رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.

کشف ۵۰۰ میلیارد ریال کالای مظنون به قاچاق در کاشمر

سرهنگ پاسدار علی یعقوبیان، فرمانده سپاه کاشمر در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس؛ اظهار داشت: بازرسان قرارگاه شهید امانی شهرستان با همکاری اطلاعات سپاه موفق به کشف یک انبار کود کشاورزی مظنون به قاچاق در کاشمر شدند.

وی با بیان اینکه در انبار مذکور بیش از ۱۰۵ تن کود جامد و مایع کشاورزی با برند خارجی مربوط به کشور ترکیه در این انبار وجود داشت، خاطرنشان کرد: بنابر شواهد و مستندات موجود کودهای موجود در این انبار با ارز ترجیحی وارد شده‌است و براساس برآورد کارشناسان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال ارزش دارد.

فرمانده سپاه کاشمر با تاکید بر اینکه انبار مذکور با هماهنگی دستگاه قضایی به ظن کالای قاچاق و جهت تعیین تکلیف پلمب شد، تصریح کرد: بر اساس بررسی مستندات، کالاهای موجود در این انبار مربوط به شرکتی در تهران است که دفتر فروش آن در مشهد قرار دارد و هیچ یک از این محصولات درسطح شهرستان توزیع نمی‌شود.

وی همچنین اذعان کرد: شهروندان می‌توانند گزارشات خود مبنی بر وجود کالای قاچاق یا احتکار را به سامانه ۱۱۴ اطلاع دهند.

انتهای پیام/

1402-03-18 11:50 شماره خبر : 3519

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!