علی‌اصغر خوش‌خو، شهردار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان این مجموعه، تأکید کرد: حضور در چنین مراسمی برای مجموعه شهرداری هرگز یک وظیفه اداری محسوب نمی‌شود؛ بلکه این توفیقی بود که با افتخار آن را پذیرفتیم و با آمادگی کامل، از تمام ظرفیت‌های مالی و انسانی برای خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران استفاده کردیم.

 وی تصریح کرد: همکاران ما در کنار سایر موکب‌های شهرستان تربت‌جام، با خدمتگزاری، توزیع اقلام موردنیاز و هماهنگی با ستاد مرکزی سعی کردند گوشه‌ای از دِین خود را در پذیرایی از زائران ادا کنند.

 شهردار تربت‌جام خاطرنشان کرد: که این حضور حماسی، نشان‌دهنده وفاداری قشرهای مختلف مردم و مسئولان به خط سرخ شهادت و ولایت است.

 شایان به ذکر است شهرداری تربت‌جام در این روزها، با اعزام ناوگان خودرویی و نیروهای عملیاتی، آمادگی کاملی برای پشتیبانی از موکب‌های مردمی داشت که با استقبال گسترده زائران روبه‌رو شد.

انتهای خبر/