درباره نویسنده
جاذبهای مغفول با خواص درمانی؛
آبگرم خلیلآباد، گنجینهای پنهان که باید شکوفا شود

آبگرم خلیلآباد با خواص گردشگری و درمانی منحصربهفرد، به عنوان یک جاذبه مغفول در منطقه، نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان و سرمایهگذاران است تا بتواند به بهبود سلامت مردم و رونق گردشگری شهرستان کمک کند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ شهرستان خلیلآباد دارای ظرفیتهای زیادی در حوزه گردشگری است که توجه به آنها با میتواند باعث رونق اقتصاد گردشگری شهرستان به عنوان یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی شود و حتی میتواند به ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و توسعه زیرساختهای شهرستان کمک کند.
یکی از جاذبههای گردشگری شهرستان خلیلآباد آبگرم طبعی منحصربهفرد و بکر در دل کوههای سیاه کوه است که در ارتفاعات شمال شهرستان خلیلآباد قرار گرفته است؛ این آبگرم با دماهای ۳۹، ۴۰ و ۴۱ درجه سانتیگراد از دوران کواترنری به وجود آمده که دارای خواص درمانی بینظیری است.
آبگرم طبیعی خلیلآباد با خواص درمانی بینظیر خود میتواند به بهبود بیماریهای پوستی، مفصلی و استخوانی کمک کند و علاوه بر این خواص درمانی، آبگرم خلیلآباد با موقعیت جغرافیایی خاص خود، در دل کوهها و در یک منطقه بکر و دستنخورده قرار دارد و این ویژگیها به آن امکان میدهد که به عنوان یک مقصد گردشگری، درمانی و تفریحی در سطح استان خراسان رضوی مطرح شود.
برای رسیدن به این جاذبه طبیعی بکر باید مسیر کوهستانی آن را دو ساعت پیادهروی کنید که این مسیر به دلیل کوهستانی بودن و عدم وجود زیرساختهای مناسب، به یکی از چالشهای اصلی برای گردشگرانی تبدیل شده که توان کوهپیمایی یا پیادهروی ندارند و میخواهند از خواص درمانی این آبگرم استفاده کنند.
متأسفانه آبگرم خلیلآباد به طور چشمگیری مغفول مانده و از توجه کافی برخوردار نیست، این در حالی است که زیباییهای طبیعی و جاذبههای تاریخی موجود در طول مسیر، از جمله ۱۲ اثر تاریخی و حوضچههای آبگرم معدنی، میتوانند تجربهای فراموشنشدنی برای بازدیدکنندگان فراهم کنند.
اما نبود امکانات رفاهی و خدماتی، مانع از جذب گردشگران به این منطقه شده است و عدم توجه مسئولان به این جاذبه طبیعی و عدم سرمایهگذاری در زیرساختهای گردشگری، باعث شده است که این منطقه به پتانسیلهای خود نرسد.
راه دسترسی به آبگرم خلیلآباد، خستهکننده است
یکی از گردشگران آبگرم خلیلآباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه دسترسی به آبگرم خلیلآباد واقعاً دشوار است، اظهار داشت: مسیر کوهستانی و پرپیچوخم آن، هر کسی را خسته میکند.
وی با اشاره به اینکه اگرچه زیباییهای طبیعی اطراف مسیر حیرتانگیز است، اما نبود جادههای مناسب و زیرساختهای حملونقل، مانع از جذب گردشگران میشود، خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم به دلیل سختی راه، از رفتن به این منطقه زیبا صرفنظر میکنند.
این گردشگر در ادامه با بیان اینکه اگر مسئولان به فکر بهبود زیرساختها باشند، مطمئناً افرادی که برای درمان به این منطقه مراجعه میکنند بیشتر خواهد بود، تصریح کرد: آبگرم خلیلآباد پتانسیل بالایی دارد، اما باید توجه بیشتری به این منطقه شود تا مردم راحتتر به آن دسترسی پیدا کنند.
توسعه آبگرم نباید منجر به تخریب محیط زیست شود
یکی از همیاران محیط زیست در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با تأکید بر اینکه آبگرم خلیلآباد در دل کوهها و در یک منطقه بکر و دستنخورده قرار دارد، اذعان کرد: متأسفانه، افزایش گردشگر نماها میتواند به این منطقه آسیب بزند.
وی با بیان اینکه درست است که افزایش گردشگر و حتی رونق گردشگری در آبگرم خلیلآباد میتواند به اقتصاد شهرستان کمک کند، اما باید به حفظ محیط زیست توجه کنیم، عنوان کرد: هرگونه تخریب طبیعت بکر و یا افزایش زبالهها در این منطقه میتواند آثار مخربی بر این منطقه بکر بگذارد.
