ابراهیم رودسرابی، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، اظهار کرد: سالانه حدود ۳ هزار تن انواع آبزیان در شهرستان سبزوار تولید می‌شود که بخش قابل توجهی از آن به پرورش ماهی قزل‌آلا اختصاص دارد.

وی با اشاره به نقش استخرهای ذخیره آب کشاورزی در توسعه پرورش ماهی افزود: این استخرها ظرفیت مهمی برای رشد تولیدات شیلاتی شهرستان هستند و حمایت از فعالان این حوزه و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های اداری برای رفع مشکلات آن‌ها، استمرار تولید را به دنبال خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با بیان اینکه تولید آبزیان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی مناطق روستایی دارد، تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان این بخش و فراهم‌کردن شرایط مناسب برای فعالیت واحدهای آبزی‌پروری باید مورد توجه قرار گیرد.

رودسرابی با اشاره به چالش ناترازی شبکه برق و قطعی‌های برق در سال جاری ادامه داد: استمرار تأمین انرژی واحدهای پرورش ماهی از ضروریات این بخش است و نوسانات و قطعی‌های طولانی‌مدت برق در مواردی بر روند تولید و میزان برداشت مزارع تأثیر گذاشته است.

وی همچنین توسعه صنایع تبدیلی شیلاتی و فرهنگ‌سازی برای افزایش سرانه مصرف آبزیان را از عوامل مؤثر در رونق این بخش دانست و خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره تولید شیلات، از پرورش و برداشت تا فرآوری و مصرف، می‌تواند به توسعه فعالیت‌های این حوزه و افزایش ارزش اقتصادی محصولات کمک کند.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار تأکید کرد: این مدیریت در هر زمینه‌ای که بحث تولید مطرح باشد، از فعالان و تولیدکنندگان حمایت می‌کند و برای رفع مشکلات آن‌ها از تمام ظرفیت‌های موجود بهره خواهد گرفت.

انتهای خبر/