درباره نویسنده
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز عنوان کرد:
تولید ۲۷۳ تن گوشت قرمز سالم در طرقبهشاندیز

رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: از ابتدای سال تاکنون نظارت بهداشتی بر استحصال بیش از ۲۷۳ تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان طرقبه شاندیز انجام شده است.
علیرضا قدرتی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی « صبح توس» اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۲۷۳ تن و 737 کیلوگرم گوشت قرمز در شهرستان تحت نظارتهای بهداشتی دامپزشکی استحصال و وارد چرخه مصرف انسانی شده است.
وی با اشاره به کشتار ۱۳ هزار و 780 رأس دام سبک در سال جاری، تصریح کرد: این مقدار گوشت قرمز با نظارتهای بهداشتی پیش، حین و پس از کشتار، تولید و عرضه شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز با تأکید بر اهمیت نظارت در این حوزه به دلیل گردشگری بودن شهرستان و حضور همیشگی مسافران و زائران، بیان کرد: در حال حاضر یک واحد کشتارگاه دام در بخش شاندیز فعال است و هرگونه ذبح دام باید در این کشتارگاه انجام شود.
وی بیان کرد: تهیه گوشت قرمز برای مراکز عرضه و واحدهای طبخ غذا تنها از فرآوردههایی مجاز است که در چرخه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی تولید و عرضه میشوند.
اهمیت نظارت بر تولید و عرضه گوشت
قدرتی در ادامه افزود: نظارت بر تولید و عرضه گوشت، به ویژه گوشت قرمز، از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا این محصول به طور مستقیم با سلامت عمومی جامعه مرتبط است.
وی تصریح کرد: گوشت یکی از منابع اصلی پروتئین در رژیم غذایی است، اما اگر به درستی تولید و نگهداری نشود، میتواند به منبع انتقال بیماریهای عفونی مانند سالمونلا، لیستریوز، تب مالت و سایر بیماریهای مشترک بین انسان و دام تبدیل شود، نظارت دامپزشکی بر کشتارگاهها و فرآیند تولید گوشت، از انتشار این بیماریها جلوگیری میکند.
رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز با اشاره به نظارت بر شرایط بهداشتی کشتارگاهها گفت: از جمله این شرایط؛ تمیزی محیط، تجهیزات و کارگران است که نقش حیاتی در جلوگیری از آلودگی گوشت دارد، بررسیهای پیش، حین و پس از کشتار مانند معاینه دام زنده و گوشت اطمینان میدهد که گوشت سالم و قابل مصرف است.
وی با اشاره به جلوگیری از تخلفات در این حوزه، تأکید کرد: نظارت بر تولید و عرضه گوشت، از تخلفاتی مانند قاچاق دام، ذبح غیرمجاز و فروش گوشت فاسد جلوگیری میکند، انجام این نظارتها باعث میشود که گوشت سالم و با کیفیت به دست مصرفکنندگان برسد.
قدرتی در ادامه افزود: نظارت بر کشتارگاهها و فرآیند تولید گوشت، از آلودگی محیط زیست ناشی از پسماندهای دامی جلوگیری میکند و مدیریت صحیح پسماندهای کشتارگاهها، از جمله خون، پوست و احشاء، برای حفظ محیط زیست ضروری است.
وی با بیان اینکه نظارت بر تولید و عرضه گوشت، باعث بهبود کیفیت و افزایش صادرات گوشت میشود که میتواند به رشد اقتصادی و اشتغالزایی کمک کند، خاطرنشان کرد: در شهرستانهایی مانند طرقبه شاندیز که به دلیل گردشگری بودن، پذیرای تعداد زیادی مسافر و زائر هستند، نظارت بر تولید و عرضه گوشت اهمیت دوچندانی پیدا میکند، این نظارت نهتنها سلامت عمومی را تضمین میکند، بلکه به حفظ اعتبار منطقه به عنوان مقصدی گردشگری نیز کمک میکند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- مقاومت ایران و زوال ابهت دروغین رژیم صهیونیستی
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
آخرین اخبار
- اعمال نظر فرمانداری در انتخابات شورای شهر مشهد
- آمادگی همهجانبه برای مقابله با دشمن ضروری است
- راهبردهای علمی صرفهجویی انرژی در مراکز درمانی
- رسانهها شتابدهنده توسعه خلیلآباد و منطقه هستند
- آغاز پروژه نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی صالح کاشمر
- توسعه بیمارستانهای نیروی زمینی در حال انجام است
- بهرهبرداری از بخشهای بازسازیشده بیمارستان ارتش در تربتحیدریه
- تولید ۲۷۳ تن گوشت قرمز سالم در طرقبهشاندیز
- قضاوت 2داور ایرانی در جام جهانی فوتسال زنان
- رسانهها افسران جنگ نرم هستند
- مشاهده بیشتر