این همیار محیط زیست با تأکید بر اینکه ما باید از این زیبایی طبیعی محافظت کنیم و همچنین آموزشهای لازم به گردشگران برای حفظ محیط زیست داده شود، تشریح کرد: ولی این باعث نمیشود که مسئولان به فکر ایجاد زیرساختهای مناسب و فرهنگسازی در این زمینه نباشند.
مسئولان زیرساختهای آبگرم خلیلآباد را فراهم کنند
یکی از شهروندان خلیلآباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه آبگرم خلیلآباد واقعاً یک گنجینه پنهان است، تأکید کرد: در ایام مختلف سال زیاد به آبگرم خلیلآباد مراجعه میکنم؛ چون این آب گرم دارای خواص درمانی فوقالعادهای است.
وی با تأکید بر اینکه خواص درمانی آبگرم میتواند به بهبود بسیاری از بیماریها کمک کند. بااینحال، متأسفانه به این ظرفیت توجه کافی نشده است، بیان کرد: اگر مسئولان به فکر احیای این آبگرم باشند و زیرساختهای لازم را فراهم کنند، مطمئناً افراد بیشتری برای درمان به اینجا مراجعه میکنند.
این شهروند خلیلآباد با اشاره به اینکه آبگرم خلیلآباد اگر در حوزه گردشگری احیا شود هم به سلامت مردم کمک میکند و هم باعث رونق اقتصاد شهرستان میشود، ابراز کرد: امیدوارم که مسئولان به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.
زیرساختهای گردشگری، حلقه مفقوده توسعه خلیلآباد است
علی گرمابی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه امروزه صنعت گردشگری و توریسم یک صنعت بهروز و پولساز است، اظهار داشت: شهرستان خلیلآباد در حوزه گردشگری فرصتهای بیبدیلی دارد که باید از آن استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه شهرستان خلیلآباد علیرغم ظرفیتهایی که در حوزه گردشگری دارد مظلوم و مغفول واقع شده و حتماً ما در این حوزه برنامهریزی خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: باید با هدف با هدف پررنگ کردن با هدف شناساندن شهرستان خلیلآباد در سطح کشور که همواره مغفول واقع شده تلاش کنیم.
فرماندار خلیلآباد با اشاره به اینکه حتماً در این حوزه برنامهریزی خواهیم داشت، تصریح کرد: در حوزه کلان شهرستان خلیلآباد به تکتک مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان گفتهام که باید متناسب با ظرفیتها و مزیتهای شهرستان که یکی از آنها بحث گردشگری است، برنامهمحور باشند.
وی با بیان اینکه مدیر دستگاه اجرایی باید چشمانداز برای حوزه تخصصی کاری خود تعریف کند، اذعان کرد: مدیری که چشمانداز نداشته باشد، مدیری که هدفگذاری نکند، مدیری که برنامهمحور نباشد، شک نکنید دچار روزمرگی میشود و وقتی دچار روزمرگی شد، از خیلی از مباحث غافل میشود.
گرمابی با تأکید بر اینکه ما در حوزه گردشگری ظرفیت آبگرم خلیلآباد را داریم که یک ظرفیت بسیار خوبی است که در سطح استان خراسان رضوی این ظرفیت بینظیر است، عنوان کرد: آبگرم خلیلآباد یک ظرفیت عالی در حوزه گردشگری خراسان رضوی محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرداریها یکی از مشکلات و دغدغهمندیهایی که دارند بحث منابع درآمد پایدار است که با سرمایهگذاری در حوزه گردشگری میتوانند آن را تأمین کنند، تشریح کرد: زیرساختهای گردشگری حلقه مفقوده توسعه شهرستان خلیلآباد است.
فرماندار خلیلآباد با بیان اینکه برخی میگویند نزدیکی به شهرهایی مانند کاشمر یک آسیب و یا یک تهدید محسوب میشود در صورتی به نظر بنده این یک فرصت است، تأکید کرد: اگر ما به قطبهای جمعیتی نزدیک باشیم میتوانیم از ظرفیتهای خود استفاده بهینه کنیم و این میتواند نقش مؤثری در توسعه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه اگر زیرساختهای گردشگری خلیلآباد را با محوریت آبگرم، با محوریت اکوتوریسم روستایی یا همان گردشگری روستایی و بومگردیها تقویت کنیم مطمئناً به توسعه منجر میشود، بیان کرد: پیشنیاز این توسعه، سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است که باید به آن ورود پیدا کرد.
گرمابی در ادامه ابراز کرد: مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نباید یک مدیر پشت میزنشین باشد؛ بلکه باید به دنبال سرمایهگذار باشد و برای تسهیل ورود سرمایهگذار به شهرستان تلاش کند.
