درباره نویسنده
تولید ۱۶ هزار تن گندم در جلگه رخ تربت حیدریه

سید محمد نجفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس؛ اظهار کرد: در سال زراعی جدید و در سطح ۳۷۰۰ هکتار گندم دیم و در سطح بیش از چهار هزار هکتار گندم آبی و نیمه آبی در این منطقه کشت شدهاست.
وی تصریح کرد: با وجود خسارتهای خشکسالی، و سرمازدگی با مدیریت بهینه تغذیه، مبارزه با علفهای هرز و سن گندم پیش بینی میشود حدود ۱۶ هزار تن گندم از سطح مزارع این بخش تولید و از این مقدار حدود ۹ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در فرایند خرید تضمینی در شبکه دولتی خریداری شود.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی جلگه رخ افزود: مطابق روند سال زراعی گذشته خرید تضمینی گندم توسط غله، مراکز خرید گندم و شرکتهای تعاونی روستایی تربت حیدریه انجام خواهد شد.
وی اضافه کرد: تمامی اقدامات و تمهیدات لازم برای خرید تضمینی گندم از گندمکاران بعد از برداشت انجام شده و کار خرید از اواخر خرداد ماه در جلگه رخ آغاز شدهاست.
نجفی اقدامات انجام شده به منظور حمایت از کشاورزان گندمکار را بوجاری، ضدعفونی بذر، توزیع ۲۸۵ تن بذر اصلاح شده شامل ۱۹۰ تن بذر گواهی شده، ۷۵ تن بذر مادری و ۲۰ تن بذر پرورشی و توزیع بیش از ۱۸۰۰ تن کود شیمیایی برشمرد.
وی افزود: همچنین عملیات مبارزه با سن گندم در سطح ۳۷۰۰ هکتار و مبارزه با علفهای هرز باریک و پهن برگ در سطح ۲۶۵۰ هکتار انجام شده و ۳۰۰۰ هکتار از مزارع گندم منطقه تحت پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفتهاست.
وی ادامه داد: به منظور انتقال یافتههای تحقیقاتی از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون چندین کلاس آموزشی با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از کشاورزان و چند کارگاه آموزشی در مرکز جهاد کشاورزی جلگه رخ تشکیل شدهاست.
رئیس مرکز جهاد کشاورزی جلگه رخ بیان کرد: با همکاری ایستگاه تحقیقات کشاورزی جلگه رخ و مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان و ترویج و زراعت شهرستان ۸ مزرعه تحقیقی ترویجی و نمایشی با همکاری کشاورزان پیشرو منطقه کشت شده که نتایج این مزارع با برگزاری روز مزرعه و. . . به کشاورزان انتقال داده میشود.
وی همچنین یاد آور شد در سال زراعی جاری با توزیع ارقام گندم جدید از جمله حیدری و حیران بر تنوع ارقام منطقه افزوده شدهاست.
نجفی با بیان اینکه بخش رخ با حدود ۷ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی به عنوان قطب نخست کشاورزی شهرستان تربتحیدریه محسوب میشود اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد ساکنان این منطقه از طریق کشاورزی و دامداری امرار معاش میکنند و لذا نظارت بر روند توزیع نهادههای یارانه دار بخش کشاورزی با جدیت انجام میشود.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- نذر زیارت عاشورا شرط گرفتن حاجت
- آیه ۶۹ سوره مبارکه زخرف
- افتتاح پنج مرکز وابسته به بهزیستی در خواف
- طرقبه شاندیز دارای پتانسیل قهرمانپروری در رشتههای ورزشی
- پرداخت بیش از ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی
- تثبیت آبرسانی به ۲۵ هزار مشترک آبفای خلیلآباد
- ترویج عفاف و حجاب با سیره اهلبیت (ع)
- ۱۸۰۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی بیانیهای صادر کردند
- برق قوچان با حمایت از بازار قطع میشود
- اتحاد ملت ایران با پیروی از مکتب عاشورا
- مشاهده بیشتر