رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
پنج‌شنبه 1403/12/02 Thursday - 2025 20 February الخميس ، 21 شعبان ، 1446
ساعت
1403-11-28 20:13 شماره خبر : 10474 https://sobhtoos.ir/short/eqkw1 0
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور خبر داد:

معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور گفت: تلاش خواهیم کرد با همکاری وزارت ارشاد و اداره کل ارشاد خراسان رضوی، دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی فجر را در نیشابور راه‌اندازی کنیم.

مهدی دونده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به اینکه امسال برای اولین بار خراسان رضوی میزبان برگزاری جشنواره موسیقی فجر شد که در همین راستا چهلمین جشنواره موسیقی کشور در تهران در حال برگزاری است، اظهارداشت: افتخار میزبانی جشنواره موسیقی در استان خراسان رضوی، نصیب نیشابور شد که این شهرستان از تاریخ بیست و سوم تا بیست و نهم به میزبانی از گروه‌های هنری مختلف است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور اظهار داشت: موضوعی که نباید از آن غافل شویم این است که خراسان خاستگاه موسیقی است و موسیقی در خراسان قدمت چند هزار ساله دارد و برگزاری این جشنواره در استان خراسان رضوی چند دستاورد مهم برای اهالی این خطه به همراه دارد.

دونده با بیان اینکه این جشنواره فرصتی مهم برای معرفی و تقویت هنر موسیقی در سطح ملی و بین‌المللی است، گفت: در این جشنواره ۱۸ گروه موسیقی سنتی و مقامی و ۶ گروه موسیقی پاپ حضور دارند که این گروه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی نیز شناخته شده هستند، به‌طوری که پنج گروه موسیقی سنتی و مقامی در سطح بین‌المللی مقام آورده و سه گروه از آن‌ها در جشنواره موسیقی تهران شرکت داشته‌اند که این مهم انگیزه‌ای برای تقویت و گسترش موسیقی و هنر در منطقه ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره موسیقی در نیشابور، به عنوان یکی از مراکز فرهنگی و علمی مهم ایران، باعث شد که این شهر در حوزه فرهنگی و هنری نیز شناخته‌تر شود. نیشابور با تاریخچه غنی‌اش در علم، ادب و فرهنگ، به عنوان یک شهر پیشرو در برگزاری چنین رویدادهای فرهنگی است و این جشنواره نه تنها در عرصه هنر و موسیقی، بلکه در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری نیشابور نیز نقش بسزایی داشت.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره موسیقی در نیشابور باعث افزایش انگیزه برای توسعه موسیقی و هنر در این شهرستان می‌شود، اظهار داشت: این رویداد فرهنگی انگیزه‌ای برای حفظ و گسترش موسیقی سنتی و محلی ایجاد کرده و باعث شده تا استعدادهای جدید در این حوزه شناسایی شوند. برگزاری چنین رویدادهایی تأثیر بسزایی در رشد هنرمندان محلی دارد و زمینه را برای حضور در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی فراهم می‌کند.

فرماندار نیشابور، قدردانی از تلاش‌های هنرمندان را یکی از وظایف اصلی متولیان فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: جشنواره موسیقی فجر در نیشابور فرصتی را فراهم کرد تا این عزیزان مورد تقدیر قرار گیرند و آثار آن‌ها در سطح گسترده‌تری معرفی شود.

دونده یادآور شد: برگزاری این جشنواره در نیشابور باعث حضور افراد شاخص از سراسر کشور و استان شد و فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی نیشابور به وجود آورد. با حضور هنرمندان و هنردوستان از نقاط مختلف کشور، این رویداد باعث شد که نیشابور به عنوان مقصد جدیدی برای گردشگران و زائران معرفی شود و این امر می‌تواند به رشد و توسعه گردشگری در این شهرستان کمک کند.

وی گفت: نیشابور به عنوان یکی از مقاصد مهم زیارتی و گردشگری در خراسان رضوی شناخته شده است و با این جشنواره، قدم‌های بزرگی در معرفی این ظرفیت‌ها برداشته شد. به‌ویژه که نیشابور به عنوان "پیشانی سبز" خراسان رضوی در تاریخ و تمدن اسلام نقش زیادی داشته است. این رویداد فرهنگی می‌تواند نقطه عطفی برای توسعه بیشتر گردشگری نیشابور باشد.

دونده با اشاره به استقبال گسترده‌ از برگزاری جشنواره موسیقی در نیشابور، بیان داشت: تلاش خواهیم کرد با همکاری وزارت ارشاد و اداره کل ارشاد خراسان رضوی، دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی فجر را در نیشابور راه‌اندازی کنیم. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا خانه موسیقی در نیشابور اه‌اندازی خواهد شد؟ گفت: اگر جشنواره به اهداف خود رسیده باشد که قطعاً رسیده  است و با توجه به اینکه پیگیر هستیم دبیرخانه جشنواره دائمی موسیقی در نیشابور راه‌اندازی شود قطعا لازمه آن تاسیس خانه موسیقی در این شهرستان است و امیدواریم که با حمایت متولیان فرهنگی، این پروژه نیز در آینده‌ای نزدیک محقق شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار