درباره نویسنده
نیمه خرداد بیش از ۱۳ هزار تن مرغ وارد بازار خراسان رضوی میشود

به گزارش صبح توس، به نقل از ایسنا مجید جعفری در خصوص وضعیت تولید مرغ در خراسان رضوی اظهار کرد: حجم مرغ گرم تولید شده در اسفند سال قبل در استان حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن بود که این میزان پاسخگوی نیاز استان نبود؛ بنابراین مجبور به تامین نیاز از طریق مرغ منجمد شدیم.
وی افزود: مصرف روزانه مرغ در خراسان رضوی حداقل ۴۰۰ تن است که در ایام مناسبتی این میزان تا ۶۰۰ تن نیز میرسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: فرودین امسال هفت میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شد. اردیبهشت امسال حجم جوجهریزی حدود ۶۰۰ هزار قطعه افزایش پیدا کرد و به حدود هفت میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه رسید. جوجهریزیهای اردیبهشت ماه از ۱۵ خرداد به بعد وارد بازار خواهد شد.
جعفری با اشاره به اینکه نیاز بازار خراسان رضوی را میتوان با مرغ تولیدشده در استان تامین کرد، گفت: خراسان رضوی استانی زائرپذیر است و پیک حضور مسافر در آن نیز از اواخر خرداد ماه آغاز خواهد شد؛ بنابراین نیازمند حمایت ویژهای برای تولید هستیم. از دیگر سو لازم است مرغداران نیز به افزایش جوجهریزی تشویق شوند. با وجود تمام تلاشها برای حمایت از تولیدکنندگان برای افزایش جوجهریزی اما این موضوع تابع سیاستها و حمایتهای کشوری است.
وی عنوان کرد: از همین رو دریافت مرغ منجمد از وزارتخانه نیز دنبال میشود تا اگر در ایام پیک مصرف با کمبودی مواجه شدیم، از طریق مرغ منجمد آن را رفع کنیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: این هفته یک میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه مرغ آماده کشتار داریم و برای تامین مرغ این هفته هیچ مشکلی وجود ندارد اما ممکن است در یک هفته میزان تولید کاهش یافته و نیازمند تامین مرغ به شیوه دیگری باشیم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص پیشبینی وضعیت بازار مرغ در ماههای آینده تاکید کرد: باید دید روند جوجهریزیها در خرداد به چه شیوهای خواهد بود و آیا جوجهریزی تابع شرایط بازار میماند یا خیر.
جعفری با بیان اینکه از جوجهریزیهای فروردین ماه ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن مرغ در خراسان رضوی تولید شد، عنوان کرد: از جوجهریزیهای اردیبهشت ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تن مرغ تولید خواهد شد. اکنون قیمت مصوب هر کیلو مرغ ۷۳ هزار تومان برای مصرفکننده است.
وی درباره علل نوسانات قیمت مرغ در استان اظهار کرد: بازار مرغ بازاری کشوری است. برای مثال وقتی که در تهران قیمت مرغ کیلویی ۱۲۰ هزار تومان باشد، در استانهای دیگر تولید کاهش پیدا میکند. اکنون برنامهریزی شده تا تولید در خراسان رضوی افزایش پیدا کند زیرا بهترین روش برای تنظیم بازار افزایش تولید است. هنگامی که در سایر استانها تولید کاهش پیدا میکند، قیمت مرغ در بازار تغییر میکند و سیستم دلالی بازار به طور خودکار قیمتها را افزایش میدهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: استانهای قطب تولید مرغ مانند گیلان، مازندران و گلستان قیمتگذاران اصلی این محصول هستند. وقتی قیمت مرغ در این استانها افزایش پیدا کند، دلالان در دیگر استانها با توجه به قیمتهای مرغ در استانهای قطب قیمتگذاری میکنند. بر همین اساس بازرسان ما نظارتهای لازم را انجام داده و چنانچه در بازار قیمت مرغ بالاتر از نرخ مصوب باشد، با متخلفان برخورد تعزیری صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- پیروزی خون بر شمشیر حریف میطلبد
- شورای نگهبان از مهمترین ارکان نظام اسلامی است
- مشاهده بیشتر