به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبحتوس»؛ به نقل از روابطعمومی جهاد کشاورزی شهرستان خواف، خالد فقیری از خسارت ۷۷ میلیارد ریالی سیل و تگرگ به بخش کشاورزی در این شهرستان خبر داد.
\r\nوی گفت: در پی وقوع بارش رگبار باران و تگرگ در روز شنبه پانزدهم اردیبهشت در برخی مناطق شهرستان به مزارع، باغات، قنوات، مرغداریها، مسیر انتقال آب و... خسارتهایی وارد گردید.
\r\nمدیر جهاد کشاورزی شهرستان خواف ادامه داد: عمده این خسارتها به محصولات جالیز، گندم، جو، پسته، زیره و نیز مسیرهای انتقال آب و یک مورد مرغداری بوده است.
\r\nوی در ادامه افزود: طبق بررسیهای صورتگرفته توسط کارشناسان مدیریت در روز بعد از حادثه به ۱۶۲ هکتار گندم، ۱۹۵ هکتار جو، ۱۴۵ هکتار مزارع جالیز، ۹۵ هکتار زیره، ۱۱۰ هکتار پسته، ۶۲ هکتار درختان هستهدار و سه رشته قنات خسارتی در حدود ۱۰ الی ۷۰ درصدی وارد شده است که مبلغ ۷۷ میلیارد ریال خسارت ریالی وارد شده در این زمینه برآورد شده است.
\r\nانتهای خبر/
\r\n
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!