به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ همزمان با پنجمین روز از هفته دولت ۵ طرح عمرانی، خدماتی شهرداری رشتخوار بااعتباری بالغبر ۱۰۴ میلیارد ریال با حضور جمعی از مسئولان افتتاح و کلنگزنی شد.
\r\nاین طرحها شامل افتتاح پروژه بهسازی آیلند بلوار توسلی بااعتبار مبلغ ۵ میلیارد ریال، کلنگزنی پروژه زیرسازی و آسفالت معابر سطح شهر بااعتبار ۲۷ میلیارد ریال، کلنگزنی پروژه جدولگذاری و پیادهروسازی مسیر پارک مادر بااعتبار ۴۹ میلیارد ریال، کلنگزنی پروژه فاز دوم پارک گردشگری بااعتبار ۱۶ میلیارد ریال و کلنگزنی اجرای کفپوش فضای بازی پارک مادر و پارک قدس بااعتبار ۷ میلیارد ریال بود.
\r\nفرماندار رشتخوار در حاشیه مراسم افتتاح و کلنگزنی این طرح اظهار کرد: تمام تلاش ما در دولت سیزدهم این بوده که هیچ پروژه نیمهکارهای افتتاح نشود.
\r\nحسین باهوش در ادامه با تأکید بر اینکه کار ما باید منجر به خدمت به مردم باشد، افزود: در حوزه تعویض پلاک زحمات زیادی کشیده شد، اما هنوز خدماتی به مردم در این رابطه داده نشده است.
وی بیان کرد: دستگاههای اجرایی باید دست به دست هم داده و خدمت به مردم را رویکرد و هدف قرار دهندو در این راستا جهاد تبیین و امید آفرینی، اقدامات و فعالیت های انجام شده را اطلاع رسانی نمایند.
انتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!