رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس اداره صمت گناباد خبر داد:

کاهش ۳۵ درصدی صادرات کالاهای صنعتی گناباد

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناباد گفت: با کاهش میزان صادرات کالاهای صنعتی این شهرستان در ۱۱ ماهه اول سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل، میزان صادرات به ۸۴۵۳ تن رسید.

هادی ایزدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، با اشاره به میزان صادرات کالاهای صنعتی این شهرستان در ۱۱ ماهه اول سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: صادرات کالاهای صنعتی شهرستان گناباد در سال جاری به 8 هزار و 453 تن و به ارزش 4 میلیون و 285 هزار دلار رسیده است که این صادرات، شامل انواع محصولات از جمله مواد شوینده، فرآورده‌های لبنی، ظروف چینی، کیسه‌های پلی‌پروپیلن، گلوتن، نشاسته، زعفران و پسته بسته‌بندی شده، پودر موسیر، بنتونیت دانه‌بندی شده و پودرهای معدنی است.

وی با اشاره به تنوع تولیدات گناباد و صادرات به ۱۴ کشور، بیان داشت: نیاز است که تولیدکنندگان و کارآفرینان محلی با استفاده از فناوری‌های نوین و بهبود فرآیندهای تولید، محصولات خود را به بازارهای جهانی معرفی کنند.

ایزدی با اشاره به چالش‌های موجود در مسیر صادرات، تصریح کرد: افزایش هزینه‌های تولید، تحریم‌ها، اخذ تعهد ارزی و ناترازی انرژی از جمله عواملی هستند که موجب کاهش صادرات شده‌اند.

 وی با بیان اینکه کاهش صادرات می‌تواند تأثیرات منفی بر روی اقتصاد محلی و اشتغال داشته باشد، افزود: میزان صادرات کالاهای صنعتی گناباد در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، از نظر وزنی ۱۹ درصد و از نظر ارزشی ۳۵ درصد کاهش یافته است. 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گناباد با تأکید بر لزوم و اهمیت بهبود شرایط کسب‌و‌کار در این منطقه، بیان داشت: امید است با رفع موانع تولید، از جمله حذف یا کاهش تعهدات ارزی برای واحدهای تولیدی مستقر در مناطق کمتر توسعه‌یافته و تأمین به‌موقع سرمایه در گردش، شاهد افزایش میزان صادرات در سال آینده باشیم.

ایزدی در پایان، بر لزوم همکاری و همفکری بین بخش‌های دولتی و خصوصی تأکید و خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان باید با همدلی و تلاش مضاعف، در راستای ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش صادرات گام بردارند؛ امیدواریم با حمایت‌های لازم از سوی دولت و نهادهای مربوطه، شهرستان گناباد بتواند به یکی از قطب‌های صادراتی تبدیل شده و نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.

انتهای خبر/

1403-12-25 15:24 شماره خبر : 10713

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار