مجتبي رضايي در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ در تشريح اين خبر اظهار داشت: در پي وقوع چند فقره سرقت موتورسيكلت در مناطق مختلف شهرستان کاشمر، كارآگاهان دايره مبارزه با سرقت پليس آگاهي پیگیری موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.
\r\nوی با بیان اینکه مأموران پليس آگاهي پس از انجام تحقيقات ميداني و با استفاده از دوربینهای مداربسته يكي از ساختمانهای مشرف به محل سرقت، موفق شدند متهم را شناسايي کنند، خاطرنشان کرد: مأموران متهم ۵۵ ساله را در حال پرسهزني در يكي از خیابانهای شهر کاشمر دستگير کردند.
\r\nجانشین فرماندهی انتظامی شهرستان کاشمر همچنین در ادامه تصریح کرد: متهم ۵۵ ساله در بازجوییهای علمي پليس و مواجهه با مستندات غيرقابل انكار پليس به ۷ فقره سرقت موتورسيكلت از سطح شهرستان كاشمر و انتقال آنها به يكي از شهرهاي ديگر استان و فروش به يك مالخر اعتراف كرد.
\r\nوی با تأکید بر اینکه مأموران پليس آگاهي با اخذ نيابت قضائي به همراه متهم دستگير شده به محل نگهداري موتورسیکلتهای مسروقه عزيمت کردند، اذعان کرد: مأموران در يك اقدام ضربتي موفق شدند هفت دستگاه موتورسيكلت سرقتي را از مخفيگاه متهم كشف و به همراه مالخر، اموال مسروقه را به شهرستان كاشمر انتقال دهند.
\r\nرضایی همچنین عنوان کرد: شهروندان بهمنظور پيشگيري از سرقت موتورسيكلت، آن را به تجهيزات ضدسرقت مجهز كرده و تا حد امکان در پارکینگهای داراي نگهبان پارك كنند.
\r\nوی همچنین از كشف ۱۰۰ رأس گوسفند قاچاق در كاشمر در یک عملیات جداگانه توسط مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان خبر داد و تشریح کرد: یک دستگاه تریلر مشکوک هنگام عبور از محورهای مواصلاتی شهرستان مورد بازرسی قرار گرفت که از آن ۱۰۰ رأس گوسفند فاقد مجوز حملونقل کشف شد.
\r\nجانشین فرماندهی انتظامی شهرستان خلیلآباد با بیان اینکه یک متهم در این موضوع دستگیر و برای سیر مراحل تحویل مراجع قضائی داده شد، تأکید کرد: بر اساس اعلام کارشناسان، ارزش ریالی دامهای قاچاق کشف شده بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
\r\nانتهای خبر/
نظرات (0)
هنوز نظری ثبت نشده است. اولین نظر را شما بگذارید!