درباره نویسنده
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد:
هوش مصنوعی وارد کلاسهای تابستانی خلیلآباد میشود

مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد گفت: فرزندان ما در فضای مجازی هستند و خطرات خاص خود را دارد، بنابراین امسال از ظرفیت هوش مصنوعی برای آموزش دانشآموزان و حتی همکاران استفاده خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حسن صداقتی در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان خلیلآباد که با حضور جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی و فرماندار شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: اگر بناست به آینده ایران اسلامی امیدوار باشیم، باید روی آیندهسازان کشور برنامهریزی داشته باشیم، لحظهبهلحظه زندگی این عزیزان نیاز به طراحی و توجه دارد.
پیگیری طرح توسعه متوازن
وی با تأکید بر اینکه نیازهای هنرستانها در اولویت است، اذعان کرد: در حوزه هنرستانها، چه در ساخت و چه در تجهیز، نیازهایی داریم که از نماینده مجلس تقاضا داریم از اعتبارات در اختیار به این موضوع توجه داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با تأکید بر اینکه مسیر آینده آموزش و پرورش باید روشن و بر پایه سیاستهای ابلاغی رهبر انقلاب باشد، عنوان کرد: ما خود را موظف به حرکت در این مسیر میدانیم، دستگاه تعلیم و تربیت وظیفه دارد نهتنها آموزش را تقویت کند، بلکه در حوزه پرورش، آنهم با اولویت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، پیشتاز باشد.
پیگیری تفاهمنامه ملی ساخت ۲۰۰ هزار واحد برای فرهنگیان
وی با اشاره به تفاهمنامه ملی میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش، تشریح کرد: بر اساس این تفاهمنامه، مقرر شده ۲۰۰ هزار واحد مسکونی ویژه فرهنگیان در سراسر کشور ساخته شود که ما نیز در خلیلآباد پیگیر تحقق سهم شهرستان از این طرح هستیم.
صداقتی همچنین در ادامه ابراز کرد: بخشنامهها و مراحل اداری مربوطه در سطح شهرستان انجام شده و مکاتبات لازم با اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خلیلآباد نیز صورت گرفته تا مقدمات این امر فراهم شود.
جوانسازی آموزش و پرورش؛ فرهنگیان جوان بدون مسکن
وی با تأکید بر تغییر نسل و جوانسازی نیروهای آموزش و پرورش خلیلآباد، بیان کرد: نیروهای جدیدالاستخدام فرهنگی عموماً فاقد مسکن هستند، اگر بتوانیم این نیروهای مؤثر را در شهرستان اسکان دهیم، هم آموزش و پرورش منتفع میشود و هم سالمسازی فضای عمومی شهرستان رقم خواهد خورد.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد اضافه کرد: معلمی که تنها به ۲۴ ساعت تدریس موظف محدود شود، از ظرفیتهای انسانی و اجتماعیاش استفاده نشده است، اگر همین معلم در بافت اجتماعی شهرستان زندگی کند، آثار تربیتی و اجتماعی حضورش بسیار گستردهتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه نیرویی که در خلیلآباد ساکن باشد، میتواند تا ۳۶ ساعت خدمت کند که شامل اضافهکار نیز میشود، در حالی که معلم غیرساکن، صرفاً ۲۴ ساعت موظفش را انجام میدهد و بعد شهرستان را ترک میکند، تأکید کرد: در واقع ما به ازای هر سه نفر فرهنگی ساکن، بهرهوری معادل چهار یا پنج نفر خواهیم داشت.
درخواست برای الگوبرداری از طرح مسکن ملی
صداقتی از رایزنی با شهردار خلیلآباد و دیگر مدیران شهرستانی برای اجرای الگویی مشابه طرح مسکن ملی خبر داد و اظهار داشت: طرح مسکن ملی انتفاعی چندجانبه دارد؛ هم برای افراد بیخانمان، هم برای رونق اقتصادی و هم برای تحقق اهداف دولت در خانهدار کردن مردم مؤثر است.
وی ادامه داد: ما میدانیم که اراضی ملی خلیلآباد عمدتاً در شمال شهر قرار دارند و به دلیل تهدید منابع آبی و ملاحظات گردشگری، امکان ساختوساز در آن مناطق محدود است، اما برخی از مردم دارای اراضی در مسیر توسعه شهر و منطبق با طرح تفصیلی هستند که میتوان از ظرفیت آنها برای اجرای مسکن فرهنگیان استفاده کرد.
