درباره نویسنده
مدیر میراث فرهنگی خلیلآباد خبر داد:
ثبت ۶ جشنواره خلیلآباد در تقویم گردشگری کشور

مدیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خلیلآباد از ثبت ۶ جشنواره بومی و محلی این شهرستان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ محمد نظامآبادی در نشست خبری دهمین جشنواره تاکپلو شهرستان خلیلآباد اظهار داشت: در دوره اخیر اقدامات جدی در ثبت و برگزاری جشنوارهها، مرمت آثار و توسعه زیرساختها صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶ جشنواره محلی شهرستان خلیلآباد شامل جشنواره تاکپلو، جشنواره انگور، جشن چراغو شب چله، جشنواره آبگرم، جشنواره روز کندر و جشنواره آبگرم به تقویم ملی رویدادهای گردشگری کشور اضافه شده است، خاطرنشان کرد: از میان آنها، جشنواره تاکپلو و سه جشنواره دیگر با سطح استانی به ثبت رسیدهاند.
مدیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان خلیلآباد همچنین از رونمایی رسمی از لوح ثبت ملی جشنواره تاکپلو در روز برگزاری جشنواره امسال خبر داد و تصریح کرد: در حوزه میراث ناملموس، همچنین در حال پیگیری ثبت جشنواره آبگرم به عنوان مدال گردشگری شهرستان هستیم.
وی همچنین در ادامه اذعان کرد: این جشنواره نیز قرار است همهساله در هفته پایانی اردیبهشت برگزار شود، مگر اینکه با مناسبتهای ملی یا مذهبی تداخل پیدا کند که در آن صورت زمان آن اطلاعرسانی خواهد شد.
نظامآبادی با اشاره به حفظ و معرفی بافتهای تاریخی و خانهباغهای سنتی خلیلآباد، عنوان کرد: با مدیر ثبت بناهای تاریخی استان مذاکره داشتیم و مکاتبهای با دهیاران انجام دادیم تا خانهباغهای قدیمی که قابلیت مرمت و ثبت دارند را شناسایی و با رضایت مالکان معرفی کنیم.
وی ادامه داد: هدف ما ثبت یکی از این خانهها به عنوان نماد خانهباغهای انگوری خلیلآباد در فهرست آثار ملی کشور است. خوشبختانه از سوی برخی دهیاران معرفیهایی صورت گرفته و امیدواریم در این زمینه نیز گام مؤثری برداریم.
مدیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان خلیلآباد به اقدامات انجامشده در حوزه صنایعدستی نیز اشاره کرد و گفت: با همه ادارات شهرستانهای استان مکاتبه کردیم که حداقل یک هنرمند فعال در حوزه صنایعدستی را به جشنواره معرفی کنند تا بتوانیم نمایشگاهی از محصولات صنایعدستی شهرستان و منطقه برگزار کنیم.
وی در ادامه تشریح کرد: البته به دلیل یکروزه بودن جشنواره، ممکن است استقبال کمتری شود، اما اگر بازخورد خوب باشد، آمادگی داریم که بخش صنایعدستی را از یک روز قبل از جشنواره راهاندازی کنیم.
نظامآبادی با تأکید بر استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات مسافرتی در معرفی شهرستان اظهار داشت: در جشنوارههای گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر از مدیران دفاتر گردشگری و لیدرهای گردشگری از مشهد و سایر شهرها به شهرستان دعوت شدند، امسال هم پیگیر حضور مدیران دفاتر مسافرتی، هتلها و اقامتگاهها هستیم و مکاتبات لازم انجام شده است.
وی با بیان اینکه برای اسکان مهمانان جشنواره، ظرفیت بومگردیهای شهرستان را به کار گرفتهایم و به آنها اعلام کردیم که در این ایام، رزرو عمومی نداشته باشند، خاطرنشان کرد: هماکنون سه واحد بومگردی فعال با مجوز داریم و یک واحد دیگر هم در حال تمدید پروانه است، همچنین ۶ مورد دیگر در حال طی مراحل نهایی دریافت مجوز هستند.
مدیر میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان خلیلآباد گردشگری کشاورزی را از اولویتهای توسعهای این اداره برشمرد و تصریح کرد: با شعار خلیلآباد، دیار تاکستانهای سرسبز و پایتخت کشمش ایران، در حال برندسازی شهرستان در سطح استان و کشور هستیم، در این زمینه، تورهای گردشگری کشاورزی را برای آشنایی گردشگران با باغهای انگور و گلخانهها برنامهریزی کردهایم.
وی از صدور دو مجوز جدید گردشگری کشاورزی خبر داد و اذعان کرد: این دو مجوز برای گلخانههای واقع در مسیر روستای ارغا در نظر گرفته شدهاند که یکی از آنها مربوط به انگور نوبرانه است و در راستای رونق گردشگری کشاورزی اقدام مؤثری خواهد بود.
نظامآبادی با تأکید بر اینکه در حوزه زیرساختهای گردشگری نیز طی دو سال اخیر اعتبارات خوبی جذب شده است، عنوان کرد: پایگاه اطلاعرسانی گردشگری شهرستان که چند سال غیرفعال بود، با تخصیص حدود یک و نیم میلیارد تومان احیا شده و اقدامات عمرانی نظیر دیوارکشی در آن انجام شده است.
