رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه کاشمر مطرح کرد:

اقتصاد، تولید و مهارت؛ مسیر عبور از بحران‌ها

امام جمعه کاشمر گفت: اقتصاد، تولید و مهارت‌آموزی باید به‌عنوان راهبرد اصلی مدیریت کشور، مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد تا با تقویت امید اجتماعی، حرکت به‌سوی اشتغال پایدار، کاهش وابستگی و عبور از فشارهای اقتصادی شتاب بگیرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام جواد طاهری عصر امروز در شورای اداری شهرستان کاشمر که در محل سالن همایش‌های فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه در ابتدای سال، رهبر معظم انقلاب مسئله اقتصاد و تولید را به‌عنوان راهبرد حرکت کشور تعیین کردند، اظهار کرد: همه مسئولان باید با همین نگاه وارد میدان عمل شوند و مردم احساس کنند مدیران کشور به‌صورت مستمر در حال فکر و برنامه‌ریزی برای حل مسائل اقتصادی هستند.

وی با تأکید بر اینکه احساس بی‌تحرکی یا اختلاف میان مسئولان، بزرگ‌ترین آسیب به امید اجتماعی است، خاطرنشان کرد: مردم باید اطمینان داشته باشند که مدیریت کشور با همدلی و انسجام، در مسیر حل مشکلات معیشتی گام برمی‌دارد و این احساس نباید در جامعه شکل بگیرد که بازار و اشتغال به حال خود رها شده است.

امام جمعه کاشمر با اشاره به اینکه مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی شباهت‌های جدی با مسیر تاریخی ابرقدرت‌های جهان دارد، تصریح کرد: کشورهای قدرتمند امروز نیز مراحل دشوار اقتصادی، نظامی و علمی را با صرف هزینه‌های سنگین و در بازه‌های زمانی طولانی طی کردند، اما جمهوری اسلامی این مسیر را با سرعتی بسیار بالاتر و در مدت‌زمانی کوتاه‌تر پشت سر گذاشته است.

وی با بیان اینکه رشد قدرت نظامی و علمی ایران در تراز قدرت‌های بزرگ جهانی قرار دارد، اذعان کرد: انقلاب علمی کشور با شتابی فراتر از غرب در حال حرکت است و همین پیشرفت‌ها سبب شده دشمنان تلاش کنند با جنگ روانی و القای ضعف، دل‌های مردم را خالی کنند، در حالی که واقعیت‌های میدانی چیز دیگری را نشان می‌دهد.

طاهری با تأکید بر اینکه شرایط تورمی امروز کشور قابل تحلیل در چارچوب تجربه‌های جهانی پس از انقلاب‌هاست، عنوان کرد: حتی تحلیل‌گران غربی اذعان دارند کشورهایی که انقلاب کرده‌اند، ناگزیر در مقاطعی با جنگ، فشار خارجی، هزینه‌های نظامی و سرمایه‌گذاری‌های سنگین علمی مواجه شده‌اند و جمهوری اسلامی نیز این مسیر را هم‌زمان با تحریم‌ها و خشکسالی‌ها طی کرده است.

وی با اشاره به اینکه پایان این مسیر الزاماً تیره و مبهم نیست، تشریح کرد: آینده امیدوارکننده نیازمند همت مضاعف، تلاش هماهنگ و تصمیم‌های شجاعانه است و باید این پیچ تاریخی را، نه با ایجاد نگرانی و ناامیدی در جامعه و بلکه با کار و اقدام جدی پشت سر بگذاریم.

امام جمعه کاشمر با بیان اینکه محور اصلی حل معضل بیکاری، مهارت‌آموزی است، تأکید کرد: مهارت، کم‌هزینه‌ترین و سریع‌ترین مسیر اشتغال است و اگر فردی توان رفع یک نیاز واقعی جامعه را داشته باشد، شغل به‌صورت طبیعی شکل می‌گیرد، اما تسهیلات بدون مهارت، نتیجه‌ای نخواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ دینی نیز بر ارزش مهارت و حرفه‌مندی تأکید دارد، بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند خداوند بندگان دارای مهارت و تعهد را دوست دارد و این نگاه باید در نظام فرهنگی، آموزشی و اجرایی کشور نهادینه شود.

طاهری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش، فنی و حرفه‌ای و دستگاه‌های اجرایی باید هم‌افزا عمل کنند، اظهار کرد: همه نهادها موظف‌اند بستر آموزش مهارت را فراهم کنند و پس از آن، نظام بانکی و حمایتی باید بدون پیچیدگی‌های غیرضروری، مسیر تأمین مالی را هموار سازد.

وی در پایان با بیان اینکه وابستگی به دلار و نگاه به بیرون، مانع پیشرفت واقعی است، تأکید کرد: اگر می‌خواهیم چشممان به جیب بیگانگان نباشد، باید خودمان وارد میدان کار، تولید، تجارت و بازارهای جهانی شویم و این روحیه تلاش و خوداتکایی را به مردم منتقل کنیم.

انتهای خبر/

 

1404-09-29 20:11 شماره خبر : 13759

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!