اردوگاه دانشآموزی؛ فقط برای دانشآموزان نیست
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با بیان اینکه اردوگاه دانشآموزی این شهرستان باید کارکردی فراتر از فعالیتهای آموزشی صرف داشته باشد، اظهار کرد: ما با فرماندار و شهردار به توافق رسیدیم که اردوگاه صرفاً به دانشآموزان محدود نباشد، این مجموعه باید نیازهای عمومی مانند اردوها، برنامههای فرهنگی و حتی شرایط بحران را پوشش دهد.
وی افزود: برنامهای تنظیم شده تا در روز، فضای پارک جنگلی با همکاری شهرداری مورد استفاده قرار گیرد و در شب نیز از اردوگاه برای اسکان و برگزاری برنامهها استفاده شود.
بیش از ۱۲۵۰۰ دانشآموز هدف برنامههای اوقات فراغت تابستان
وی در ادامه به موضوع اوقات فراغت پرداخت و عنوان کرد: امسال بالغ بر ۱۱ هزار دانشآموز رسمی و بیش از ۱۲ و ۵۰۰ نفر شامل پیشدبستانیها تحت پوشش برنامههای اوقات فراغت قرار خواهند گرفت.
صداقتی با بیان اینکه آموزش و پرورش طبق روال سالهای گذشته بهعنوان دبیر اصلی برنامههای اوقات فراغت شهرستان فعالیت میکند، افزود: امسال نیز سایر دستگاهها از جمله فنی و حرفهای، بهزیستی، کمیته امداد، اداره ورزش و جوانان، اوقاف، ارشاد اسلامی و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در کنار ما خواهند بود.
سه اصل محوری، غنیسازی، مهارتآموزی و پیشگیری از آسیبها
وی در ادامه با تأکید بر سه اصل کلیدی برنامههای تابستانی گفت: ما سه هدف غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان، ارتقای مهارتهای آموزشی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی را دنبال میکنیم.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با بیان اینکه ما باید به تخصصهای یکدیگر احترام بگذاریم، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال فنی و حرفهای در برگزاری کلاسهای مهارتی تجربه، مربی و امکانات دارد، آموزش و پرورش هم در برگزاری کلاسهای علمی، زبانی و فرهنگی تخصص دارد که باید از ظرفیتها بهدرستی بهره ببریم.
عدم تمرکز فعالیتها در مرکز شهر
وی گفت: ما نباید انتظار داشته باشیم دانشآموز از کیلومترها آنطرفتر بیاید تا از برنامهای استفاده کند، اگر در نقطهای ۱۰ تا ۱۵ دانشآموز داریم، ما باید خدمت را به آنها برسانیم.
صداقتی همچنین در ادامه تصریح کرد: سیاست ما این است که خدمت آموزشی و فرهنگی را تا پیش دانشآموز ببریم، نه اینکه آنها را مجبور به جابهجایی کنیم، مگر اینکه کلاس آنقدر جذاب باشد که دانشآموز خودش علاقهمند به حضور باشد.
هوش مصنوعی در برنامههای تابستانی
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد از برنامهریزی برای استفاده از هوش مصنوعی در کلاسهای تابستانی خبر داد و تشریح کرد: فضای مجازی اگر ما واردش نشویم، فرزندان ما آنجا هستند و خطرات خاص خود را دارد، بنابراین امسال از ظرفیت هوش مصنوعی برای آموزش دانشآموزان و حتی همکاران استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: در تلاش هستیم این آموزشها را به صورت کاربردی و با محوریت مهارتهای روز ارائه کنیم تا بتوانیم از این فرصت برای توانمندسازی نسل آینده استفاده کنیم.
جای خالی استخر و راهکارهای جایگزین
صداقتی با اشاره به عدم وجود استخر در شهرستان ابراز کرد: استخر یکی از جذابترین تفریحات فصل تابستان است و ما از این نعمت در شهرستان محروم هستیم، اما با هماهنگیهایی که با شهرستانهای همجوار انجام خواهیم داد، سعی داریم این کمبود را نیز جبران کنیم.
