به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی نیشابور، حسین احمدی گفت: در پی اعلام یکی از شهروندان مبنی برسرقت سنگهای فیروزه از مغازهاش، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار پلیس نیشابور قرار گرفت.
\r\nوی با اشاره به اینکه ماموران دایره تجسس کلانتری ۱۴رحمت با انجام تحقیقات میدانی و پلیسی متوجه شدند سارق یا سارقان پس از سرقت، با یکدستگاه خودرو پژو ۲۰۶از محل متواری شدهاند، افزود: همین سرنخ کافی بود تا متهم شناسایی و پس از هماهنگیهای قانونی دستگیر شده و خودرو نیز توقیف گردد.
\r\nفرمانده انتظامی شهرستان نیشابور اظهار کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم سنگهای فیروزه سرقتی بهارزش تقریبی ۸۰۰میلیون ریال کشف و ضبط شد.
\r\nاحمدی خاطرنشان کرد: متهم در مواجهه با ادله و مستندات پلیس به بزه انتسابی اعتراف کرد که تحقیقات از متهم جهت کشف سایر سرقتهای احتمالی دیگر ادامه دارد.
\r\nانتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!