درباره نویسنده
فقر فضای تفریحی در مسکنهای مهر تربتجام

به گزارش صبح توس؛ بیش از پنج دهه است که سیاست تأمین مسکن گروههای کم درآمد درحال پیگیری است ولی برنامههایی که تا کنون لحاظ و پیادهسازی شده نتوانسته معضلات این بخش را به طور کامل حل کند؛ در ابتدی انقلاب تقسیم زمین صورت گرفت؛ بعد مسکن با عنوان اجاره به شرط تملیک مطرح شد و در دولتهای نهم و دهم به عنوان مسکن مهر اجرایی شد که همه به نوعی در قالب مسکن اجتماعی بود اما هریک از این طرحها سالها بعد مشکلات خود را نشان داد.
قدیمیها برای شروع ساخت و ساز در یک منطقه ابتدا زیرساخت آن مکان را محیا میکردند مثلا با ساخت مسجد و حمام در آن نقطه شروع میکردند و سپس در کنار ساخت آن خانه هایشان را میساختند و در ادامه به برپایی دیگر زیر ساختهای آن شهر یا روستا اقدام میکردند؛ اما آنچه ما در ساخت مسکنهای مهر مشاهده میکنیم بی توجهی به این زیر ساختها از سوی مسئولین با تمام پیشرفتهای علمی نداشتن فضای آموزشی مناسب، پاسگاه انتظامی، درمانگاه، فضای سبز و... مواردی است که در مسکن مهر تربتجام به چشم میخورد.
بعضا با ساخت پروژههای مسکونی در شهرها برای آن زیر ساختها همچون مراکز بهداشتی و درمانی، آموزشی، فضای سبز، امکانات تفریحی دیده میشود که این یکی از اصول اولیه یک پروژه مسکونی در شهرهای کشور به شمار میرود.
حامد سعیدی نیا ساکن مسکن مهر در گفتوگو با خبرنگار صبح توس اظهار داشت: با توجه به اینکه مغازه مواد غذایی در این محل نمیباشد باید برای مایحتاج خود بعضا به داخل شهر مراجعه کنیم و این موضوع فقط به این یک مورد ختم نمیشود زیرا که مسکن مهر با این همه جمعیت حداقل نیازمند دو یا چند نانوایی است که نخواهیم برای گرفتن نان این همه راه را پیاده طی کنیم.
این شهروند تربتجامی همچنين از نبود امکانات رفاهی و تفریحی برای کودکان گلهمند بود و تصریح کرد: در یک مکانی برای تفریح و بازی کودکان موجود نمیباشد و برلی رفتن بچهها به پارک باید مسافت طولانی به داخل شهر طی کرد.
وی در ادامه بیان داشت: موضوع آموزشی هم که تا اکنون خیلی خوب نبود و دانشآموزان باید برای تحصیل به داخل شهر به مدرسه میرفتند که مشکلات خاص خود را داشته است که نهایتا با مساعدت ریاست آموزش و پرورش یک مجموعه آموزشی در مسکن مهر دایره شده است که نیازمند ارقاء آموزشی است.
مصطفی سبزی مقدم کارشناس مسکن در گفتگو با خبرنگار ما در این خصوص اظهار کرد: نبود فضای تفریحی و فرهنگی سالم در مسکن مهر تربتجام، تهدیدی جدی برای کودکان و نوجوانان ساکن این منطقه میباشد و مسوولان باید بدانند که مسکن مهر تنها ساختمان نیست، مردم آموزش، فضای فرهنگی، فضای تفریحی و سبز میخواهند!
وی تصریح کرد: مسکن محصول واقعیتهای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و انسانی یک جامعه است که در ایران این تعریف نادیده گرفته میشود و تصور ما امروزه از مسکن یک کالا است درحالیکه باید مسکن را در قالب یک فرایند شناختی به عنوان عاملی که به شکلگیری جامعه کمک میکند نگاه کنیم.
این کارشناس مسکن اظهار داشت: راه اندازی امکان تفریحی در مسکن مهر شهرستان تربتجام از مطالبات جدی شهروندان و مردم این منطقه است و این مطالبه طی سال های اخیر بارها تکرار شده است.
سبزی مقدم خاطر نشان کرد: بهجای اینکه قبل از احداث، زیرساختهای موردنیاز در این محدوده تعریف و تأمین شود، ابتدا به ساکن واحدها بناشده و حالا به دنبال تجهیز و تأمین زیرساختهای آن هستیم که چنین روش و رویکردی منطقی نیست.
امید است با پیگیری جدی تر مسئولین زیر ساختهایمسکن مهر هرچه زودتر آماده تا مردم رایحه خوش خدمت را احساس کنند.
انتهای پیام/


درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- گرفتار عشق امام حسین(ع) در کلام شهید مشلب
- آیه ۲ سوره مبارکه عادیات
- اعتبارات دهیاریها ۱۰۰ درصد افزایش یافت
- نحوه پیگیری مشکلات و رصد کلابرگ الکترونیکی
- ناامید کردن مردم با جنگترکیبی و شایعهپراکنی
- مقاومت، پاسخ قطعی ملت ایران به توطئههاست
- بصیرت ملت، عامل عقبنشینی دشمن شد
- منافقین و شایعهپراکنان باید تنبیه شوند
- اراده ملی، پیروز واقعی نبرد ۱۲ روزه بود
- ۳ فرمان رسانهای برای روایت فتح و پیروزی
- مشاهده بیشتر