خاموشی حوزهها به حداقل میرسد
وی با اشاره به اهمیت ویژه امتحانات نهایی دانشآموزان، از هماهنگیهای انجامشده با اداره برق شهرستان برای کاهش خاموشی در ایام امتحانات خبر داد و تأکید کرد: نشستی با رئیس اداره برق شهرستان داشتیم، برنامه امتحانات را ارائه دادیم و رئیس اداره برق نیز با درک شرایط خاص امتحانات، دستور دادند تا تغییراتی در جدول خاموشیها اعمال شود تا در بازه امتحانات، بهویژه حوزههای امتحانات نهایی، خاموشی به حداقل برسد.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با تأکید بر اینکه امتحانات نهایی ۶۰ درصد از مسیر کنکور دانشآموزان را تشکیل میدهد، ادامه داد: اولویت اول ما برگزاری بدون نقص و با امنیت کامل امتحانات نهایی است، سپس امتحانات متوسطه اول که به صورت هماهنگ استانی و بعضاً کشوری برگزار میشود، در اولویت بعدی قرار دارد.
تکثیر رمزگذاری شده سؤالات در حوزهها؛ پایان دوران قرنطینه در ادارات
وی ضمن تشریح فرایند جدید ارسال و تکثیر سؤالات امتحانی گفت: در گذشته حوزه تکثیر سئوال و قرنطینه در اداره داشتیم، اما حالا هر حوزه امتحانی مستقلاً عمل میکند، دقیقاً شش دقیقه قبل از شروع آزمون، رمز دریافت سئوال به مدیر حوزه ارسال میشود و وی از طریق سامانه، فایل سئوال را دریافت و همان جا تکثیر و توزیع میکند.
صداقتی افزود: در امتحانات نهایی نیز پس از برگزاری آزمون، پاسخ برگها در همان حوزه اسکن و بلافاصله برای تصحیح به مرکز مربوطه ارسال میشود، بنابراین سرعت، دقت و امنیت در این مدل بسیار بالاست.
تابستان تعطیل نیست؛ تمرکز بر ساماندهی نیروی انسانی
وی با اشاره به اینکه تصور عمومی نسبت به تعطیلی آموزش و پرورش در تابستان اشتباه است، گفت: حوزه اداری ما در ایام تابستان کاملاً فعال است و مهمترین بخش کاری ما یعنی ساماندهی نیروی انسانی در همین بازه انجام میشود.
وی افزود: باور کنید ما حتی در این دوره سختیهای خاص خودمان را داریم؛ به ویژه در نقل و انتقالات نیروی انسانی که هم با فشارهای توصیهای و هم با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم.
مدارس خشت گلی، سنگی و کانکسی تا پایان سال آینده باید از خلیلآباد حذف شوند
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد در ادامه اظهار داشت: مطابق با نهضتی که در سطح کشور با پرچمداری رئیسجمهور آغاز شده، ما دیگر نباید شاهد مدارس خشت گلی، سنگی یا کانکسی در سطح کشور و بهویژه شهرستان خلیلآباد باشیم.
وی افزود: ما در شهرستان سه پروژه اضطراری تخریب و بازسازی داریم؛ یکی در داخل شهر خلیلآباد به نام مدرسه هلالی و دو مورد دیگر در منطقه نقاب که یکی از آنها مدرسهای است که توسط مرحوم علیزاده احداث شده و اکنون با ترک دیوارها و نشستهای متعدد مواجه شده است.
احتمال چرخشی شدن مدارس ابتدایی در سال آینده
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با اشاره به احتمال اجرای طرح چرخشی در مدارس ابتدایی گفت: در صورتی که پروژه تخریب و بازسازی مدرسه هلالی آغاز شود و ما ناچار به انتقال دانشآموزان باشیم، ممکن است مدارس ابتدایی در سطح شهرستان به صورت چرخشی اداره شوند. البته این موضوع قطعی نیست و به پیگیری مسئولان و نمایندگان بستگی دارد.
وی تأکید کرد: اگر اطمینان حاصل کنم که پیگیریها به نتیجه نرسد، مجبور خواهیم شد مدارس ابتدایی را موقتاً چرخشی کنیم تا زمانی که پروژههای ساخت مدارس جدید به اتمام برسند.
سهم خلیلآباد از پروژههای استانی بازسازی مدارس
صداقتی درباره وضعیت پروژههای استانی نیز گفت: در سطح استان خراسان رضوی ۷۵ پروژه بازسازی و تکمیل در دستور کار است که سهم شهرستان خلیلآباد از این پروژهها، ۱۵ مورد است.
او تصریح کرد: از این ۱۵ پروژه، ۵ پروژه تاکنون به اتمام رسیدهاند. مدارسی همچون طاووسی، کاووسی، سعدالدین و جابوز در زمره این پروژههای تکمیلشده قرار دارند، در مورد مدرسه جابوز فقط محوطهسازی باقیمانده و ساختمان آموزشی به پایان رسیده است.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد ادامه داد: ما به طور جدی پیگیر این هستیم که پروژههایی مانند هنرستان، دبستان خرمی و بازسازی مدرسه هلالی نیز در نهضت عدالت آموزشی گنجانده شوند.
