علی نیکیاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: مستند شهید علیاکبر خوافی به نام «قاب عکس» با هدف تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت و معرفی شهدای مظلوم حملات اخیر دشمنان اسلام و انقلاب در نیشابور اکران شد.
وی افزود: شهید علیاکبر خوافی از فرزندان متعهد و انقلابی روستای سالاری از توابع بخش بلهرات شهرستان میانجلگه بود که در جریان حمله آمریکایی ـ صهیونیستی به شهرک صنعتی خیام زبرخان، در حالی که مشغول فعالیت و خدمت در محل کار خود بود، به همراه یکی از همکارانش به نام نگار میردوست به شهادت رسید.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور ادامه داد: این شهید والامقام در سنگر تولید و اقتصاد کشور فعالیت میکرد و دشمنان ملت ایران بار دیگر نشان دادند که حتی خدمتگزاران عرصه کار و تولید را نیز هدف کینهتوزی و جنایت خود قرار میدهند.
سرهنگ نیکیاد با اشاره به نقش هنر در انتقال مفاهیم ارزشی بیان کرد: تولید آثار مستند و روایتهای تصویری از زندگی شهدا، نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و آشنایی نسل جوان با حقیقت مجاهدت و مقاومت دارد و باید از ظرفیت هنر انقلابی برای انتقال این مفاهیم بهره برد.
وی خاطرنشان کرد: این مستند به کارگردانی و نویسندگی کوثر بیات تولید شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور همچنین از عوامل تولید این اثر قدردانی کرد و گفت: هنرمندان متعهد با روایت زندگی و مسیر پرافتخار شهدا، رسالت مهمی در زنده نگه داشتن یاد و نام شهیدان و انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی برعهده دارند.
وی تأکید کرد: ملت ایران همواره قدردان خون شهدا هستند و راه این عزیزان با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت.
انتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!