رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه داورزن:

وظیفه مبلغین آگاه‌سازی جامعه است

امام جمعه داورزن با تأکید بر هوشیاری مردم و شکست نقشه‌های دشمن، وظیفه مبلغین را آگاه‌سازی و ایجاد امید در جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام اسلامی راد با اشاره به ناکامی دشمن در ایجاد اغتشاش و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، بر نقش‌آفرینی مبلغین در آگاه‌سازی و ایجاد امید در جامعه تأکید و تصریح کرد: دشمن از اعتراضات مردم سوءاستفاده کرده است. 

وی بیان کرد: دشمن گمان می‌کرد که با اغتشاش می‌تواند این ملت بزرگ، این ملت قوی، این ملت شهیدپرور را به زانو درآورد، اما الحمدلله موفق نشد.

 امام جمعه داورزن با تشکر از حضور بی‌نظیر و ارزشمند مردم در تجمع باشکوه ۲۲ دی ماه که در جهت محکومیت اختلالات دشمنان و فتنه گران برگزار شد، ادامه داد: از حضور مسئولین و همه آحاد ملت ایران در این تجمع قدردانی می‌کنیم.

وی با تأکید بر اینکه پیشرفت کشور وابسته به درک نسل جوان است چراکه این مهم در پیشرفت کشور حرف اول را می‌زند، افزود: آگاه کردن مردم از طریق راه و تریبون‌ها، و ایجاد امید در جامعه مهمترین وظیفه‌ کسانی است که تریبون دارند. 

اسلامی راد با تأکید بر اینکه اعتراض به جا، حق مردم است، تصریح کرد: اغتشاشگران از مردم نبودند. این‌ها اگر ابراز نارضایتی اقتصادی بود چرا به مساجد حمله کردند؟ چرا به مراکز دولتی و فرمانداری‌ها حمله کردند؟ این نشان می‌دهد که نارضایتی از جانب مردم نبود، بلکه اغتشاشی برخاسته از حربه دشمن بود.

وی ابراز کرد: دشمن می‌خواهد با ایجاد نارضایتی در میان مردم،  پایه‌های نظام را سست و تخریب کند.

امام جمعه داورزن با اشاره به هوشیاری مردم تأکید کرد: خوشبختانه مردم ما هوشیار و بیدار بودند و به دشمن نشان دادند که نمی‌توانند هیچ غلطی بکنند .

انتهای خبر/

 

خبرنگار: فاطمه بروغنی 

1404-10-26 20:05 شماره خبر : 14107

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!