امام جمعه تربتحیدریه:
مشکلات اقتصادی نباید مانع حل مسائل فرهنگی شود
امام جمعه تربتحیدریه با بیان اینکه، مشکلات اقتصادی نباید مانع حل مسائل فرهنگی شود، بر لزوم حمایت جدی مسئولان شهرستانی و استانی از ترویج فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجتالاسلام سید محمد معلمی صبح امروز در جلسه شورای ستاد امر به معروف و نهی از منکر تربتحیدریه با اشاره به جایگاه رفیع امر به معروف و نهی از منکر در اسلام، بر لزوم حمایت جدی مسئولان شهرستانی و استانی از ترویج این فریضه الهی تأکید کرد و گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید با همت مسئولان شهرستان تجهیز شود.
وی حفظ احترام و حمایت از طلایهداران این عرصه را ضروری خواند و خواستار همکاری ناحیه مقاومت بسیج و نیروی انتظامی برای حمایت از این مجاهدان و ناکام گذاشتن سودجویانی شد که قصد برهم زدن امنیت عمومی را دارند.
امام جمعه تربتحیدریه با بیان اینکه وضعیت فرهنگی این شهرستان که در پیروزی انقلاب اسلامی پیشگام بوده، باید فراتر از وضع موجود باشد، بر لزوم توجه به پیوست فرهنگی و دینی در مکانهای تفریحی توسط شهرداری و نهادهای مربوطه تأکید کرد و افزود: بیعفتی و هنجارشکنی که قلب متدینین شهرستان را به درد میآورد، در مکانهای ورزشی، تفریحی و خیابانها هیچ توجیهی ندارد.
معلمی با اشاره به مشکلات معیشتی مردم، حل مشکلات فرهنگی از جمله عدم رعایت حجاب و عفاف را در کنار مسائل اقتصادی و با راهحلهای عملی خواستار شد.
امام جمعه تربتحیدریه افزود: انتظار داریم خانوادههای مسئولان شهرستان در رعایت حجاب و عفاف اسلامی پیشرو و الگو باشند.
وی با اشاره به لایحه عفاف و حجاب، گفت: رعایت عفاف و حجاب حکم خداست؛ حکم خدا به لایحه نیاز ندارد.
امام جمعه تربتحیدریه با بیان اینکه، مشکلات اقتصادی نباید مانع حل مسائل فرهنگی شود، بر لزوم حمایت جدی مسئولان شهرستانی و استانی از ترویج فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!