توسعه گردشگری در آبگرم خلیلآباد میتواند نه تنها به بهبود سلامت جامعه کمک کند، بلکه به عنوان یک موتور اقتصادی برای شهرستان خلیلآباد عمل کند و با جذب گردشگران، میتوان به رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه کمک کرد.
به همین دلیل، ضروری است که مسئولان شهرستان به این جاذبه طبیعی توجه بیشتری داشته باشند و از مسئولان استانی و ملی این مهم را مطالبه کنند و با برنامهریزیهای مناسب، زیرساختهای لازم را برای بهرهبرداری از این گنجینه پنهان فراهم کنند.
این آبگرم نه تنها به عنوان یک منبع درمانی، بلکه به عنوان یک فرصت اقتصادی و فرهنگی، نیازمند توجه و حمایت است و اگر این جاذبه طبیعی بکر و زیبا به درستی معرفی و توسعه پیدا کند، میتواند به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در استان خراسان رضوی تبدیل شود و در نهایت به رونق اقتصادی و اجتماعی شهرستان خلیلآباد کمک کند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- جاده خاکی بلغور مشهد و وعدههای خاک خورده
- زخم عمیق گردشگران سهلانگار بر طبیعت شاندیز
- فریاد بیپایان غزه
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- رونق تولید با استفاده از ظرفیت نخبگان اقتصادی
- آغاز ثبتنام برای طولانیترین پیادهروی اربعین در مشهد
- رژه اقتدار روز ارتش در مشهد برگزار شد
- ارتش تبلور ولایتمداری، شجاعت و مردمداری است
- دفاع مشروع؛ حقی قانونی در برابر تجاوز
- پیکر مطهر شهید علی تقویفر شناسایی شد
- مقاومت در برابر متجاوزان حق همه ملتهاست
- عطار نیشابوری؛ از عطاری تا عرفان
- پروازهای فرودگاه شهدای گناباد مجدداً آغاز شد
- انگورهای گلخانهای انقلاب کشاورزی خلیلآباد
- سکوت در برابر جنایات بشری گناهی نابخشودنی است
- نیشابور پیشتاز و رکورددار پهلوانی در تاریخ ایران
- امام رضا (ع) حلقه وصل مذاهب اسلامی است
- ثبت آئین بزرگداشت شیخ احمد جامی در تقویم
- برگزاری دومین سالگرد شهادت شهید الداغی در سبزوار
- شکوفایی آموزش و پرورش؛ توجه به ساختارها، فرآیندها
آخرین اخبار
- بزرگداشت شیخ جام در تربتجام برگزار شد
- بازنگری دولت میتواند بحران مسکن را مهار کند
- ایمنی کارگران باید تامین شود
- خادمالرضا، واژهای مختصر اما پر از معنا
- همایش «مهدییاوران» روستای تیرانِ نیشابور
- جشن مردمی میلاد امام رضا (ع) در قوچان
- آغاز برداشت جو از مزارع گناباد
- تیرانِ نیشابور، گنجینهای از شهامت و وفاداری
- گفتاری از شهید مجتبی علمدار
- آیه ۲۲۱ سوره مبارکه شعراء
- اهل سنت دلداده به اهل بیت هستند
- ایستادگی تنها راه عزت در دنیای زورگویی است
- جشن میلاد امام هشتم در سرخس
- برگزاری جشن میلاد امام هشتم در تربتجام
- جمهوری اسلامی تبلور عملیاتی ایده امام رضا(ع) است
- نور افشانی ولادت امام هشتم در تربتجام
- انقلاب اسلامی ایران؛ مولود حوزه است
- جوانی کشور مستلزم رفع موانع فرزندآوری است
- میزبانی کاشمریها از کاروان زیر سایه خورشید
- دستاورد میلیاردی سفر تولیت آستان قدس برای سرخس
- مقاومت مردم یمن باعث عقبنشینی آمریکا شد
- فردوسی، پیوند دهنده معارف دینی است
- حوزه علمیه سنگر علمی در برابر هجمههاست
- تسهیلات بسیج سازندگی؛ محرک توسعه اقتصادی تربتحیدریه
- گفتاری از شهید محسن وزوایی
- آیه ۱۵۵ سوره مبارکه بقره
- پیشبینی برداشت ۹۰تن گل محمدی از گلستانهای نیشابور
- هشدار صریح و قاطع سرلشکر سلامی به دشمنان
- همایش جهادگران بسیجی شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد
- امام رضا(ع)، سرچشمه امید و آرامش دردلهای عاشقان
- مشاهده بیشتر