درباره نویسنده
ساختمان مرکزی آتش نشانی تربت حیدریه ناایمن است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صبح توس؛ عظیم چوپان در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: تمام ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری این خطه که زمان ساخت آنها به قبل سال 1395 باز میگردد، ناایمن هستند و این بدان خاطر است که تا سال ۹۵ سازمان آتشنشانی هنوز ایجاد نشده و سیستم امدادرسانی تنها در غالب اداره آتشنشانی انجام و لذا وظیفه ما تنها به امدادرسانی محدود بود، اما از آن سال که این تشکیلات با ساختار نوین در چارت اداری شهرداری جای گرفت، کارگروه ایمنی شهرستان ایجاد و مقرر شد تحویل پایان کار ساختمان بعد انجام بازرسی توسط کارشناسان این نهاد خدماتی صادر شود.
وی تصریح کرد: بر این اساس به جز ساختمانهایی که در نقاط حاشیهای و به صورت غیرقانونی ساخته شدهاند، نظارت ما از حیث رعایت مقررات ملی ساختمان دقیق و تمام بناهای بعد سال 95 فاقد هر گونه مشکل هستند.
چوپان گفت: شوربختانه در بین بناهای قبل سال 95، ساختمان ایستگاه مرکزی آتشنشانی نه تنها ناایمن، بلکه صدرصد تخریبی و در صورت وقوع کوچکترین حادثه در تربتحیدریه، به جای آنکه همکاران من به کمک مردم بشابند، این شهروندان عزیز هستند که باید به کمک ما در ایستگاه مرکزی بشتابند.
وی با بیان اینکه نظررسمی کارشناسی دادگستری نیز در تایید این ادعا کسب شدهاست، گفت: اکنون قطعه زمینی به مساحت 900 مترمربع در ابتدای تقاطع خیابان جانباز و خرمشهر برای ساخت ایستگاه مرکزی جانمایی شده که برای ساخت آن دست کم به 15 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تربتحیدریه ضمن آنکه از افراد نیکوکار درخواست کمک برای ساخت این بنای امدادرسانی را داشت، افزود: در غیر این صورت باید سراغ اعتبارات داخلی شهرداری، استانی و یا ملی باشیم.
چوپان گفت: اهمیت این مشکل برای مسوولان بالادستی و به خصوص افراد نیکوکار زمانی بیشتر مشخص میشود که بدانند قریب 70 درصد تجهیزات ما در ایستگاه مرکزی متمرکز و برای تربیت هر نیروی متخصص دست کم سه سال زمان نیاز و از دایره انصاف و اخلاق انسانی به دور است، در صورت وقوع حادثه همکاران خود را از زیر آوار بیرون بکشیم.
وی در ادامه به وضعیت ساختمانهای دولتی نیز پرداخت و گفت: از نگاه ما آنها نیز ناایمن و برای تمام مدیران دستگاههای چنین بناهایی صورت وضعیت مکتوب صادر و ارسال کردیم.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تربتحیدریه در بخش دیگری وضعیت فنی کارخانههای این خطه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: هر چند سازه برخی کارخانهها استقامت لازم برای نصب منبع آب به منظور تجهیز کارخانه به سیستمهای جدید اطفای حریق مرکزی را ندارند، اما چون از حیث داشتن کپسول اطفای حریق پیشبینیهای لازم را داشتهاند، از منظر فنی فاقد ایراد هستند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- پیروزی خون بر شمشیر حریف میطلبد
- شورای نگهبان از مهمترین ارکان نظام اسلامی است
- مشاهده بیشتر