محسن زنگنه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: هفته گذشته جلساتی با بانک صنعت و معدن پیرامون تسهیلات اخذ شده برگزار شد و اکنون برای راه‌اندازی پروژه فولاد رخ ماهانه دست‌کم ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

\r\n

وی عامل توقف کوتاه‌مدت پروژه فولاد رخ را شرکت فکور صنعت عنوان کرد و افزود: تمام کار اجرا و بهره‌برداری پروژه به عهده این شرکت است که چند پروژه دیگر در سطح کشور در حال اجرا دارد، لذا شیوه کار و پیمانکاران را تغییر داده و ظرف یک ماه آینده با گزینش پیمانکار جدید پروژه مجدد آغاز به کار خواهد کرد. 

\r\n

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: طبق گفته مدیرعامل پروژه، این طرح قرار بود تابستان امسال به بهره‌برداری برسد که با افزایش نرخ دلار حدود یک هزار میلیارد تومان برآوردها دچار تغییر شد مه با تزریق این مبلغ طی ۸ ماه آینده فاز نخست پروژه افتتاح می‌شود. 

\r\n

انتهای خیر/

\r\n