درباره نویسنده
رئیس اداره منابع طبیعی خلیلآباد خبر داد:
آغاز طرح مطالعه ۳ هزار هکتار کانون بحرانی خلیلآباد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیلآباد از آغاز طرح مطالعاتی به مساحت ۳ هزار هکتار در کانون بحرانی فرسایش بادی واقع در جنوب این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حمید ترابی در نشست خبری در جمع خبرنگاران از آغاز طرح مطالعه ۳ هزار هکتار کانون بحرانی خلیلآباد خبر داد و اظهار کرد: این طرح بهمنظور مقابله با پدیده بیابانزایی و حفاظت از منابع طبیعی در این منطقه آغازشده و بهعنوان گامی اساسی در راستای توسعه پایدار شهرستان محسوب میشود.
وی بابیان اینکه مقابله با بیابانزایی، نخستین گام در بهرهبرداری پایدار از منابع طبیعی است و برای مبارزه مؤثر با کانونهای بحرانی فرسایش بادی، نیازمند استفاده اصولی از منابع طبیعی هستیم، تصریح کرد: این طرح مطالعاتی، نقطه شروعی برای مقابله با مشکلات ناشی از بیابانزایی در مناطق آسیبپذیر خواهد بود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیلآباد بیان کرد: این طرح با همکاری آبخیزداران دشت توس در پلاکهای مهدیآباد، سعدالدین، انبارخانه و جعفرآباد به اجرا درآمده و برای آن اعتباری بالغبر ۲۲۰ میلیون تومان در نظر گرفتهشده است.
وی با اشاره به اهمیت این طرح، افزود: شناسایی کانونهای بحرانی فرسایش بادی، نهالکاری و بذرپاشی، احداث بادشکن و کنترل هرز آبهای فصلی ازجمله اقداماتی است که در این طرح پیشبینیشده است.
ترابی بابیان اینکه اجرای این طرح در بالادست سه روستای پرجمعیت مهدیآباد، سعدالدین و جعفرآباد که جمعیتی بالغبر یک هزار و 500 خانوار دارند، بهصورت مستقیم به نفع ساکنان این مناطق خواهد بود، گفت: این طرح میتواند بهبود شرایط زیستی و اقتصادی این روستاها را به همراه داشته باشد.
وی ازجمله مزایای این طرح را جلوگیری از مهاجرت، ایجاد کشاورزی پایدار، تولید علوفه، کاهش ریز گردها، ذخیره آبهای بارانی، جلوگیری از سیلاب و بهبود کیفیت هوا دانست و تصریح کرد: با اجرای این طرح، ساکنان این مناطق میتوانند از مزایای قابلتوجهی بهرهمند شوند و بهاینترتیب، شرایط زندگی بهتری را تجربه کنند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیلآباد همچنین با اشاره به وسعت شهرستان خلیلآباد که ۱۵۰ هزار هکتار است و ۱۲۰ هزار هکتار آن اراضی منابع طبیعی است، منابع طبیعی را یکی از ثروتهای ملی ایران دانست و عنوان کرد: حفظ، احیا و توسعه این منابع برای مبارزه با پدیده بیابانزایی بسیار ضروری است و این اقدامات میتواند به حفظ اکوسیستم و تنوع زیستی منطقه کمک کند.
وی با تأکید بر اینکه همکاری مردم و نهادهای محلی در اجرای این طرحها بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم باهمت جمعی، بتوانیم به نتایج مثبتی در راستای حفظ و توسعه منابع طبیعی دست پیدا کنیم، بیان کرد: این طرح نهتنها به بهبود شرایط زیستی منطقه کمک میکند، بلکه میتواند الگوی مناسبی برای سایر مناطق کشور در مقابله با چالشهای مشابه باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- برگزاری آئین تاسوعای حسینی در تربتجام
- آئین سوگواری تاسوعای حسینی در قوچان
- پخت 72 دیگ غذای نذری در قوچان
- دستههای عزاداری قوچانیها در تاسوعای حسینی
- مراسم عزاداری تاسوعای حسینی در روستاهای بخش روداب
- خیمههای بیریا
- ایستادگی در برابر ظلم معنای جهاد و شهادت
- الزامات حیاتی برای پایداری یک فناوری استراتژیک
- مقاومت ایران و زوال ابهت دروغین رژیم صهیونیستی
- معنای هیهات منّا الذله در سیره شهید خرازی
- مشاهده بیشتر