• به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ علیرضا شورگشتی شب گذشته در اجتماع پرشور مردم نیشابور در حسینیه خیابان امام خمینی (ره)، با اشاره به ضرورت انتقال صحیح فرهنگ عاشورا و اربعین به نسل‌های آینده اظهار کرد: اگر بخواهیم فهم دقیق و درستی از عاشورای امام حسین (ع) و اربعین حسینی داشته باشیم و این فرهنگ را به نسل‌های آینده منتقل کنیم، باید بحث دشمن‌شناسی را جدی بگیریم؛ موضوعی که «امام شهید» نیز بر آن تأکید فراوان داشت.
    دشمنی با جمهوری اسلامی ریشه اعتقادی دارد
    وی با بیان اینکه باید «شمر و یزید زمان» را شناخت، گفت: شمر و یزید دوران امام حسین (ع) از بین رفتند اما امروز سردمداران آمریکا و رژیم صهیونیستی مصادیق دشمنان امت اسلامی هستند و این حقیقت باید برای نسل جوان تبیین شود.
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور با استناد به آیه شریفه «لَنْ تَرْضَىٰ عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ» اظهار کرد: قرآن کریم به روشنی بیان کرده است که دشمنی جبهه کفر با اسلام تا زمانی که مسلمانان از مسیر اعتقادی خود دست نکشند ادامه خواهد داشت.
    شورگشتی افزود: موضوعاتی مانند برنامه هسته‌ای، توان موشکی یا تنگه هرمز تنها بهانه است و علت اصلی دشمنی، هویت شیعی و تشکیل حکومت اسلامی در ایران است.
    تحقق آرزوی ۱۴۰۰ ساله شیعه
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور با اشاره به تاریخ تشیع گفت: پس از حکومت کوتاه امیرالمؤمنین (ع) و امام حسن مجتبی (ع)، ائمه اطهار (ع) فرصت تشکیل حکومت نیافتند و شیعیان طی قرن‌ها تحت فشار، تبعید و شکنجه قرار داشتند.
    وی تصریح کرد: مردم ایران پس از ۱۴۰۰ سال نه تنها حکومت اسلامی تشکیل دادند بلکه آرزوی ائمه (ع) برای تشکیل ساختارهای دفاعی، سپاه، ارتش و بسیج را نیز محقق کردند و امروز به دنیا نشان داده‌اند که در برابر ظلم تسلیم نخواهند شد.
    وی با اشاره به آیه «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ» تأکید کرد: قرآن کریم مسلمانان را به افزایش قدرت در همه عرصه‌ها فراخوانده است.
    شورگشتی افزود: قدرت تنها به حوزه نظامی محدود نمی‌شود بلکه در زمینه ازدواج، افزایش جمعیت، تربیت نیروی انسانی برای ظهور حضرت ولی‌عصر(عج)، تولید علم، توان موشکی، اقتصاد، صرفه‌جویی و مقابله با تحریم‌ها نیز باید کشور قدرتمند باشد.
    بی‌اعتمادی به دشمن؛ از مهم‌ترین درس‌های اربعین
    وی یکی دیگر از ویژگی‌های اربعین را بی‌اعتمادی به دشمن دانست و گفت: به نقل از «امام شهید»، هر کس به آمریکا اعتماد کند، سیلی خواهد خورد.
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور افزود: به اعتقاد وی، تجربه ۴۷ سال گذشته نشان داده است هر زمان جمهوری اسلامی به آمریکا اعتماد کرده، متضرر شده و هر زمان بر مقاومت تکیه کرده، دستاوردهای مهمی به دست آورده است.
    اعتماد به وعده‌های الهی
    وی با اشاره به آیه «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ» گفت: سنت الهی این است که هر جامعه‌ای دین خدا را یاری کند، مورد نصرت الهی قرار خواهد گرفت.
     شورگشتی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و عبور از حوادث و بحران‌های مختلف چهار دهه گذشته را نمونه‌هایی از تحقق این وعده الهی دانست.
    وی با اشاره به وقایع و ناآرامی‌های سال‌های گذشته اظهار کرد: دشمن در مقاطع مختلف تلاش کرد نظام جمهوری اسلامی را با بحران مواجه کند اما مردم با حضور خود، تمامی محاسبات دشمن را بر هم زدند.
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور افزود: استمرار حضور مردم در صحنه‌های مختلف موجب شده است انقلاب اسلامی از بحران‌های متعدد عبور کند.
    حضور به‌موقع؛ درس بزرگ اربعین
    شورگشتی حضور به‌موقع مردم را یکی دیگر از آموزه‌های اربعین دانست و گفت: برخلاف توابین که دیر به یاری امام حسین (ع) آمدند، مردم ایران در طول ۴۷ سال گذشته هر زمان انقلاب به حضور آنان نیاز داشته، در انتخابات، راهپیمایی‌ها و سایر عرصه‌ها حضور داشته‌اند.
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور با بیان اینکه جمهوری اسلامی امروز در اوج اقتدار قرار دارد، اظهار کرد: به گفته وی، کشور در شرایط ضعف نیست بلکه در موقعیتی قرار دارد که باید با اقتدار از منافع خود دفاع کند.
    وی با اشاره به جنگ بدر و خیبر، مقاومت در برابر تهدیدهای آمریکا را ضروری دانست و گفت: ملت ایران اجازه نخواهد داد دشمن بار دیگر بر کشور مسلط شود.
    انقلاب اسلامی تقسیم‌بندی قدرت‌های استکباری را تغییر داد
    شورگشتی با اشاره به قانون کاپیتولاسیون در دوران پهلوی گفت: پیش از انقلاب، ایران در زمره کشورهایی بود که سلطه قدرت‌های بزرگ را پذیرفته بود اما انقلاب اسلامی این معادله را تغییر داد.
    مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور افزود: جمهوری اسلامی نشان داده است که سلطه‌پذیری را قبول ندارد و ملت ایران با مقاومت خود این پیام را به جهان منتقل کرده است.
    وی با قدردانی از مردم و خادمان موکب‌ها در مراسم استقبال و تشییع «امام شهید» و همچنین راهپیمایی اربعین اظهار کرد: حضور گسترده مردم در این مراسم‌ها نشان داد انقلاب اسلامی همچنان از پشتوانه مردمی برخوردار است و  این حضور  پاسخی قاطع به دشمنان جمهوری اسلامی است.
    شورگشتی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به افرادی که درصدد ایجاد ناامنی و آشوب هستند، هشدار داد: مردم اجازه تکرار ناآرامی‌ها را نخواهند داد و از امنیت کشور دفاع خواهند کرد.

    انتهای خبر/