رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1402-11-16 13:14 شماره خبر : 5891 https://sobhtoos.ir/short/enzYe
با اعتباری بالغ‌بر ۱۳۰ میلیارد تومان:

از ابتدای دولت سیزدهم و طی دو سال اخیر شبکه تولید، توزیع و کیفی‌سازی برق در شهرستان تربت حیدریه با هزینه‌‌ای بالغ‌بر ۱۳۰ میلیارد تومان ارتقا یافته و بیش از 5 هزار و 500 مشترک جدید از این نعمت برخوردار شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ شهر ۱۴۰ هزار نفری تربت‌حیدریه با وسعت ۵۳ کیلومترمربع چهارمین شهر پرجمعیت استان خراسان رضوی بعد از مشهد، سبزوار و نیشابور است. 

بر این اساس و در حوزه برق‌رسانی ضریب نفوذ برق در این شهرستان 100 درصد و تعداد مشترکان نیز ۱۰۷ هزار مشترک است. 

هزار مشترک از این تعداد مربوط به بخش کشاورزی است که با وجود تعداد کم بیش از ۵۰ درصد مصرف برق شهرستان را به خود اختصاص داده‌اند. 

تعداد مشترکان خانگی این شهرستان حدود ۸۰ هزار مشترک و تعداد مشترکان تجاری حدود ۱۳ هزار و بقیه، مشترکان بخش‌های اداری، عمومی و صنعتی هستند. 

طول خطوط انتقال برق منطقه نیز 3 هزار و ۲۰۰ کیلومتر شامل شبکه فشار متوسط و ضعیف با ۲ هزار پست هوایی است. 

هزینه‌ ۱۳۰ میلیارد تومانی برای کیفی‌سازی شبکه برق‌رسانی تربت‌حیدریه 

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت‌حیدریه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در زمینه تامین برق در شهرستان ۱۳۰ میلیارد تومان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون هزینه شده که در نوع خود کم‌نظیر بوده‌است. 

علی‌اکبر کی‌پور اظهار کرد: در راستای شبکه سبز و پدافند غیرغامل، تعویض سیم و کابل خودنگهدار و تامین برق 5 هزار و 500 مشترک و همچنین رویت‌پذیری یک‌هزار و 200 مشترک انجام شده‌ است. 

فرماندار تربت‌حیدریه افزود: با افتخار اعلام می‌کنیم، شبکه برق‌رسانی این منطقه از پوشش ۱۰۰ درصدی برخوردار است و در ادامه و در حوزه کیفی‌سازی و ظرفیت‌سازی مناسب شبکه تولید و توزیع و انتقال برق برخی پروژه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد. 

احداث ۸ کیلومتر روشنایی معابر در ورودی‌ها

رئیس شرکت برق تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از ابتدای دولت سیزدهم حدود ۲۵ کیلومتر شبکه فشار ضعیف برق برای مصارف خانگی تقویت شده که 5 هزار و 500 مشترک جدید در این منطقه از نعمت برق برخوردار شدند. 

حسن صادقی بیان داشت: یکی از مهم‌ترین اقدامات طی ۲ سال اخیر احداث هشت کیلومتر شبکه روشنایی معابر در ورودی‌های شهر تربت‌حیدریه بوده که با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و احداث هشت دستگاه پست هوایی نیز انجام شده‌ است. 

وی اضافه کرد: از دیگر پروژه‌ای مهم دولت سیزدهم می‌توان به تعویض ۱۹۰ کیلومتر شبکه‌های سیمی به کابل خودنگهدار اشاره کرد که برای این پروژه مهم ۱۲ میلیارد هزینه شده‌ است 

رئیس شرکت برق تربت حیدریه افزود: در حوزه تعویض کنتورهای مشترکان پر مصرف، برای بالغ‌بر یک‌هزار و 500 مشترک پرمصرف تعویض و رویت‌پذیری انجام شده که یکی از اقدامات موثر در توزیع عادلانه شبکه برق‌رسانی بوده‌ است.

صادقی تصریح کرد: همچنین احداث «فیدر» فشار متوسط برای تامین برق مراکز حساس و مهم به طول ۱۱ کیلومتر با هزینه‌‌ای بالغ‌بر ۵.۵ میلیارد تومان در حال اجرا است که تا آخر امسال به بهره‌برداری می‌رسد. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:

آخرین اخبار