رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس اداره جهاد کشاورزی گناباد:

بازاریان گناباد شب یلدا کنار مردم ایستادند

رئیس جهاد کشاورزی گناباد گفت: در روزهایی که فشار اقتصادی بر خانواده‌ها افزایش یافته، همراهی و انصاف برخی از میوه‌فروشان شهرستان گناباد در شب یلدا و اقناع به کمترین سود، اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر است.

اسماعیل قربانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه تعدادی از میوه‌فروشان گناباد با هماهنگی اتحادیه میوه و تره‌بار و تحت نظارت دستگاه‌های مسئول، میوه‌های شب یلدا را با تخفیف ویژه عرضه کردند، اظهار کرد: با هدف حمایت از شهروندان و کمک به برگزاری ساده‌تر و آبرومندانه آئین سنتی شب یلدا، تعدادی از میوه‌فروشان گنابادی، محصولات خود را با کمترین درصد سود به فروش رساندند که نشان‌دهنده حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی کسبه این شهرستان است.

وی با اشاره به ضوابط قانونی سود فروش میوه، عنوان کرد: سود مجاز برای فروش میوه تا ۳۰ درصد تعیین شده است، اما با همراهی قابل‌ تقدیر برخی از میوه‌فروشان، این محصولات با سود ۱۵ درصد به دست مصرف‌کنندگان رسید که نقش مؤثری در کنترل قیمت‌ها و کاهش فشار اقتصادی بر مردم داشت.

رئیس جهاد کشاورزی گناباد با اشاره به تداوم گشت‌های مشترک نظارتی، با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی، تصریح کرد: گشت‌های مشترک با حضور بازرسان جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی در سطح شهرستان فعال بوده و بر قیمت، درج قیمت، کیفیت، کمیت محصولات و رعایت سود قانونی نظارت دقیق دارند.

وی تأکید کرد: در کنار برخورد قاطع با متخلفان، رویکرد ما حمایت از اصناف منصف و انعکاس اقدامات مثبت آنان است؛ چرا که این همراهی‌ها به تثبیت بازار و ایجاد آرامش روانی در جامعه کمک می‌کند. شهروندان نیز می‌توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق سامانه ۱۲۴ اداره صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

قربانی با اشاره به شرایط اقتصادی و ضرورت حمایت از معیشت مردم، گفت: همکاری مطلوب بین دستگاه‌های اجرایی و اصناف، می‌تواند الگویی موفق برای مدیریت بازار در مناسبت‌های مختلف باشد و امید است با تداوم این همدلی، از شرایط اقتصادی دشوار با کمترین آسیب عبور کنیم.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تأمین پایدار میوه و محصولات کشاورزی در مناسبت‌های پرتقاضا، افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم از هفته‌های قبل برای تأمین مناسب میوه شب یلدا انجام شد تا کمبودی در بازار ایجاد نشود و نوسانات قیمتی به حداقل برسد که خوشبختانه با همکاری باغ‌داران، مباشران توزیع و واحدهای صنفی، عرضه متناسب با تقاضا صورت گرفت و بازار از ثبات نسبی برخوردار شد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی گناباد، بیان کرد: جهاد کشاورزی در کنار سایر دستگاه‌های مسئول، ضمن رصد مستمر وضعیت بازار، تلاش کرده است زنجیره تأمین تا مصرف به‌درستی مدیریت شود و منافع تولیدکننده، فروشنده و مصرف‌کننده توأمان درنظر گرفته شود؛ این رویکرد باعث شد در کنار نظارت و برخورد با تخلفات احتمالی، فضای تعامل و اعتماد میان اصناف و دستگاه‌های اجرایی تقویت شود.

قربانی در پایان، با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در حوزه انصاف اقتصادی، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، نیازمند تقویت روحیه همدلی و انصاف در بازار هستیم و رفتار منصفانه برخی میوه‌فروشان گناباد، مصداق عینی مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مناسب برای سایر اصناف و مناسبت‌های پیش‌رو است تا در کنار برخورد قانونی با متخلفان احتمالی، مسیر حمایت و حفظ آرامش بازار، تداوم یابد.

انتهای خبر/

1404-10-02 06:00 شماره خبر : 13783

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!