پیمانکار سه پروژه مشخص شده است
صداقتی در ادامه از پیشرفت برخی پروژهها خبر داد و گفت: پیمانکار سه پروژه آموزشی در مناطق جابوز، کریمی نصرآباد و محمدآباد مشخص شده و ما نیز تحویل زمین به پیمانکاران را انجام دادهایم. دیوارکشی این پروژهها نیز آغاز شده و پیمانکار در حال پیگیری است.
وی از بخشداری به دلیل پیگیری حل مشکل معبر ورودی مدارس در جابوز نیز قدردانی کرد و افزود: مکاتباتی در این زمینه انجام شده و امیدواریم بهزودی این موضوع نیز به سرانجام برسد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- دهمین جشنواره گل محمدی در روستای فرخد مشهد
- قناتهای رها شده؛ زخم عمیق بر پیکر بلغور
- زخم عمیق گردشگران سهلانگار بر طبیعت شاندیز
- اوتیسم؛ اختلالی که نیازمند شناخت و پذیرش است
- امام رضا(ع) نماد وحدت مسلمانان
- برگزاری دومین سالگرد شهادت شهید الداغی در سبزوار
- ثبت آئین بزرگداشت شیخ احمد جامی در تقویم
- پلمب 5 واحد صنفی ضایعاتی متخلف در تربتجام
- شوراها؛ تجلی مردمسالاری دینی، ستون توسعه پایدار
- شکوفایی آموزش و پرورش؛ توجه به ساختارها، فرآیندها
- امام رضا (ع) حلقه وصل مذاهب اسلامی است
- جشن بزرگ و باشکوه دختران مروارید در نیشابور
- الگویی برای جهاد اقتصادی در خدمت به محرومان
- ترشیز میزبان دومین کنگره مدرس و ۱۲۲۲ شهید
- آغاز برداشت گل محمدی در تربتجام
- آغاز برداشت جو از مزارع گناباد
- فضیلت زیارت امام رضا (ع)
- ایران عامل صلح پایدار منطقه
- شهید رئیسی با مردم همراه و همدل بود
آخرین اخبار
- شهید رئیسی؛ نماد اخلاص، عدالت و حکمرانی مردمی
- اورژانس هوایی هوانیروز، نجاتبخش جان هموطنان شرق کشور
- عقلانیت در حکمرانی؛ درسهایی از شهید رئیسی
- رئیسی الگویی ماندگار برای نظام و مردم بود
- خانواده قرآنمحور؛ بنیانی بر ایمان، اخلاق و آرامش
- ضرورت توسعه عدالت آموزشی در سطح شهرستان خلیلآباد
- هوش مصنوعی وارد کلاسهای تابستانی خلیلآباد میشود
- غنیسازی، خط قرمز قطعی جمهوری اسلامی ایران
- نفس؛ ناجی جنینهای در معرض خطر
- توجه ویژه به مردم در سیره شهید رئیسی
- آیه ۸ سوره فتح
- شهید رئیسی نماد مردمداری و خدمت خالصانه بود
- رئیسی اثبات مجاهدت مؤمنانه در عمل بود
- نامگذاری خیابان شهید آیتالله رئیسی در خواف
- بیایید مثل رئیسی نباشیم
- از مدرس تا رئیسی؛ یک مسیر، یک هدف
- خدمات شهید رئیسی خدمت به عزت ملّی بود
- شهدای خدمت نقش برجستهای در اقتدار کشور دارد
- مهمترین ویژگی شهید رئیسی ولایتمداری و خدمتگزاری بود
- کنگره شهدای ترشیز، محملی برای بیدارسازی نسل امروز
- ۳۰ اردیبهشت؛ روایتی از پرواز بیبرگشت
- تلفیق دانش و اخلاص در شخصیت شهید رئیسی
- شهید رئیسی نماد تقوا، ولایت و پایبندی انقلاب
- روابط عمومیها در خط مقدم جنگ رسانهای هستند
- رئیسی، تجسم مردمداری ناب
- شهید رئیسی؛ الگوی عدالت در قاموس خدمت بیوقفه
- گفتاری از شهید سید ابراهیم رئیسی
- آیه ۸ سوره مبارکه فتح
- برگزاری مراسم سالگرد شهیدرئیسی در سبزوار
- کشف سوخت قاچاق در بجستان
- مشاهده بیشتر