رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی مطرح کرد:

مشارکت مردمی رمز موفقیت آموزش‌وپرورش

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: مشارکت مردم و خیران در کنار دولت همانند دوران دفاع مقدس ضامن موفقیت و پیشرفت آموزش‌وپرورش است و امروز فرصتی طلایی برای توسعه عدالت آموزشی در کشور فراهم شده است.

 به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، مصطفی اسدی امروز صبح در مراسم افتتاحیه گام اول مجتمع مدارس پسرانه امام حسین (ع) اظهار کرد: آموزش‌وپرورش نهادی زیربنایی و سرنوشت‌ساز است و امروز در پرتو توجه ویژه رئیس‌جمهور و دولت فرصتی طلایی برای ارتقای این نهاد فراهم شده است.

وی افزود: تنها در سال جاری بیش از ۷ هزار مدرسه در سراسر کشور و ۷۲۵ آموزشگاه در استان خراسان رضوی به بهره‌برداری خواهد رسید از این تعداد ۲۷۳ واحد آموزشی قطعی است که تا مهرماه افتتاح خواهد شد این اقدام حرکتی انقلابی و جهادی است که محرومیت‌های آموزشی را به شکل چشمگیری کاهش خواهد داد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هرجا مردم در کنار دولت قرار گرفته‌اند موفقیت تضمین شده است بسیاری از این پروژه‌ها با اتکا به مشارکت‌های مردمی و خیران مدرسه‌ساز اجرا شده است همان‌طور که در دوران دفاع مقدس نیز اداره جنگ با پشتیبانی مردم میسر شد امروز هم رفع کمبودهای آموزشی باهمت مردم و خیران ممکن خواهد بود.

اسدی تصریح کرد: ثبت‌نام دانش‌آموزان در پایه هفتم در استان تاکنون بیش از ۸۸ درصد تحقق‌یافته و امید است تا آغاز مهر به ۱۰۰ درصد برسد همچنین در پایه دهم و دوره فنی و حرفه‌ای روند ثبت‌نام با سرعت در حال انجام است و تلاش می‌شود هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزش بازنماند.

وی گفت: مجموعه مدارس امام حسین (ع) نمونه‌ای موفق از آموزش عدالت‌محور و کیفی است این مدارس با حداقل هزینه و بیشترین بهره‌وری توانسته‌اند هزاران دانش‌آموز را تحت پوشش قرار دهند خدمات گسترده‌ای که این مجموعه در حوزه تعلیم‌وتربیت ارائه کرده نشان‌دهنده ظرفیت بالای آن در تحقق عدالت آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی ادامه داد: نگاه توسعه‌محور حجت‌الاسلام جعفری و همکاران امام حسین علیه‌السلام در مدیریت این مدارس قابل‌تحسین است و سبب شده این مجموعه به الگویی کارآمد برای پیوند میان آموزش کیفی تربیت دینی و عدالت آموزشی تبدیل شود.

اسدی در پایان تأکید کرد: آموزش‌وپرورش همچون ریشه درخت است ریشه‌ای که دیده نمی‌شود؛ اما حیات همه شاخ‌وبرگ‌ها و میوه‌ها به آن وابسته است با تداوم حمایت مردم خیران و مسئولان آینده‌ای روشن‌تر در انتظار دانش‌آموزان خواهد بود و مدارس امام حسین (ع) نیز در مسیر رشد و اعتلای علمی و تربیتی نقش‌آفرینی بیشتری خواهند داشت.

انتهای خبر/

1404-06-25 16:14 شماره خبر : 12839

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!