درباره نویسنده
امروز اسرائیل به وضعیت مفتضحی دچار شده است
سردار غیاثی فرمانده سپاه امام رضا(ع) در نشست جبهه علمی و فرهنگی بسیج اساتید خراسان رضوی که صبح امروز در سالن همایش شهدای گمنام دانشگاه ازاد مشهد برگزار شد گفت:در موضوع فلسطین مساله ای که امروز دشمنان ما و حامیان آنها بیشتر به آن پی برده اند این است که موانعی که آنان بر سر راه نیروهای مقاومت پیش بینی کرده بودند شکسته شده است.
وی افزود: خط مقدمی که اسرائیل با دولشکر از بزرگترین لشکرهایش در اطراف مرز فلسطین سازماندهی کرده بود، سیم خاردارهایی که گذاشته بود، سنسورهایی که تعبیه کرده بود و چاه هایی که پشت دیوارهای بتنی گذاشته بود، وقتی از طرف نیروی قدس ما بررسی شد برای گذشتن از آنها هیچ راهی جز هلی بورن نبود. نیروهای مقاومت یکسال کار اطلاعاتی کردند تا توانستند این سد را بشکنند و وارد سرزمینهای اشغالی شوند.
سردار غیاثی گفت:از ابتدای جنگ تاکنون 300 تانک و نفربر اسرائیل توسط نیروهای مقاومت منهدم شده است و به تعبیر ما اسرائیل امروز به وضعیت مفتضحی دچار شده است تا جایی که یکی از سران آمریکایی در جایی گفته بود که وقتی ما به تلاویو رسیدیم با مردگانی مواجه شدیم که انها را احیا کردیم.
وی تاکید کرد:امروز اقدامات اسرائیل و آمریکا از سر استیصال آنها انجام میگیرد و بیشتر موجب بغض مردم دنیا نسبت به آنها می شود.
پایان خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- مقاومت ایران و زوال ابهت دروغین رژیم صهیونیستی
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
آخرین اخبار
- بسیج شجره طیبهای بهرهمندی مومنان
- ولایتمداری و تقوا درس حضرت زهرا(س) برای جامعه
- بسیج، نماد اراده مردمی و پشتوانه ایستادگی نظام
- بسیج، مدرسه عشق و مظهر اقتدار ایران
- حضرت زهرا الگویی راهبردی برای تربیت اسلامی
- مدیریت تورم باید اولویت اصلی مسئولان باشد
- تفکر بسیجی، رمز استقامت مردم ایران است
- بسیج محور افزایش تابآوری و انسجام اجتماعی کشور
- تضاد تبعیض و بیعدالتی با نظام اسلامی
- بسیج تسهیلکننده عبور از بحرانهای سخت است
- مشاهده بیشتر