وی در پایان، با تأکید بر نقش حمایتی نهادهای محلی اظهار داشت: در چند سال اخیر، شهرداری و شورای اسلامی شهر با تمام توان پای کار بودهاند و حمایتهای مالی و اجرایی زیادی در برگزاری جشنوارهها و توسعه گردشگری داشتهاند، این مشارکتها ما را امیدوار کرده که خلیلآباد به یکی از قطبهای گردشگری فرهنگی و کشاورزی در شرق کشور تبدیل شود.
راهاندازی ۱۰۰ غرفه رایگان برای عرضه محصولات سنتی در جشنواره تاک پلو
رضا عطار، از برگزاری برنامهای ویژه در حاشیه پارک جنگلی این شهرستان خبر داد که به معرفی و عرضه محصولات سنتی و مشاغل خانگی اختصاص خواهد داشت. وی اظهار داشت: این برنامه با هدف بهرهبرداری از ظرفیتهای گردشگری شهرستان و حمایت از تولیدات محلی برگزار میشود و شامل ارائه غذاهای محلی و سنتی خواهد بود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خلیلآباد گفت: در این رویداد، از تمامی فعالان دیار ترشیز، بهویژه در راستای کاهش واسطهگری، دعوت شده است تا حضور پیدا کرده و محصولات خود را معرفی کنند.
وی با اشاره به حمایت ویژه از تولیدکنندگان محلی افزود: با همکاری شهرداری، شورای شهر و دیگر مسئولان، ۱۰۰ غرفه این برنامه به طور کامل رایگان خواهد بود، بدین ترتیب، تمامی علاقهمندان میتوانند بدون هیچگونه هزینهای، غرفهای برای عرضه محصولات خود دریافت کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جاده خاکی بلغور مشهد و وعدههای خاک خورده
- بلاگرها، تریبونی برای فریادهای بیپاسخ غزه
- زخم عمیق گردشگران سهلانگار بر طبیعت شاندیز
- مسیر تربتحیدریه به بایگ قربانی کمبودها و کاستیها
- راهپیمایی مردم نیشابور در حمایت از غزه
- تعرفه برق در سرخس غیرعادلانه است
- مذاکره با آمریکا، عاقلانه یا جاهلانه؟
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- فریاد بیپایان غزه
- رونق تولید با استفاده از ظرفیت نخبگان اقتصادی
- آغاز ثبتنام برای طولانیترین پیادهروی اربعین در مشهد
- رفع مشکلات آسفالت مسیرهای مواصلاتی صالحآباد
- رژه اقتدار روز ارتش در مشهد برگزار شد
- راهپیمایی جمعه خشم در گناباد برگزار شد
- تمدن نوین اسلامی در سایه نهجالبلاغه محقق میشود
- ارتش تبلور ولایتمداری، شجاعت و مردمداری است
- در مذاکرات از حقوق ملت ایران دفاع شود
- مقاومت در برابر متجاوزان حق همه ملتهاست
- دفاع مشروع؛ حقی قانونی در برابر تجاوز
- پیکر مطهر شهید علی تقویفر شناسایی شد
آخرین اخبار
- همایش جهادگران بسیجی شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد
- امام رضا(ع)، سرچشمه امید و آرامش دردلهای عاشقان
- فضیلت زیارت امام رضا (ع)
- برگزاری مراسم شکوه هجرت در سبزوار
- وجوب تبیین دستاوردهای انقلاب و مقابله با تحریف
- گفتاری از شهید مصطفی ردانیپور
- آیه ۴۰ سوره توبه
- یادواره ۱۲ شهید معلم تربتجام برگزار شد
- ثبت ۶ جشنواره خلیلآباد در تقویم گردشگری کشور
- گردشگری حلقه مفقوده توسعه خلیلآباد است
- دهمین جشنواره تاکپلو خلیلآباد دوم خردادماه برگزار میشود
- حوزه پیشرو و سرآمد است
- تیرخلاص وزیر به آخرین امید خانهدار شدن محرومان
- برداشت یک هزار تُن برگ انگور در خلیلآباد
- امام رضا(ع) نماد وحدت مسلمانان
- مقابله با سوسکهای مهاجم در استخر شهید حججی
- جبهه مقاومت؛ آماده تحولات بزرگ منطقهای
- ثبت آئین بزرگداشت شیخ احمد جامی در تقویم
- شوراها؛ تجلی مردمسالاری دینی، ستون توسعه پایدار
- گفتاری از شهید محمدرضا تورجیزاده
- آیه ۲۱۶ سوره بقره
- مشهد یک قطب معنوی و فرهنگی است
- شکوفایی آموزش و پرورش؛ توجه به ساختارها، فرآیندها
- کسب ۶ مدال توسط شمشیربازان خراسانی
- بیستمین مرکز مشاوره سپاه خراسان رضوی افتتاح شد
- یمن عامل بیحیثیتی آمریکا در دریای سرخ
- «بحران جادهای» در گلوگاه استراتژیک کشور
- گفتاری از شهید مدافع حرم مجید سلمانیان
- آیه ۱۲۴ سوره مبارکه طه
- اهدای ۱۶ سری جهیزیه در سبزوار
- مشاهده بیشتر