درباره نویسنده
ورود تیمهای گردشگری زعفران به تربت حیدریه

علی محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس؛ باتوجهبه اینکه شهرستانهای تربتحیدریه و زاوه قطب تولید زعفران در ایران و جهان هستند یکی از برنامههای مهم و اولویتدار میراثفرهنگی معرفی این محصول مهم است، لذا طی چند سال اخیر تورهای گردشگری داخلی و خارجی در ابن خطه راهاندازی شده است.
وی بیان داشت: در مدت اقامت تورهای گردشگری ضمن بیان ظرفیت و خاصیت گرانترین داروی گیاهی جهان، راهنمایان به معرفی دیگر ظرفیتهای این خطه از جمله پسته، ابریشم و انار نیز میپردازند.
محمدی از آغاز تورهای گردشگری زعفران به مقصد شهرستان تربتحیدریه همزمان با شروع فصل برداشت زعفران خبر داد و افزود: نخستین تور گردشگران خارجی از کشورهای اسپانیا و لهستان از مزارع زعفران منطقه تربتحیدریه بازدید کردند.
وی تصریح کرد: این گردشگران علاوه بر بازدید از مزارع زعفران و مراحل جمعآوری و فراوری گلها، از موزه زعفران بهعنوان بزرگترین بازار گل کشور، پژوهشکده زعفران، مراحل فراوری زعفران، شرکتهای زعفرانی با دمنوشها و غذاهای زعفرانی پذیرایی میشوند.
رئیس میراثفرهنگی و گردشگری تربتحیدریه گفت: این گردشگران در سفر دوروزه خود به شهرستان تربتحیدریه علاوه بر بازدید از جاذبههای تاریخی از جمله مجموعه قطبالدین حیدر، موزه مردمشناسی، موزه مازاری، منطقه پیش کوه و بازارهای سنتی طی اقامت شبانه در بومگردی تهمینه با آدابورسوم منطقه بهخصوص غذاهای سنتی و... شهرستان آشنا شدند.
محمدی افزود: در روز دوم سفر خود از مزارع زعفران بخش رخ بازدید و آمادگی خود را جهت برگزاری تورهای گردشگری کشاورزی اعلام کردند.
وی گفت: درآمد اقتصادی حاصل از بازدید گردشگران خارجی در حوزههای اقامتی، پذیرایی، حملونقل، لیدر توری، خرید سوغات و... برای شهرستان میتواند بسیار قابلتوجه باشد.
محمدی بیان کرد: بازدید از سایر جاذبههای تاریخی و گردشگری، کارگاههای صنایعدستی و اقامتگاههای بومگردی، برگزاری نمایشگاهها و جشنوارهها نیز در برنامه تورهای گردشگری گنجانده شده است.
اقامتگاههای بومگردی تربتحیدریه به ۱۲ باب رسید
رئیس میراثفرهنگی تربتحیدریه با بیان اینکه افزایش اقامتگاههای بومگردی از دیگر اهداف این مجموعه است، گفت: با افتتاح یا صدور موافقت اصولی و پروانه بهرهبرداری پنج واحد اقامتگاه بومگردی، شمار این تأسیسات در تربتحیدریه به ۱۲ باب رسید.
وی بیان کرد: علاوه بر این اکنون یک باب مهمانپذیر با ظرفیت ۵۴ تخت، یک اقامتگاه بومگردی با ظرفیت ۵۰ نفر، هتل رستوران سنتی با ظرفیت ۶۰ نفر و ۱۸ واحد اقامتی دیگر با ظرفیت ۲۵۰ نفر تنها امکانات اقامتی دایمی مجهز یا نیمه مجهز شهرستان تربتحیدریه هستند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
آخرین اخبار
- تقوا و امام حسین(ع) راه نجات از دنیاست
- آیه ۱۰ سوره مبارکه عادیات
- نماز جمعه نهادی مردمی و بلندگوی مطالبات است
- سرطان روده بزرگ دومین عامل مرگومیر در تربتحیدریه
- نانواییهای شبانهروزی، تدبیر بسیج در بحران نان
- آئین معارفه اولین فرمانده انتظامی میانجلگه برگزار شد
- سکوت عجیب مجامع بینالمللی در برابر جنایات صهیونها
- آغاز عملیات انسداد چاههای غیرمجاز تربتحیدریه
- ضرورت ورود بنیادهای حمایتی به بحران آب بردسکن
- آسفالت ۱۰ هزار متر از معابر مسکنمهر تربتحیدریه
- مشاهده بیشتر