درباره نویسنده
گِلولای کوچهها سهم مردم روستای دهنو/ زیرسازی معابری که به آسفالت ختم نشد

به گزارش پایگاه خبری صبح توس؛ دهنو پرجمعیتترین و بزرگترین روستای بخش مرکزی شهرستان خلیلآباد آباد که تنها یک کیلومتر با مرکز شهرستان فاصله دارد.
روستایی با حدود ۵ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت که پس از چندین سال هنوز بسیاری از کوچهها و معابرش بهسازی نشده و این امر در زمستانها هنگام بارش باران رفتوآمد را برای مردم با مشکل مواجه میکند.
زیر سازی کوچهها و معابر روستا پیشازاین انجام شده و قرار بوده که چند روز بعد آسفالت آن نیز شروع شود؛ ولی پس از گذشت چندین سال هنوز محقق نشده و زیرسازی هم باید دوباره انجام شود.
این روزها در اکثر شهرها وقتی حرف از عمران و آبادی به میان میآید اولین چیزی که مطرح میشود آسفالت کوچهها و معابر است و نقش بسزایی در زیبایی روستا دارد.
انجام نشدن پروژه آسفالت معابر و کوچههای روستای دهنو باعث شده است که کام مردم تلخ شود و گردوخاک حاصل از تردد و جمعشدن آب هنگام بارش باران نیز باعث اذیتشدن ساکنین شود.
۷۰ درصد معابر دهنو وضعیت مناسبی ندارند
یکی از اهالی روستای دهنو در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: از دهیار و شورای اسلامی دهنو تقاضا داریم به وضعیت خیابان و معابر روستا رسیدگی کنند هر زمان باران میبارد آسایش از خانه و زندگی میرود و دیوارهای خانهها هم وضعیت مناسبی ندارد و در حال تخریب هستند.
وی همچنین با بیان اینکه همین کوچهای که هستیم رفتوآمد بسیار زیادی دارد و ۸۰ درصد عبور مردم برای رسیدن به مزار شهدا از این کوچه انجام میشود که متأسفانه اصلاً وضعیت مناسبی ندارد، خاطرنشان کرد: تقریباً ۷۰ درصد کوچههای روستای دهنو به همین شکل است و هیچ مسئول روستا به این وضعیت رسیدگی نمیکند.
تردد در معابر روستا برای عابران هم سخت است
یکی دیگر از اهالی روستای دهنو در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ با تأکید بر اینکه روستای دهنو در یککیلومتری شهر خلیلآباد قرار دارد، اظهار داشت: وضعیت معابر روستا واقعاً نابسامان است و برای یک روستا با جمعیت ۵ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت این وضعیت، زننده است از تمام مسئولان تقاضا دارم به فکر مشکلات روستا باشند.
وی با اشاره به اینکه معابر این روستا آنقدر خراب است که حتی افراد پیاده هم نمیتوانند تردد کنند و باید هر چند وقت جلوبندی ماشینرو تعمیر کنیم، خاطرنشان کرد: به آژانس برای حملونقل مسافر تماس میگیریم از وضعیت خراب معابر روستایی گلایه دارد و از حملونقل مسافر خودداری میکند.
معابر دهنو تا مرحله زیرسازی آسفالت رسید؛ ولی رها شد
یکی دیگر از اهالی روستای دهنو در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ با بیان اینکه دهیاری و شورای اسلامی مطمئناً پیگیریهای زیادی در خصوص ساماندهی معابر روستا انجام شده است، تصریح کرد: باتوجهبه پیگیریهایی برای آسفالت انجام شد تا مرحله زیرسازی رسید؛ ولی متأسفانه نگاه مسئولان نگاه خوبی به این منطقه نبود.
وی با اشاره به اینکه مسئولان نسبت به آسفالت معابر روستای دهنو بیتوجه هستند، اذعان کرد: عبور و مرور خودروها در این معابر هنگام بارندگی باعث ریختن آب باران جمع شده بر روی عابران و دیوارها میشود و امیدواریم مسئولان به فکر این روستا باشند.
۵ هزار مترمربع از معابر دهنو سال گذشته آسفالت شد / برای حذف معابر خاکی روستای دهنو تلاش میکنیم
سید مسعود یاوری، فرماندار خلیلآباد در گفتگو با خبرنگار صبح توس؛ اظهار داشت: باید از مردم روستای دهنو که بالغ بر ۵ هزار نفر جمعیت دارد بابت مشکلات موجود عذرخواهی کنم البته این مشکلات مربوط به سالیان طولانی گذشته است که امروز انباشته شده است و سعی میکنیم که این مشکلات را به حداقل برسانیم.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم باتوجهبه اهمیتی که در بحث توسعه روستایی وجود داشت اختصاص قیر رایگان را شاهد بودیم، اما لازمه این قیر رایگان، زیرسازی و آمادهسازی معابر روستایی توسط دهیاری و اهالی بود، خاطرنشان کرد: مشابه تمام معاملات دولتی باید درخواست در سامانه مربوطه ثبت تا پیمانکار انتخاب شود؛ ولی متأسفانه این در سال گذشته با تأخیر صورت گرفت.
فرماندار خلیلآباد با تأکید بر اینکه تأخیر در ثبت درخواست قیر رایگان برای روستای دهنو باعث شد تا به سهمیه سال گذشته نرسد، تصریح کرد: در سفری که استاندار خراسان رضوی به شهرستان خلیلآباد داشتند دستور دادند تا قیر موردنیاز برای ۵ هزار مترمربع آسفالت معابر روستای دهنو اختصاص پیدا کند و در کمتر از ده روز آسفالت این ۵ هزار مترمربع انجام شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵ هزار مترمربع هم توسط دهیاری در حال اجرای تایل فرش است و این بهزودی کامل و به بهرهبرداری میرسد، اذعان کرد: ۵ هزار مترمربع دیگر هم برای دریافت قیر رایگان در سامانه مربوط توسط دهیاری ثبت و به بنیاد مسکن ارجاع شده است و امیدواریم این سهمیه جذب شود.
یاوری با بیان اینکه حجم معابر خاکی در روستای دهنو بسیار زیاد است؛ ولی در حد توان برای رفع مشکل این معابر تلاش میکنم، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۰ هزار مترمربع انجام شده و در حال انجام است و ۵ هزار مترمربع در حال تهیه قیر برای آسفالت معابر هستیم.
وی با تأکید بر اینکه در سال گذشته حدود ۲ میلیارد تومان کمک از محل ارزشافزوده برای انجام همین طرحها انجام شد، تشریح کرد: بروز و ظهور هر نوع توسعه در روستا نیازمند مشارکت مردم است و از مردم میخواهیم به خدمتگزاران خود برای پیشبرد امور کمک کنند تا هر چه سریعتر این مشکل برطرف شود.
انتهای پیام/



درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- دستگیری باند سارقان طلاجات و زیورآلات گناباد
- چالشهای رژیم صهیونیستی در جنگ با ایران
- قدرت بازدارنده ایران استکبار را به زانو درآورد
- عزاداری باشکوه مردم رزقآباد کاشمر در ایام محرم
- اجرای نیت ۷۰۰ موقوفه محرم در طرقبه شاندیز
- ولایتپذیری به مثابه عقلانیت در فتنهها است
- شهادتطلبی رمز شجاعت در کلام شهید بهشتی
- آیه ۱۰ سوره مبارکه فاطر
- تقویت وحدت و هوشیاری برای حرکت درمسیر حسینی
- توسعه فرهنگی مکان روایت حدیث سلسلهالذهب نیشابور
- مشاهده بیشتر