ میلیارد ریال برآورد شده است کشف کردند.
\r\nفرمانده انتظامی شهرستان خواف در پایان اظهار داشت: تحقیقات از متهم برای کشف دیگر جرایم احتمالی ادامه دارد.
\r\nانتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!